måndag 29 mars 2021

Blir det JÖKens fall när liberalerna lämnar?

De som orkade lyssna på liberalens partiråds långa debatt insåg ganska snabbt, att en del av den interna kritiken bestod i att man inte vill legitimera SD som parti och en tredjedel går "all in" med SDs nazism koppling som aldrig funnits.

31 personer röstade för partiets undergång och resten kommer att
vända kappan efter vinden likt centern förra valet om de får chansen. Ett 4%-parti (om de har tur) är inte i position att avgöra ett 20%-partis legitimitet. Vilka tror L de är egentligen? De glider omkring i en kostym som varit för stor allt för länge. Flera vänsterliberala personer i debatten gör parodier och trollar. Det märkliga är att de faktiskt tror att igenom att L kan samtala och tänka sig samarbeta med SD, så betyder det att alla mörkhyade ska utvisas, vänster folk sättas i koncentrationsläger och att Samnytt och Fria Tider förbjudas.... det hela är skrämmande, vilken världsuppfattning som vissa liberaler har.

Den
röda hjärntvätten” har de senaste 20 åren varit så dödligt effektiv att en klar majoritet vuxna svenskar nu på allvar tror att varumärket "Förintelsen" står för dörren. Marineringen har varit mästerlig. Stalin hade avundats SAP.

Westerbergdyrkande prussiluskor med överlägsen moraluppfattning som beordrar folk att skämmas.

Om Sabuni slutar hatta, för att än behaga DN, SVT och Flamman som hon gjort fram tills nu, så kanske det finns hopp för dem. Det är ett tecken så gott som något det som sker nu. Nu finns det en riktning i alla fall. Då gäller det hitta en väg. Och att stå stark mot sossemedia och prussiluskorna. Prussiluskorna sänker partiet och måste marginaliseras. Ingen normal människa gillar dem.

Det är kul att se alla liberala tidningar och SVT/TV4 klaga när liberalerna återgår till en form av liberal politik. När de nu med beslutet verkligen är frisinnade, så visar sig en stor del av media inte vara roade av tilltaget! Media kanske klagar över att L kanske får en chans att överleva som parti? De liberala tidningarna hoppas fortfarande på att Landsmötet i november, att beslutet kommer att ändras. L hade inget alternativ till detta beslut, de liberaler som inte begriper detta, är efterblivna!

Så är det alltid, tex vänsterfolk som beskriver sig som toleranta är i själva verket sjukt galet intoleranta mot alla som inte delar deras åsikter till 100%.

Varför är en internröstning i ett litet innerstadsparti där dessutom ena sidan vinner med bred marginal en riksnyhet annat än i propagandasyfte? Meningen med omröstningar är att man ställer olika politiska vägval mot varandra, röstar och fogar sig i det vägval man demokratiskt röstat fram. Omröstningen visar att det fortfarande sprattlar i liket och att hjärnkontoret förstått att något är på tok.

Medias märkliga beteende gentemot denna internpolitiska omröstning och för media nedslående resultat är löjeväckande. SVT tar, inte direkt oväntat, avstånd från liberalernas beslut i gårdagens Agenda. För Pubic Service är kampen emot högern en mission som står över allt annat. Framför allt står den över sanning, heder och moral.

I media beskrivs det som om Sabuni vann väldigt knappt. Ljugmedia tycker att en seger med två tredjedelar av ombuden är en knapp seger.
Besvikna intervjuade upprepar att många är missnöjda. Många
högljuda ombud ville inte ha det så här och många kan läma partiet. Nej, många röstade för Sabuni. Inte bara många. Väldigt många röstade för Sabuni.

Kommentarsfälten hos Aftonbladet och SVT var en riktig guldgruva igårkväll. Sossepöbeln säger sig redan höra ljudet av stöveltramp utanför köksfönstret. MPs Stenevis tweet om att L är nu officiellt rasister! Stenvi hänvisar till när Bengt Westerberg reste sig ur en TV-soffa 1991. Bengt Westerberg, upp och hoppa! Det är dags att polera stövlarna eller lämnade du soffan denna gång också?

Sedan dess har Sverige som bekant tagit mycket stryk. Skjutningar och hedersbrott dominerar nyheterna medan MP drömmer sig tillbaka 30 år. Det måste vara dags att ta integrationskatastrofen på allvar

Nu gäller det att vädra igenom regimmedias propagandastorm. Att proxymålet är SD i sedvanlig ordning följer väl upptrampade stigar.

Efter beslutet tävlar avhoppande Röding-Libbar i grenen ”Strömhopp.”
Ekot rapporterade att Abdukadir Salad Ali, som utsågs till Årets liberal 2020, lämnar Liberalerna. Han har varit aktiv för partiet i Spånga-Tensta och berättar för Aftonbladet att det är kopplat till gårdagens beslut att partiet är villigt att regera med stöd av Sverigedemokraterna.
Ali i ett SMS: ”Jag känner sorgsenhet över att man väljer att göra så här. Det är det jag känner just nu, sorg. Jag har lämnat partiet helt under gårdagen.
Christer Nylander SD-hataren nr 1 har meddelat att han inte ställer upp i valet 2022. Nylander och många med honom, kan knappast fortsätta efter detta nederlag. Speciellt med tanke på hur tongångarna har gått. Har han tillräckligt med integritet avgår han omedelbart och inte sitter kvar till valet 2022. Det är pengarna som hägrar!

Liberalernas ordförande på Gotland, Simon Härenstam, kommer att lämna politiken.

Vilka partier får taga emot illbattingarna? C, MP, V..? Kommer några även gå till Sveavägen?

Off topic så notera Foliehatten också att liberalerna som vill skänka Sverige till EU har näst sämst närvaro på möten i EU-parlamentet efter SD, 40%.

Nyamko Sabuni avstod sent igår att delta i Agenda. Vi som såg studiointervjun med Sabuni i SVT-morgon häromdagen förstår att hon gärna avstod. Det överlägsna och arroganta minspel som avslöjade den kvinnliga programledarens avsmak för Sabuni och hennes hållning var inte svår att ta miste på. Vitskinnade överbetalda programledare som lismar med gangsterrappare, afghanska män och hyllar enpartistater om de är vänster samt gillar islamister men som ger sig på den första liberala partiledare som klarat av att säga ja eller nej. Det värsta/mest pinsamma är att SVT gör detta utan att skämmas. PS vet att stora delar av befolkningen ser ner på deras uppenbara partiskhet och ändå kör dom vidare i sina gamla spår. Deras grandiosa självbild är så narcissistisk. Hoppas att den nya regeringen sjukpensionerar hela ledningen och större delen av de anställda.

Foliehatten kan inte förstå varför inte vårt tama borgerliga block tar upp handsken och dammar av den betydligt mer reella kommunism-/socialism- och Islamskräcken. Det är ett stort hot mot vår välfärd och frihet och är ett verkligt och existerande hot. Klimataktivisterna må förlåta men de är inte ett absolut hot av samma kaliber, de kommer däremot att ta en mängd arbetsamma år att sanera bort ur alla institutioner och låta gå igenom avprogrammeringsprogram.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar