onsdag 17 mars 2021

Sossarna använder nu myndigheter för deras smutskastning!

Det räckte tydligen inte att sossarnas favorit GD Dan Eliasson lämnade MSB, utan stolligheterna tycks sitta kvar i väggarna. MSB gick ut med att det pågår en påverkanskampanj mot Astra Zeneca. Enhetschefen på MSB Mikael Tofvesson påstår att det är ”främmande makt” som egentligen ligger bakom vaccinets problem med biverkningar.

Tofvesson: ”Under en längre tid har vi kunnat se att aktörer som tillhör främmande stater även har bedrivit påverkan i de frågorna.”
Givetvis kunde denna Tofvesson prestera några bevis!
Det kan vara av intresse att granska hur en påverkanskampanj presenteras:
”Främmande makt kan ha intressen av att vaccineringarna i Europa grundstöter. Astra Zeneca och andra vaccintillverkare har utsatts för en påverkanskampanj. Så fort något negativt har rapporterats så förstärker man den bilden. Nu pratar jag bara om främmande makts påverkan och de som jobbar på uppdrag av dem. Jag tror inte man ska utesluta krafter från till exempel sociala medier. Kan man påverka ett val i USA, så kan man säkert påverka hur ett vaccin uppfattas. Med det sagt, jag försöker inte negligera de biverkningar som framkommer.”

Gårdagens pressträff med MSB och gänget och de androgyna figuren Tofvesson som drog en lång harang om desinformation, påverkansoperationer och "konspirationsteorier." Tofvesson lät som ett nordkoreanskt nyhetsankare i farten.

Vad Foliehatten minns är att MSB meddelade att de ska sätta ihop en studie om konspirationsteorier kring pandemin + vaccinen och att man gav tips på hur man ska agera och tänka som privatperson för att inte gå på en nit. Man ska inte sitta i sin bubbla, man ska säkerställa att man har en allsidig kost (information) och man ska tänka efter innan man delar möjlig desinformation på sociala medier. Den bästa försäkringen är en välinformerad befolkning
a la Nordkorea. MSB kommer med mer.

Samtidigt vägrar USA att tillåta export av samma vaccin. Men var det inte ryssar? Eller Kineser?
Igår presenterade DNI i USA en rapport som pekar ut Ryssland men inte Kina att agerat i valet där 2020. Inte Kina?

Ett försvar för liberalismen för att garantera framtida välstånd, men under USAs ledning. Det verkar som det var en synkroniserad påverkanskampanj att peka ut fienden till det liberala imperiet idag. Men också visa upp trohet till Imperiets historiebeskrivning. MSB var givetvis på. Medan FHM tydligen inte fått memot.
Vad är det som gör att USAs nuvarande regering är så rädda för Ryssland men inte för Kina? Borde det inte vara tvärtom med tanke på den reella styrkan i dessa länder idag? Kan det vara något historiskt som riskerar att komma fram? Eller är det bara ren politik? Eller är det kopplingar mellan dagens ledande klass i det globala imperiet med gårdagens ledande klass i det kommunistiska Sovjet som skall kamoufleras?

Foliehatten har investerat en hel del i medicinaktier och vad han kan förstå är att nästan alla vacciner kan jämföras med en fas 3 studie. Enligt Läkemedelsverket har 97 personer dött efter att ha blivit vaccinerade i Sverige. AstraZenecas vaccin har dödat en 1 svensk, Phizers/Modernas genmanipulerande mRNA-vacciner har dödat resten. Därför pausar man nu AstraZenecas vaccin.

Egentligen borde all vidare vaccinering ha stoppats för länge sedan, eftersomnästan samtliga vacciner har gett allvarliga biverkningar. De enda som det inte finns några rapporter om, är de ryska Sputnik V och den kinesiska om de har biverkningar. Hur kan man godkänna att vaccinera världens befolkning utan att veta vilka långtidseffekter. Dr Mengele har blivit omkörd.

MSB är en skapad artificiell myndighet. MSB - Myndigheten för Skapandet av artificiella hotBilder. MSB är en slug säkerhetsorganisation som tjänar socialdemokraterna. De sitter i samma hus som HK PostNord där alla valsedlar omlastades i senaste valet. De som minns sossarna på förra sidan 2000-talet när sossarna använde SSU till att bevaka och registrera kommunister... zozzarna har alltid spionerat på de som tycker annorlunda, oavsett om de är till höger eller vänster. Stasi tänk är nått som sitter i deras gener.

Uppdraget är att skapa artificiella hotbilder (ryssar, kineser, nazister, hot m.m.) genom PsyOps för att desorientera svenska folket.
Häromdagen satt nån gravt förvirrad person i
STV och orerade om att man bara skall lyssna på Tegnell. En autist som inte haft en siffra/prognos rätt från dag 1.
Tegnells felprognoser/gissningar ligger runt 95% vilket är ett häpnadsväckande resultat då en Lemur på skansen bara har 50% fel då den gissar (ja/nej). Trots detta behåller regeringskansliet och MSB generalhatten på Tegnell. Tegnell är idiotförklarad globalt och våra grannar bara skakar på huvudet, Trots detta så ser MSB inga fel. Det är fel på kritiken -
precis som i Nordkorea.

Varför ljuger MSB ljuger och få oss att tro att det är Ryssland som ligger bakom kampanj för att vi inte skall ta vaccin. Så är det självklart inte. Foliehatten är ganska övertygad om att det sker på order från Sveavägen 68. ”Sminkad som en gris Hultqvist” är nu totalkörd med alla sina och därför provar man nu att använda sina myndigheter för kampanjer. Foliehatten är övertygad om vi kommer se fler sådana här provokationer mot s.k. utpekade länder och hatobjektet nr 1 SD!

Ryssarna bedriver ingen kampanj för att få oss att inte ta vaccin. Det är tvärt om. Ryssland vill sälja sitt Sputnik V till oss. Påståendet faller på en uppenbar orimlighet. MSB ljuger medvetet om detta. MSB ljuger för att försöka få oss att tro att det finns en utifrån kommande påverkan. Och man gör detta för att vi inte skall rikta vår kritik mot hur Sveriges regering har misskött hela pandemin. MBSs roll är tyvärr så in i helvete PK politisk. Ms,
KDs och SDs kritik mot regeringens flathet är grundorsaken till att MSB (som är knähund åt S-regeringen) sprider dessa lögner om Ryssland..

Idag påstår regimSVT att Rysslands, Kinas och Irans underrättelsetjänster försökte påverka presidentvalet i USA år 2020 och att dessa länder ville få Donald Trump återvald. Detta påstående är så befängt, att bara starkt efterblivna går på lögnerna.

Om Ryssland, Kina och Iran försökte påverka valet i USA så var det till Joe Bidens fördel. Underrättelsetjänsterna i Ryssland, Kina och Iran har fått i uppdrag att med lögner smutskasta och skriva negativt om Donald Trump.

Svenska PK mediers nya lögner om USA valet används för att ge eftertryck åt lögnerna igår från MSB angående Covid och den stora vaccinkatastrofen. Så fort makthavarna i Sverige vill smutskasta någon/något så påstås att det är internationell påverkan från Ryssland.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar