fredag 19 mars 2021

Sossarnas politik har gått in i en ny era - alla är nazister!

 Stefan Löfven mycket tillrättalagda intervju hos SVT 30 minuter, där frågorna gicks igenom innan sändning, har fört socialdemokratin till en helt annan tid.

Det är förtröstansfullt att tänka på, att även den svenska socialdemokratin varit nationellt sinnad. Inte nationalsocialistisk, inte öppet antisemitisk, men Sverige-vänlig. Det är bara att erinra sig tidigare socialister som Bengt Lidforss, Martin Koch och Ossiannilsson. Helvete, även Hansson hade Sveriges bästa för ögonen. Det var en annan tidsanda då. Ett annorlunda normaltillstånd. Alla partier i riksdagen värnade om Sverige (räknar inte med kommunisterna)

Den gamla socialdemokratin var av en annan tid och annan art och inte så sanslöst hatisk mot sina motståndare som idag. Foliehatten kan svårligen tänka sig, att gårdagens sossar skulle känna samhörighet med dagens värdelösa och inkompetenta socialdemokrati. Det är ett bevis hugget i sten rörande socialdemokratins förflackning att partiordförande är Stefan Löfven. Tydligare än så kan inte socialdemokratins nöd uttryckas: Löfven är den "bästa" sosseriet klarar av att ”kräka” fram för att företräda deras sinnessjuka politik. Ja, det är en cirkus.

Att höra Stefan Löfven säga för någon dag sedan i en debatt med Jimmie Åkesson, att svenska pensionär fått 2000 kr i höjning är sjukt sanslöst. Att få höra en statsminister stå och ljuga så flagrant, är över Foliehattens fattningsförmåga. Går man sedan in och ser på de sidor sossarna har lagt ut på nätet som är starkt censurerade i kommentatorsinläggen, släpps bara kommentarer igenom som hyllar den stora ledaren a la Nordkorea. Foliehatten är starkt förundrad över hur hjärntvättade dessa personer är och majoriteten är kvinnor.

Valet 2022 kommer säkert att gå till historien. Man började redan 2014 då sossarna gick in med full kraft med "hembesök" och uthängningar. Antagligen för att försöka trigga någon psykotisk stackare att ta till våld.
Kommande val kommer man att gå betydligt längre. Om man inte lyckas provocera fram något så skulle det inte förvåna Foliehatten om man
"ser till" att något våldsamt sker och anledningen är ökad repression.

Om Foliehatten vore Löfven så skulle han fan vara lite orolig och hyra in eget
bättre mer alert personskydd, än trötta Säpoanställda.
Löfven har nog personskydd så han klarar sig,
men frågan är om de är tillräckligt bra. Det största hotet mot Löfvens hälsa och välbefinnande är nog att hans lagvigda tjatar ihjäl honom för att fler afghaner ska få stanna. Hon tillhör de ledande inom Tro och Solidaritet. Möjligen var det en av anledningarna till att han blev utsedd till partiledare. De radikala inom partiet kan utöva styrning redan vid frukostbordet.

Frågan är om sossarna kommer att arrangera någon slags kravaller enligt BLM-formeln? Om sossarna skapar migrantkravaller så vinner SD på det. I USA var det mot en sittande regering. BLM dog ut ganska fort i Sverige trots acceptans från polisen och hyllande i media. Kaosande migranter gynnar inte S. De måste hitta nazister i sådana fall. Att valet 2022 kommer att handla om Hitler råder det nog ingen tvekan om.
Antalet äkta nazister är
väldigt få, kanske några hundra. Sossarna och media vill få oss att tro, att dessa några hundra är ett jätteproblem. Antalet aktiva "nazister" har väl legat och pendlat konstant sedan 50-talet. Hälften är sannolikt olika typer av polis-infiltratörer. Nazister är nästintill utrotningshotade på grund av den klappjakt som bedrivits under många år. Kanske borde de t.o.m. K-märkas. Efterfrågan överstiger tillgången skulle en ekonom uttrycka det. Men lösningen är då naturligtvis att enligt intersektionell metod omdefiniera begreppet och fylla det med nytt innehåll! Kanske kan sossarna få de somaliska kaosgrabbarna att bli nazister innan de börjar slåss med polisen!
Av det lilla
man sett i svensk media, kan Foliehatten kunna dra den slutsatsen att NMR just nu, är ett nordiskt fenomen. Aktivister kommer från Norge och Finland till demonstrationer i Sverige och svenskar åker till de andra länderna i Norden för att öka numerären vid demonstrationer. Det är uppenbart att sossarna, Bonniers och SVT kommer att göra vad de kan för att skapa en situation liknande den vid Imperiets presidentval.

Mediatrycket och propagandan lär trappas upp i god tid så att man lyckas "informera" väljarna att allt annat än fortsatt styre med socialdemokraterna är att definiera som nazism. Den stora skillnaden mellan Sverige och USA är att man har en sittande regering som ska omväljas för ytterligare en period.
Trumpen är den idiot Israellobbyn/
sionistmaffian såg till att sänka, så att rätt person skulle få presidentposten, för att ge största möjliga utdelning för Israel i ett kortsiktigt perspektiv. I ett senare skede skulle denne person göras till syndabock för allt och på detta sätt bereda vägen för att kunna införa en etnisk/Judisk diktatur med den senildemente Biden som omslagspojke. Titta på USAs regering vilka som sitter där. Se gärna Kuschners omvändelse när han snabbt vände Trump ryggen.
Uppdraget för vänster/regimmedia och diverse våldsamma grupper typ AFA-EXPO blir lättare men inte helt problemfritt i jämförelse med sina röda bröder i väst att stötta och få ihop någon slags plattform eller koalition som slutligen kan bilda regering i Sverige.

Vi kan också förvänta oss fortsatta och eskalerande insatser av myndigheter/beslutsfattare och media i ansträngningarna att bryta ned Sverige till den önskade kombinationen av både vasall och skithålsland som beställarna i USA önskar. Goda exempel på detta är ett flertal länder i MENA.
En ambition som inte är särskilt många år från att gå i uppfyllelse, ett Sverige med en minoritet av huvudsakligen äldre, mindre än 50% infödda och fullkomligt atomiserade etniska svenskar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar