fredag 5 mars 2021

Den humanitära stormakten mobilserar sina styrkor för att minimera Vetlandaattacken!

Aftonbladet regimen försvarare i vått och torrt hade en ledare i förgår av Jonna Sima:  ”I dag sörjer vi med Vetlanda. Attacken kan komma att utnyttjas politiskt!

Jonna: Redan under gårdagen började ryktesspridningen och debattörer ropade på att polis och medier borde publicera fler detaljer kring gärningsman och offer. Erfarenheterna av liknande händelser är att vissa nu kommer att försöka utnyttja läget till att ta politiska poäng. Sverigedemokraterna var snabbt ute och anklagade regeringen: Hur många terrorister lever i det dolda bland oss? Knappt ett dygn senare var terrormotivet avskrivet. ”


Idag skriver Sydsvenskan samma sak. Sydsvenska är nu i samma klass som AB med att försvara invandringens konsekvenser.

Den misstänktes storebror uttalar sig i DN: ”Måste handla om hans psykiska hälsa.”

Gud vad skönt att socialistregimen
och bidragsmedia kan tvätta bort terrorstämpeln på ytterligare ett terrordåd. Ser så mycket bättre ut i statistiken när man inte kallar terrordåd som det i Sandviken, Ikea och nu Vetlanda för vad det är.
Foliehatten utesluter inte att det slutar med att afghanen får uppehållstillstånd pga sina psykiska problem för vilka han inte kan få adekvat vård i Afghanistan. I ett normalt land hade han aldrig släppts in. Det finns en anledning till att såna här skojare söker sig till Sverige och inte Finland eller Polen. Sedan finns det förstås en hel industri kring detta där smugglare utlovar pengar och blonda flickvänner för de som betalar smuggelavgiften.

Återigen serveras vi samma stora hyckleri på ett ”silverfat” och varför får detta bara fortgå, varenda jävla gång ett islamistisk/invandrarrelaterat illdåd inträffar?
Det rådet ett konsensus om att man ”absoluuuuut” aldrig skall få ta politiska poänger eller ens dra politiska slutsatser, men när det någon gång sker ett illdåd utfört av någon med "högermotiv" så går den politiska propagandan på högvarv med skuldbeläggning av alla som råkar hysa minsta regimkritik. Då är det aldrig någon som uttrycker att man inte borde ta politiska poäng.

Det finns oerhört många poäng att plocka, matchen borde vara avslutad för länge sedan med de överbevisade motståndarna och för evigt förpassade till utvisningsbåset! Problemet är bara att i den offentliga debatten så är det den som vågar drista sig till att utnyttja smashläget som en sådan händelse som den i Vetlanda som utvisas och fördöms.

I en debatt i
Public Service så skulle programledaren ofelbart avbryta och tysta den som skulle ha fräckheten att påstå att en katastrofal migrationspolitik är grundorsaken till terrordådet med floskler om att enskilda olyckor som den i Vetlanda inte ska användas som slagträ i en seriös debatt.

Åkesson fick mycket stryk av vänstern när han sa att de invandrare som kommer hit har en helt annan kultur. Vad är det för folk vi tar emot och låter stanna i landet? Var och varannan som kommer till landet har med sig olika problem. Kriminella, missbruksproblem(i Afghanistan anses heorin vara bra för hälsan), psykiska problem med mera. Var och varannan "afghan" har levt som småkriminella missbrukande gatubarn i Kabul eller Teheran och de är redan udda figurer. Det gäller även för många afrikaner som hamnat på bykrogen i hemlandet eftersom de inte klarat familjebildning och att skaffa sig ett yrke.

Foliehatten glömmer aldrig när han var i Sydafrika och Kapstadens kåkstäder. PÅ baksidan av en krog var det en berg av spritbuteljer, ölburkar och sprutor. Han fick höra att så fort flertalet av männen i dessa kåkstäder fick pengar via brott eller bidrag, söp eller knarkade de upp detta på någon dag. Foliehatten hade livvakt” som guide! Det som gjorde honom totalt mållös var när en äldre kvinna kom fram och räckte fram ett barn på c:a 1 år – ta hand om henne, hennes mor har dött av Aids!

Många invandrare har insett att de inte har någon framtid där de befinner sig och via rykte och berättelser och för att lösa sina problem hakar de på någon karavan upp mot Libyen och hamnar sedan i Italien/Grekland. Sedan hamnar de på gatan i Stockholm där de tas om hand av socialbyrån, Stadsmissionen, Frälsningsarmén och stiftelsen Hotellhem. Det finns många 50-60-åriga afrikaner som går omkring som luffare i stan och de kostar pengar och slussas så småningom över till dagens motsvarighet till förtidspension. De får lägenhet och kläd- och utrustningsbidrag. Vem har ansvaret? Bryr sig någon? Ska man bry sig? Ska landet Sverige ta sig an alla trasiga människor i den tredje världen?

Givetvis tar regeringen i med hårdhandskarna och tillsatte en utredning förra året i frågan nationell om social dumpning!
Aftonbladet: ”Regeringen agerar efter protesterna mot social dumpning. Nu tillsätter regeringen en utredning för att få bort social dumpning.”
Civilminister sossen Lena Micko: ”Det är inte okej att göra på det viset.”
Lena Micko träffade ett 20-tal kommuner som anser sig utsatta för social dumpning, när socialt utsatta människor utan egen försörjning eller bostad strömmar de in från andra kommuner.

Om utredningen: ”En ny rapport från Statskontoret visar att många kommuner har tagit emot personer som utsatts för aktiv medverkan att flytta av den tidigare hemkommunen. Något som ibland har kallats social dumpning eftersom det handlar om människor som är beroende av kommunens stöd.
Den viktigaste faktorn bakom aktiv medverkan är den varierande tillgången på bostäder. Bristen på bostäder bidrar till att vissa kommuner bara erbjuder bostad för nyanlända under de två år då staten betalar ut etableringsersättning. Nyanlända som inte har lyckats hitta bostad under dessa två år kan då få hjälp av hemkommunen att skaffa bostad i någon annan kommun. Här föreslår vi att regeringen ser över bosättningslagen för att öka enhetligheten i tillämpningen och ge bättre förutsättningar för nyanländas integration.”

Nationell social dumpning är en fråga om global social dumpning av migranter. Staten betalar bostad och uppehälle för nyanlända under två år och sedan uppmanas de lämna kommunen. Två års fritt uppehälle är en rejäl magnet för alla de som är socialt dumpade redan i sitt hemlandet. Inte undra på att Sverige är en sådan magnet!
Det
ta med dumpning är mer än märkligt. Regimen anser det är för jävlig när detta sker mellan kommuner, men mellan länder är det helt OK.

Den humanitära stormakten
anser att desto fler sjuka och trasiga människor vi tar emot, desto finare. Fast vi kan inte ge den unge afghanen som kommer en ny BMW och en tjej som han hade trott. Det blir frustration. För egentligen skiter den statliga och kommunala apparaten i invandrarna. Det handlar bara om vår självbild. Den är viktigare än invandraren.

SVT drar sitt strå till stacken och nu rapporteras de om en "Ljusmanifestation", " Det är en chock att det här kan hända i lilla Vetlanda" , "kärleken måste få segra", "fel plats vid fel tillfälle".
"Polisnärvaron har sedan dådet varit förhöjd för att skapa trygghet" , dvs. för att hindra motdemonstrationer.

Genom den massiva kampanj som nu satts igång, så kommer media narrativet på en vecka att vridas till att handla om "brister i psykvården" och att det är "osäkerheten" som skapat den psykiska obalansen och att vi nu måste införa en Afghan-amnesti för att hindra att detta händer igen.

Foliehatten anser att det är brister i sjukvården. Allra tydligast är det på tidningarnas ledarsidor där den psykiska obalansen härjar fritt.
Istället för en Afghanamnesti som inte alls botar psykiskt ohälsa borde det talas om hur vi kommer till rätta med psykisk ohälsa bland de som saknar sjukdomsinsikt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar