söndag 7 mars 2021

Media har mobiliserat sina stormtrupper för att vilseleda svenska folket!

 Efter dådet i Vetlanda har media kraftsamlat/mobiliserat stormtrupperna för att minimera den skada som afghans dåd medfört, så mycket som möjligt. När tom Expo kallats in för att stödja kampanjen/desinformationen begriper de flesta i vilket land vi lever i! Daniel Poohl fick föra talan för afghanerna i TV4 där han säger att ”afghanerna fruktar hatstorm!”
Daniel Poohl, Expo: ”Det beror i grund och botten på en rasistisk människosyn.”

Daniel Berner från föreningen ”kvar i Vetlanda” vill inte vara sämre, utan han dyker upp i både SVT och TV4 med jämna mellanrum, men de har ”noga” undvikit att tala om att det är en centerpartist och han är med sina uttalanden en del av Annies ”stormtrupper!”
Berner: ”Sociala medier har fortsatt att översvämmas av hatiska kommentarer efter onsdagens händelser.”

Man tar sig för pannan! Alla dessa afghaner! Hur många brott har de inte begått? Den del av svenska folket som ser vad som hänt sedan 2015 med afghanernas framfart ser att de har: mördat, våldtagit, förnedringsrånat och misshandlat svenskar oprovocerat, precis som nu senast i Vetlanda.
Visst kan finnas ärliga bland dem också, men
alla snyfthistorier av IQ-befriade batikfeminister och alla den stasismörja som svenska media försöker proppa in i våra självtänkande hjärnor, hur synd om de är om dessa kriminella afghaner, är bara för mycket. Vi går vi inte på det längre.

Joseph Goebbels skulle vara "helgrön" av avundsjuka och tittat förundrat på den kampanj/propaganda som lögnmedia satt igång! Brottsoffren som utsatts för detta illdåd kommer förmodligen att resten av sina liv bära med sig det trauma de utsatts för. För media finns dom inte! Istället satsats allt på den propaganda som negligerar dådet och att förövaren var i psykisk obalans. Stora resurser satsas nu på den muslimske gärningsmannens psykiska välbefinnande!

Att svenska folket skall få höra
av Expo Poohl och Annies stormtrupps Berner att svenska folket som fördömer detta dåd, med all rätt, att de har en rasistisk människosyn är mycket märkligt! Islam är ingen ras. De flesta med insikt känner till vad Islam står för.

Glöm inte dessa fåniga "socioekonomiska faktorer" som trummas ut av många IQ befriade socialtanter och socionomer.
Foliehatten vill ge ett tips befinn dig inte på fel tid och plats enligt polischefen, för då kan du riskerna vill utsatt för ett dåd!

Knivbrott och våld med kniv bör skärpas rejält, så att det blir avskräckande att anfalla någon med kniv. Idag är tanken att påföljden inte är straff utan vård. Därför har vi en "kriminalvård." Låt vården komma efter att straffet avtjänats. Vad vi behöver är en justitieminister som tar brottsoffrens parti och inte förövarnas.
Foliehatten anser att våra fängelser håller alldeles för hög standard och det gäller även maten, den bör sänkas rejält. De får säkert halalslaktat kött och aldrig griskött, allt för att tillfredsställa muslimerna.

TV4 beter sig som man kan förvänta sig, enda oroande är att dom får så stort utrymme med sin ensamställning tillsammans med SVT i budskapsförmedling till medborgarna.
Händelse i Vetlanda har
bara förlorare.
Offren
och invånarna.
Förövaren, vem tog in honom till ett land där han inte passade in, där han inte kunde språket, inte fick något jobb, få om några vänner, inga föräldrar annat utöver socialtjänsten. Hade han varit kvar i
Afghanistan hade han haft vänner, familj, ett jobb i faderns eller släktingars fotspår samt traditioner han vuxit upp med.

"Hatstormen" är redan i full gång och till och med i moderaterna som inte har hunnit kasta ut politikern som påstår att afghaner är ointresserade av att lyckas. Men det hade inte varit ett dugg bättre, enligt etablissemanget och deras hantlangare, om vi hade riktat all vår ilska mot de svenska politiker, myndigheter, journalister och representanter för rättsväsendet som har möjliggjort och påskyndat en samhällsutveckling som leder till sådana här dåd.

Det är inte lätt att vara svensk som inte vill se sitt land fortsätta att förfalla och som är rädd för att drabbas av liknande vansinnesdåd. Vart man än riktar sin ilska, så är det förbjudet och förkastligt enligt makten som bestämmer. Vi fördöms nu hårt av våra makthavare. När historiker i framtiden kommer att skriva om denna tid, kommer de att fördöma folket som inte istället gjorde mer, för att stoppa detta vansinne.

1 kommentar:

 1. https://youtu.be/xckwyy2Sil8
  Risken är stor att utvisningshotade här har funnit ett sätt att få sin bärgning.
  Vi såg det i Västerås på Drottninggatan...
  Några år i fängelse med hotellstandard.
  Ett lågt pris för en lathund.

  SvaraRadera