fredag 26 mars 2021

Sverige riksdag behöver en Markus Allard som det blir fräs i debatterna!

Örebros kommunfullmäktige har sedan valet 2018 varit skådeplats av sällan skådat slag. Två nya ledamöter i Örebro partiet röstades in och framför allt Markus Allard har sett till att han blivit en stor ”böld” i rumpan på de övriga partierna.

Markus Allard måste ses som lite av en politisk undantag. Han kallar sig "kommunist" och har bakgrund i vänsterpartiet samt Ung Vänster. Han har sedan startat ett nytt lokalt parti i Örebro, kallat "Örebropartiet". Han rekryterade den frispråkige polisen Peter Springare och de vann var sitt mandat i Örebro kommunfullmäktige i senaste valet i Örebro, trots det var Allard inte nöjd då han menar att "etablissemanget" motarbetat honom. Partiet har gått till val på att att arbeta för bl.a. minskad invandring, ökad direkt demokrati och att allmänt motarbeta etablissemanget.
Han påstår att Örebropartiet har en kommunistiska ideologin och tittar vi på vilka frågor partiet driver, är det inte några riktiga "vänsterfrågor" de driver, snarare en politik som liknar SD. Allard och Springare har vänstern svartlistat sedan länge.

Historiskt har kommunister aldrig gjort sig kända som ivrare av invandring. Det svenska vänsterpartiet kallar sig inte längre kommunister, utan deltar med själ och hjärta i ett globalistiskt experiment att riva alla gränser. Det var Trotskij som ville satsa på världsrevolutionen. Stalin valde i stället att bygga socialismen i ett land. Stalin vann som bekant den kampen medan Trotskij slutade sina dagar med en ishacka i huvudet.

Kommunist-väljarna har uselt självförtroende. Sovjet gav upp och försvann. Inga kommunist-stater som finns kvar fungerar när de är kommunistiska. Kommunistväljarna är plågsamt medvetna om det här. De röda väljarna har fått nya saker att omfamna istället: feminism, massinvandring, identiteter, klimat och EU. Det intressanta är att kommunisterna först var emot EU, men svängde när de började se de överstatliga/antidemokratiska tendenserna

Allard ser sig inte som kommunist eller socialist, det kan vi avskriva direkt. Allard använder sig av tredje positionen.

Ledarsidorna ger en bra sammanfattning: ”Den förda migrationspolitiken är ett exempel på hur politikerna inte fullt ut harmoniserar med varken arbetarklassens eller kapitalets intressen.

Allard väljer inte position på den den politiska skalan, inte öppet, däremot angrips migrationspolitiken genom att alienera invandrare, beteckna gruppen med ett icke vetenskapligt förankrad beteckning, transferiatet.

Låt oss nu se, vem använder sig av tredje positionen? Klassamarbete? Brukar icke vetenskapliga termer? Är invandringskritiska?

Många anser att Markus Allard är den ende vettige politikern som hörs i Sverige. Kritikerna avfärdar honom pga hans upprördhet och hårda ton, men mång ser snarare det som ett sundhetstecken. Den som inte är rejält arg över hur skattebetalarnas pengar hanteras kan inte vara något annat än en korrupt ja-sägare alternativt sinnesslö. Hur skattepengarna används måste vara en fråga som hela tiden ställs, Markus Allard verkar vara den ende i svensk politik som tycker så. Genom att säga det självklara blottlägger han en korruption så djupt rotad att "gammelpolitikerna" inte vet hur de ska reagera eftersom ingen någonsin har haft ryggrad att ifrågasätta denna långt gångna ryggdunkarkultur, där det har varit oerhört lukrativt att bara hålla käft och fortsätta i gamla spår.

Det blir tydligt i Youtubeklippet med Allard att det är omöjligt att förändra systemet inifrån. Precis som han säger så kan han stå där och säga självklarheter men vad hjälper det när resten av politikerna är politiskt korrekta fjantar som fikar för 300 000 om året på skattebetalarnas pengar, som sedan röstar ner dessa självklarheter eftersom dessa människor främst drivs av egennyttan och inte allmännyttan. Allard inser att det är svårt att få nånting gjort där men som han säger så ligger förhoppningen i att folk tar del av detta och bli medvetna om vilken jävla korrupt fars som pågår.

Örebropartiets motion om att stoppa HBTQ-certifieringen i kommunen debatterades På tisdagen debatterade man Örebropartiets motion om att stoppa HBTQ-certifieringen i kommunen. Först efter 2 år tog man upp partiets motion.
Allard: ”Det är ett avlatsbrev som ni köper för örebroarnas skattepengar för att ni ska kunna känna er lite bättre för er. Så att ni ska kunna säga att vi som vill lägga pengar på kärnverksamhet är någon form av homohatare. Det är sjukt. Vi ska inte lägga pengar på sånt.”

För liberalen Ulrica Solver Gustafsson blev det för mycket och hon hade inte långt till tårarna. Gustafsson: ” Jag blir oerhört provocerad.”
En annan godbit när Markus Allard förklarar hur man sparar pengar.

Att Markus Allard trampat etablissemanget på tårna rejält ser man när ledarskribenten på Nerikes Allehanda Lars Ströman spyr galla över honom.
Allard på FB: Lars ströman
varnar för att lokalpolitiker som får tusentals gillamarkeringar i sociala medier kan utgöra ett hot mot demokratin.’

Hot mot demokratin var också Stefan Löfvens etikett på SD när han gick till attack mot dem för någon vecka sedan. Sossarna tål inte att SD tar upp verkligheten som sossarnas inte vill låtsas om, att den finns. Foliehatten väntar nu ivrigt att någon i riksdagen sätter lite mer fräs på debatterna i riksdagen som Allard i KF i Örebro. Man kan börja med att fråga Löfven när man blåljuger – varför han gör det! Löfven hade nog blivit högröd i ansiktet och börjat stamma!
 

1 kommentar:

  1. Allard är en ljuspunkt eller tom en starkt lysande stjärna. Tänk om fler var och vågade vara som honom.

    SvaraRadera