söndag 28 mars 2021

Det blågröna styret i Stockholm dödar stan!

Stockholm i mitt hjärta” sjunger Lasse Berghagen och vad som händer i Stockholms trafiksituation med MP i maktposition, är skrämmande att se. MP har knappast Stockholm i sitt hjärta och vill stadens bästa, utan bara sin egna extrema idelogi!

Efter det senaste valet 2018 kom den politiska majoriteten i Stockholms stad på 51 mandat bestå av:

  • Moderaterna 22 mandat

  • Liberalerna 10 mandat

  • Miljöpartiet 9 mandat

  • Centerpartiet 8 mandat

  • Kristdemokraterna 5 mandat

Övriga partier i kommunfullmäktige sitter i opposition. Det är

  • Socialdemokraterna 23 mandat

  • Vänsterpartiet 13 mandat

  • Sverigedemokraterna 8 mandat

  • Feministiskt Initiativ 3 mandat

Det anmärkningsvärda är att moderaterna i Stockholm samarbetar med extremisterna i MP för att få makten. M har släppt fram den kanske störste ”bilhataren” som finns MP:s Daniel Helldén, trafikborgarråd i Stockholm som är ansvarig för trafiken i Stockholm och det har blivit ett total kaos med honom som dirigent. M ville inte att ta regeringsmakten tillsammans med SD efter valet 2018. Tillsammans hade det blivit 30 mandat! Den som röstar på moderaterna i Stockholm är feg, men framförallt korkad.

M-finansborgarrådet Anna König Jerlmyr i Stockholm utpekas som oseriös, maktfullkomlig och oärlig.
Enligt källor till DI råder kaos i Stockholms stadshus. En arbetsmiljöutredning har inletts efter larm om dålig arbetsmiljö under AKJs
ledning.

DI: ”Det är fullständig katastrof på tjänstemannanivå. Folk gråter på toaletterna och ingen vill jobba med eller nära finansborgarrådet, säger en källa som sitter på en central roll i Moderaterna i Stockholm till DI.”
I länken finns fler smaskiga detaljer!

Den som är intresserad kan se moderaternas program för ett bättre Stockholm. Moderaterna genomförde ett märkligt skifte. De slängde ut gamla pensionärer för beredda plats för afghaner

MP miljöborgarrådet Katarina Luhr sa  till lokaltidningen Mitti inför valrörelsen 2018: ”Vi vill förbjuda försäljning av fossila bränslen inom stadens gränser till 2030. Så bensin och diesel kommer inte att kunna säljas som det gör i dag.” Miljöpartiets vision är ett Stockholm utan fossilbränsledrivna bilar på gatorna.
Luhr: Vi har ett mål att Stockholm ska var fossilbränslefritt år 2040. Och då är det helt rimligt att det inte heller ska gå att tanka fossila bränslen i staden.

Istället vill Katarina Luhr att man tankar el eller biogas på mackarna. 
Luhr: ”Vi tror också att det kommer att finnas etanol och biodiesel.”
Foliehatten är inte alls överraskad över MP politikernas totala avsaknaden av verkligheten. Etanol kom och lämnade fler Norrlandskommuner med enorma skulder när de försökte sig på att tillverka etanol. Det var när etanol-Jesus kom till stan.

Återigen tar MP sats och vill förbjuda alla fossildriva fordon och sätta upp 35 000 laddstolpar vid Stockholms samtliga gatuparkeringar. Vad exakt är det för laddstolpar det handlar om? Snabbladdare som laddar en Tesla på 15 minuter eller vanliga elkontakter där det tar 9 timmar att ladda ett elbilsbatteri fullt?
Vem tar notan för 35 000 laddstolpar?

Redan nu är det elbrist i Stockholm och nya områden kan inte byggas för det finns inte el som räcker till. Lika orealistiskt som MPs svenska klimatmål. Allt MP föreslår slutar i totalhaveri. När ska alla väljare förstå det?Idag kunde vi läsa att en stadsdel i Stockholm blev strömlös.
Foliehatten undrar om någon i MP har gjort en konsekvens analys av tex den tunga trafiken. Lastvikten på en ellastbil ligger på ca 3 ton. En diesel på 6 ton. Drygt dubbelt så många transportfordon i stan för att klara samma antal leveranser. Enligt trafikkontorets utredning om den tunga trafiken 2017 passerar ca 9 600 lastbilar per dag. Med ellastbilar skulle det innebära ca 20000 varje dag. Partiklar från däcken är det farliga och inte utsläppen av koldioxid. Att tala om detta faktum för en MP så de begriper detta, är totalt omöjligt. Idag har fossildrivna lastbilar nästan helt rena avgaser, som består av nyttig växtbefrämjande CO2.

Daniel Helldén är den största katastrof som någonsin drabbat Stockholm. Han införde "feministisk snöröjning.
Aftonbladet publicerade för några år sedan information om den överdrivna alarmismen kring bilismens skadeverkningar. Mitt i den infekterade debatten om miljözoner kom beskedet:
Luften i Stockholm är bättre än någonsin i modern tid – hundra gånger bättre än på 1960-talet.
Gunnar Söderholm, förvaltningsdirektör på miljöförvaltningen i Stockholm: ”Siffrorna går inte precis hand i hand med de politiska utspelen.”
DI skriver: ”D
N rapporterade att Jonas Eliasson sparkas från sin post som trafikdirektör i Stockholm. Beslutet om Jonas Eliassons uppsägning möttes av stark kritik, och oppositionsborgarrådet sossen Jan Valeskog menade att "skälen var uppenbart politiska. Enligt uppgifter som Dagens Industri tagit del av ska det har varit den ökände trafikborgarrådet Daniel Helldén som legat bakom beslutet om Jonas Eliassons uppsägning. Detta sedan Trafikkontoret och miljöförvaltningen i Stockholm publicerat en utredning som totalsågar miljözonerna, vars införande Daniel Helldén varit drivande i. "

Helldén ska enligt uppgifter även försökt påverka rapporten till att ”komma fram till” mer positiva slutsatser om införandet av miljözoner i Sthlm. Helldén har varit ansvarig och drivande i en hel del tveksamma ”miljösatsningar” de senaste fyra åren.
Miljöpartiet har visat att de är idioter och aktivister tsom ska straffa svenska folket på alla sätt. I länken kan du läsa om trängselavgifter och annat som drabbat Stockholm.

Stockholmarna kommer att bli fångar i vår egen stad om Helldén får igenom sina förslag. Hur ska vi kunna ta oss ut på landet med elbilar? Vilket svek av de borgerliga att samarbete med MP istället för SD! Stockholmarna flyttar nu ut från stan och det är stendött i staden, butiker flyr pga sämre kundunderlag, eftersom biltrafik och parkeringar plockats bort osv. Stockholm city kommer bli kvar som ett resecentrum och hotell. Allt annat händer utanför staden, precis som vissa av USAs städer som är stenöknar. Grattis alla Stockholmare som har röstat på de partier som styr Stockholm! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar