tisdag 24 november 2020

Sverige har så stora problem att många har blivit likgiltiga!

Den i särklass mest allvarliga situation vi har i Sverige, är att vissa ämnen är mycket tabu att ta upp till diskussion, vilket leder till att personer blir likgiltiga. Media agerar på samma sätt som invandrarfamiljer som utsätter tjejer och pojkar för hedersvåld. En ung muslimsk tjej som inte vill ingå i ett arrangerat äktenskap är enligt hennes bröder och fadern per automatik en hora som smutsar ned familjen och måste tas bort på något sätt - balkongflicka! En person som öppet kritiserar mångkulturen anses av etablissemanget och andra aktörer som fascist och nynazist och ska därmed inte få delta i samhället.

 
Att folk gett upp stämmer, fick vi bekräftat när Katarina Hahr som intervjuade Ann Heberlein i SR. Ann Heberlein: ”Hade inte kunnat föreställa mig att det gick så snabbt att rasera en karriär.”

Ann har gett upp eller snarare blivit likgiltig. Hon har förlikat sig med att det är slut, det blir aldrig något mer skrivande för henne. Heberlein jobbar som kanslist hos moderaterna i Lund men några fler offentliga uppdrag blir det inte och nu bryr hon sig inte heller längre om vad som händer i samhället.

Gå in vid 25:44 i intervjun. Hon säger: ”att de allra flesta är totalt likgiltiga till andra människors lidande. ” Det är bara att hålla med henne. Idag har vänstern skapat ett samhälle som rent retoriskt omges av ord som ”tillsammans”, ”kärlek”, ”gemenskap” osv, så är det sannolikt just denna inställning många har. De flesta bryr sig helt enkelt inte hur många skjutningar, explosioner och våldtäkter som sker dagligen, de har fått nog! Många inser inte heller den allt mer ökande risken för att själva till slut bli offer för den ökande kriminaliteten. Många inser att den som öppnar munnen om samhällsutvecklingen, kan råka ut för en kraftig repression av media. Den mest logiska positionen, för de flesta är, att helt enkelt flyta med i strömmen av politisk korrekthet, trots att det såväl personligt som för samhället som helhet, är kontraproduktivt i längden.

När Foliehatten ibland tittar vad PK-media skriver om något av de många problem som så totalt har förgiftat Sverige, inser han att PK-media egentligen har samma inställning som tyska politiker under Das Reich . Det var uppgifter om existensen om diverse läger som sipprade ut bland den tyska allmänheten; ”Delad kunskap betyder delat ansvar.”

Nu har det märkliga inträffat att Ulf Kristersson idag har lagt fram ett program med 8 punkter mot islamisering. Det viktiga är inte de 8 punkterna, utan att han ens kan lägga fram ett sånt här förslag och inte tvingas avgå. Att dessutom föreslå åsiktsregistrering i skolan är helt uteslutet. Ändamålet helgar inte medlen. Tusentals personer har förlorat vänner och jobb för att de uttryckt liknande exakt samma saker som Tuffe Kristersson. Frågan är om PK-media ”vågar” gå på Tuffe Uffe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar