tisdag 2 mars 2021

Är det någon som sett ett blodbad i USA de senaste fyra åren?

SVT sände dokument utifrån - "Ett amerikanst blodbad." Redan titeln indikerar på att det inköpta programmet långt ifrån är opartiskt. Ett amerikanskt blodbad är inte en opartisk titel eller beskrivning? Har vi bevittnat ett fyra år långt blodbad? Är allt Trumps fel? Kan verkligen SVT komma undan med vilka groteska attacker som helst mot Donald Trump, bara genom att peka på att "det är inköpt"? Är det så enkelt? Hela program-beskrivningen är en enda lång räcka med personattacker mot Donald Trump.

Titeln är en referens till vad Trump sa på sitt installationstal som också in
kluderas i början av dokumentären. "This American carnage stops right now"
Vad Trump menade med det var att det tidigare etablissemanget systematiskt skott sig själva och
förstört livet för den vanlige amerikanen.

Foliehatten tycket det är bekymmersamt att han som inte är vänster måste betala via skatt för en mediekanal som strider mot min politiska övertygelse.
Från första dagen till de sista dramatiska veckorna präglades Donald Trumps tid som USA:s president av hat, misstro och osämja. Till sist hotade han hela det demokratiska systemet genom att försöka fuska till sig valsegern och uppvigla till uppror. Det ledde till den kaotiska och dödliga stormningen av Kapitolium.”
Att man fortfarande håller på och trummar in denna opinionsbildning kring valet säger Foliehatten och andra bara att det var riktigt rutet. Trodde i min enfald att det äntligen skulle ta slut på tjatet när valet väl var över, men neeeeeej då! Varför är Sveriges Public Service så ini helvetet besatta av detta? Har SVT inte ett eget land att fokusera på? Kanske är där skon klämmer. Rullar man utrikes teater nonstop så slipper man det. Tilldelas man en "dokumentär" av Imperiet, så är det väl bara att pytsa ut och trycka på play.
Det partiska ligger i att SVT köper in dylik eller får detta skräp, bara för att man inte gör något själv. Varför köper inte SVT in dokumentärer från andra delar av världen med annan syn och varför måste man alltid bara fylla vår kultursfär med amerikanskt vänsterglobalism eller klimatskräck?

Trump startade inte ett enda krig. Tvärtom han tog hem 90 000 soldater. Biden springer redan Likuds ärenden och bombar i Syrien bara några veckor in i hans "demokratiska" styre. Likud har länge haft US army som deras proxy armé. Det gick inte under Trump. Därför hatar CNN och Bonniers Trump. Israel vill inte offra deras egna söner och slantar. 
Blodbad och hat! Demokraterna bokstavligt tuggar fradga trots att de vunnit Vita Huset. Motsättningarna och hatet är värre än någonsin under Joe Biden.
Fattar inte hur de lyckats hamra in lögnen om 5 döda så pass länge. En dog genom en olycka och en annan blev skjuten av polis. 3 andra dog senare av stroke, självmord samt allergi.
Hade
SVT kunnat tänka sig ordet blodbad samband med BLM eller palestinsk terror? Alla vet nog svaret. Det hade blivit chefsmöten, censur och stoppade sändningar. Men med Trump och högern är det som vanligt fritt blås.
Vad dokumentären handlar om är USAs samlade vinklade vänsterpress gör en s.k. kritisk granskning. Trump utmanade etablissemanget, de slog tillbaka och vann. Det är ren propaganda. I den mån man ska ha "kritiskt granskning" från ena sidan, varför ser vi aldrig den andra sidans kritik?
Att det kommer en dokumentär som kritiskt granskar demokraternas förehavanden finns inte på kartan!
SR tjatar om att Trump upprepar sitt påstående att han egentligen vann valet, men det räcker inte med att kalla det ett påstående, utan hans falska påstående. Hillary Clinton har under fyra år ifrågasatt att Trump vann valet 2016 men det har vart helt ok enligt MSM. När Trump ifrågasätter sin förlust så är det som om det vore nåt fruktansvärt och otänkbart helt plötsligt. Många Svenssons köper allt antiTrump rakt av, eftersom det finns en sjuklig tilltro till Public Service.

Vad är vitsen med att smutskasta en utländsk ledare som MSM/SVT gör? För något år sedan sände SVT ett helt program om Trumps twittrande, självklart i ett enormt negativt ljus.
Nu väntar vi på en dokumentär där SVT beskriver den väg som Stefan Löfven fört Sverige – mot avgrunden!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar