fredag 5 mars 2021

Sveriges s.k. statsminister har uttalat sig om Vetlandaattacken!

I ett officiellt uttalande från regeringen genom Stefan Löfven med anledning av vansinnesdådet i Vetlanda: ”Vi blir påminda om hur skör vår trygga tillvaro är.”
Stefan Löfven begriper inte att uttalandet är en motsägelse - i en trygg tillvaro är man just - ”trygg.” Flera undersökningar visar att allt fler känner sig otrygga. Med dådet är tryggheten som bortblåst. Fråga Vetlandaborna om ni tvivlar.

Frågan är om detta bara var en olycklig formulering från Löfven eller var det ett genomtänkt försök från regeringens PR-folk, att få situationen att verka bättre än den i verkligheten är? Ännu en gång visar Stefan Löfven att han utgår ifrån sin egna tillvaro som är trygg, med livvakter som bevakar varje steg han tar. Att Löfvén skulle leva i en otrygg tillvaro, existerar inte för honom.

Det Löfven säger är att tryggheten är på väg att ta slut, den är skör...och det är heller inget de kommer göra någonting åt. Varför Löfven säger så, finns det såklart orsaker till. Vi kan konstatera att regeringen tycker utveckling är helt OK. Är det ett problem att invandrare hugger ner svenskarna i Vetlanda? Inte för regeringen, eftersom de är ansvariga att lösa problem som uppstår och enligt regeringen finns det inga problem.
Regeringen har monterat ner tryggheten och likt en struts stoppat huvudet i sanden och blundat för de problem som deras politik medfört, då är den skör.

Löfven: ”Har inget med invandring att göra!” En afghan, som enbart fått stanna på grund av en så kallad "gymnasieamnesti." Foliehatten måste nypa sig i armen, så att han vaknar. Har inte Löfven några rådgivare eller är de alla upptagna med att posta Ebba Busch Hitler-memes på Twitter?
Stefan fven är Sveriges statsminister, försök förstå det! Han är totalt hjärntvättad och har rådgivare som är totalt verklighetsfrånvända.

Inser inte Löfven att det är han med god hjälp av MP och Reinfeldt som skapat denna "sköra" tillvaro. Hade de inte tagit in över 1,5 miljon invandrare med mörkt förflutet så hade vi aldrig hamnat i denna situation. Det handlar tydligen mer om att vänja Svensson vid den kommande terrorn i landet genom att lägga ut sådana kommentarer. En statsminister med lite stake hade sagt att sådana personer skall vi inte ha i landet de skall skickas ut omedelbart och inga nya skall tas in.
Idiotsvenne har röstat för eländet så vi får hoppas att det enbart drabbar dem som håller med JÖKens invandringspolitik och anser den vara bra för Sverige.

Det allra värsta med Löfven-regimen är egentligen inte välfärdskollapsen eller de dagliga skjutningarna, explosionerna och knivattackerna - utan diktaturfasonerna.
Att det som är sant inte längre är det. Att det är tillåtet att ljuga för att upprätthålla en falsk fasad. Att man inte får kritisera regimen utan att bli kallad för en illegitim person. Tendenserna har funnits där tidigare, men det är först när hegemonin hotas som man gör allvar av det.
Experter som ifrågasätter Covid-19 hanteringen och massinvandringen är i Putins sold. Likheterna med Putin är slående måste man säga, fast de drivs av motsatta politiska ideologier. Sverige är nog världens första feministiska auktoritära stat. Utländska inflytelseagenter som måste tystas till varje pris.

Skillnaden är att vi i demokratin Sverige håller på att införa auktoritärt styre i en desintegrativ fas. Spänningarna i Sverige orsakas inte av inlägg på nätet, de orsakas av asylskojare från extremt dysfunktionella kulturer och liknande fenomen som följt i mångkulturens spår. Vår kultur har fungerat väl tills de inneboende svagheterna utnyttjades av destruktiva krafter för att införa mångkultur. Nu har spänningarna blivit så stora att de styrande vill införa Putinliknande metoder för att tysta folk. Samma tendenser finns i andra västländer med EU i spetsen.

Vem hade någonsin kunnat tro att vi skulle få uppleva en diktatur i Sverige införd av våra egna politiker? Det är ofattbart för oss som växte upp i
60-70-talets Sverige att få uppleva detta. Det är svårt att ta in. Det som Foliehatten tycker är nästan lika svårt att greppa, är att inte fler som växte upp på den tiden och tidigare, är mer förbannade.

Nu kan Löfven få en diagnos - PUT fixare! Det absoluta bottenskrapet ska bara in, till vilket pris som helst. Man kan bara skratta åt skiten. Socialismen lyckas alltid hitta ett sätt att bli totalitär verkar det som och nu är det mångfaldsspåret som gäller. Den är och har alltid varit totalitär, det är inget den "blir."
Socialismens mål är att återskapa feodalsamhället, då måste de krossa kapitalism och fria marknader eftersom det skapar välstånd hos alla, vilket givetvis inte går för sig. Rikedom och frihet ska bara
vänstereliten ha i deras värld.

Vi ska inte vika ner oss för hatet och våldet", får vi höra. Hur gör man det - aktivt? Våldet är redan en del av vardagen och den eskalerar.
Vi måste ”skydda demokratin mot blablabla", en demokrati på vänsterns premisser eller "kärleken ska vinna över hatet! "Vad är "hat" och "kärlek.” Är det någon slags tävling där ena parten vinner och i.s..f vad? Hur ser samhället ut där det s.k. hatet vunnit?

Alla människor har ett val. Det spelar ingen roll hur taskigt ditt liv är. Det är ett stort vänsterproblem att inte kunna fördöma dåd av personer med utländsk bakgrund. Personen degraderas till en produkt av världens orättvisor, i det här fallet Sveriges asylprocedur. Bilden av en gärningsman ska till varje pris suddas bort och vi ska tänka på honom med skam i kroppen för det är vi som har skapat honom. Men det är en invandrare som har gjort det här. En person som startar sin dag med val, precis som tusentals andra som väntar och oroar sig för uppehållstillstånd som inte knivhugger någon/några.

Foliehatten reagerade på den höga polischef som i SVT sa att det ser ut som offren har varit på fel plats och fel tid! Smaka lite på de orden! Svenskar som en vardag klockan 14.00 går/uträttar ärenden i en småstad i ett land som inte varit i krig på över 200 år! Är det verkligen offren som varit på fel plats? Eller är det möjligtvis en invandrare som aldrig borde fått befunnit sig i Sverige?
Sverige är bara fått ett uns av det som kommer komma! Polischefer i Sverige är som regel sossepolitruker.
De bara nickar och rapar värdegrundsfloskler tills fåren kommer hem. Fattar inte hur de står ut med sig själva. Undrar hur många som kände att droppen fick bägaren att rinna över vid det uttalandet. Högre polischef= politiskt tillsatt

Vad menar Löfven med detta uttalande ? ”Varje attack mot oskyldiga kommer mötas av hela Sveriges kraft” Ska vi mobilisera?
Den s.k. statsministern försöker påskina att han har Sveriges befolkning bakom sig. Att han står handfallen med byxorna i knävecket försöker han desperat bortse ifrån. Dagens PK som hölls av inrikesministern, var ett tydlig signal att han inte är att räkna med. Det mesta tycks gå ut på att ösa ur sig nya floskler som "samhällets samlade kraft" men alla vet att kejsaren är naken. Stefan Löfven kommer gå till historien som Sveriges mest inkompetente statsminister och hängas ut som ett varnande exempel. Den stora frågan är hur han kommer ställas till svars för sitt kapitala misslyckande och offrande av svenska medborgare. När man som han kört ner landet i den absoluta botten undrar Foliehatten om han känner sig ”trygg!”

 

4 kommentarer:

 1. 1814-2021
  Snart 207 år av fred
  Bra det med
  Om ej direkt i dagsläget, sant!

  SvaraRadera
 2. He,he det går inte att titta på skidstafett o räkna samtidigt.
  Visste att fransosen Bernadotte förde styrkorna i detta krig.
  Bra att du rättade mig!

  SvaraRadera
 3. Dessa krig, ja!
  1813 och B s personliga hobbyprojekt, Norge.
  Otto M är min favoritsvensk vad gäller raggning.
  Kul att du inte tycker jag är petig !

  SvaraRadera
 4. Marcus är förvisso mångordig men dessa ord är inga sköna visor. Han är lysande upplysande. Hoppas hans rader läses av många som måste bli fler och fler.

  SvaraRadera