söndag 28 mars 2021

Joe Biden bjuder inte in Löfven till klimatmöte och svensk media och regering är i total chock!

De senaste dagarna har svensk media, SVT och regeringen fått flera chocker och de är helt stumma, när de ser vad som händer med Joe Biden! Hur kan man behandla ett land som Sverige som vill gå före i klimatfrågan?
Joe
Biden har bjudit in Norge och Danmark till ett klimatmöte, men inte Sverige och Finland är extremt märkligt. Han påstår sig ju vilja lösa ett globalt problem.
Intressant är att även klimatskeptiker som Brasiliens Jair Bolsonaro som avfärdat miljölagar och kallat miljöböter för ”en industri” som måste avskaffas, uppger Expressen. Även Rysslands president, Vladimir Putin, som Biden nyligen kallade mördare i en intervju med ABC News, är inbjuden. Likså kommunistiska Kinas president Xi Jinping.

Biden says Xi, Putin welcome at climate summit April 22

Enligt ett pressmeddelande på Vita husets hemsida har Biden bjudit in de 17 länder som står för 80 procent av världens totala koldioxidutsläpp. Utöver dessa har länder som demonstrerar ett starkt ledarskap inom klimatfrågan, är särskilt utsatta för klimatförändringar eller visar prov på innovativa vägar till en grön ekonomisk omställning bjudits in.

Reuters; ”The summit will bring together 17 countries responsible for 80 percent of global emissions and global GDP. The invitee list of 40 nations includes Canada and Mexico as well as allies in Europe and Asia as well as Israel, Saudi Arabia, the United Arab Emirates, Nigeria and South Africa. Biden says Xi, Putin welcome at climate summit April 22 .”

Globaliseringen bygger på att skapa splittring mellan folk och mellan länder. Skall man styra Sverige från Bryssel måste Sverige ha konflikter. Därför används t.ex massinvandring och extrem feminism för att slå sönder samhället. Foliehatten undrar lite vad ett land som Nigeria som är inbjudet kan tillföra för konkreta förslag i mötet?

Det är en av de allvarligaste konsekvenserna av den globala agenda som Biden står för. Man försöker slå isär länder och människor. Biden påstår sig vilja lösa ett globalt klimatproblem. Att då bara bjuda in två av de fyra länderna i regionen är "
extremt märkligt."

Undrar hur Löfven tar detta? Måste vara ett stort bakslag för den feministiska, humanitära stormakten med miljöhelgonet Greta att inte få vara med på mötet. kanske fanatikerna i regeringen kommer ner på jorden och inser att Sverige inte är så betydelsefull. Trots den svenska klimatmodellen. Löfven får ringa Macron, å den där tyskan som får snacka in honom, den Grandiose!

Bidens start som president är tyvärr inte lovande alls och hans hälsa är verkligen inte bra. Foliehatten tror inte att amerikaner som röstade på Biden insåg hur dement han är. Han snubblar i en flygplanstrappa som kan hända vem som helst, men han inte yttra sammanhängande meningar. Biden var såhär redan under presidentkampanjen. Sluddrade, sa fel namn på sina barn och motståndare ideligen, kallade Kanada för Ohio osv.. osv..

Skulle Trump fått lika lätta frågor som Biden fick? Inte en chans. Nu vågar ingen säga det rakt ut, att att Biden är en äkta paragraf 25 president och nu ska det smygas in en vänsterextremist till president, Harris. Det har redan börjar med att hon fick utökade befogenheter i Vita huset och numera kallas administrationen för Biden/Harris. Ett första steg för ett byte på presidentposten.
Troligen sitter inte
Bident kvar om 6 månader. Vänstern inser inte att de fick en annan president, än den som var tänkt. Väldigt tyst från vänsterhåll angående Bidens hälsa. Men att få vänster att erkänna att de har gjort fel kommer inte att hända. Foliehatten hoppas verkligen att någon har tagit ifrån han väskan med tillgång till kärnvapen nyckeln, annars slutar detta illa

Frågetecknen hopar sig nu kring Joe Bidens förmåga att leda USA som landets president. Anledningen är den presskonferens han höll i torsdags då endast väl förberedda frågor från särskilt utvalda journalister ställdes, men Biden tappade ändå tråden och började mumla osammanhängande. Joe Biden är slut som president och han är en marionettdocka. Så länge han gör som han blir tillsagd av globalistvännerna så lär ingen klaga.

Biden till invandrarna i en intervju med ABC News : "Jag kan säga det rakt ut – kom inte hit. Lämna inte din stad eller ditt samhälle."
Efter att Joe Biden blivit president har ett rekordtryck från illegala invandrare uppstått vid gränsen till Mexiko
och det har nu blivit ett stort problem. Att börja med att försöka hjälpa barn tillbaka till sina föräldrar, de som blev kvar sen förra administrationen är bra. Men sedan?

Vad säger den radikala vänsterfalangen inom det Demokratiska partiet med AOC i spetsen och MSM och SVT,om denna helomvändning?
Efter ordning kommer kaos. I slutskedet på Trump administrationen så var det mer ordning runt den södra gränsen än det varit dom senaste 35 åren. Efter ett par månader med Bidens öppna gränser
i USA, så har flödet ökat enormt!

SVT Nyheter: ”Situationen längs USA:s södra gräns mot Mexiko är inte bara en humanitär katastrof – den växande strömmen av ensamkommande barn har också utvecklat sig till Joe Bidens första stora prövning. Så här långt har Vita huset bemött kritiken med tystnad.”

1 kommentar:

  1. Vilken nesa för våra högröstade klimatalarmister.
    De slår sig för bröstet och vill vara bäst i klassen.
    Och så utsätts de för denna ringaktning.
    Undrar hur Bolund tar detta.👺

    SvaraRadera