måndag 29 mars 2021

Vem saknar Jonas Sjöstedt?

Det har snart gått ett år sedan Jonas Sjöstedt ”försvann” från svensk rikspolitik och absolut ingen saknar honom. Hans fru Ann Måwe har utsetts till svensk ambassadör i Vietnam och nu sitter det förra stödhjulet till Stefan Löfven i säkert bo i Vietnam - av alla länder, råkapitalismen och rovdriften på arbetskraft i kommunistlandet slår kinesernas behandling av uigurerna med hästlängder och nu sitter Jonas Sjöstedt jäser och pyser och mår gott som själva fan i Hanoi.
Ett Vietnam som det är alldeles tyst om i MSM och SVT. Det är Kina de jagar istället. Men det är PK-medias behandling, tystnad, bemötande och avsked av Sjöstedt som sätter stämpeln på svensk media.

Vad fick hans väljare ut av att
vänsterpartiet var stödhjul till Löfven? Absolut ingenting och då är V numera ett ganska stort parti, 4:e störst i landet.
Vilket totalfiasko till politiker
och parti. Är det någon som kan peka på vad han åstadkom under sina 10 år? Foliehatten anser att Sjöstedt åstadkom absolut ingenting, mer än att öppna munnen och avsätta Löfven i tid och otid. När det sedan blev skarpt läge ”smälte” Sjöstedt som en klick smör i en het panna. Det V fick igenom var små saker så små, att ingen minns idag vad det var.
Beslut inom bidrags- och försäkringssektorn behövdes inte Vs röster, det var stor majoritet i riksdagen för detta.
Hans stora stridsfråga om privata aktörer i skola, vård och omsorg: Ingenting. Hans andra strid
sfråga om LAS: ingenting. Rödskrikan Lööf fick som hon ville.
Löfven visste var han hade Jonas Sjöstedt och det måste ha varit förödande för honom att ständigt behöva krypa till korset. Klart Sjöstedt visste om detta!

M
SM och SVT strödde rosor för hans fötter och han hyllades som en tsar när han avgick. Innan han försvann till Hanoi och blev ”fru” ambassadör gjorde Sjöstedt en eriksgata och prisades överallt innan han satte sig på flyget till Vietnam och partiet blev 4:e största i Sverige. Det är märkligt vilka konstiga människor det finns i Sverige, när de inte inser att vänsterpartiet absolut inte får igenom någonting av sin kommunistiska politik! De begriper inte att sossarna vill inte ha nånting med V att göra. Sossarna går och arbetar hellre mot mitten. Börjar V ställa högre kvar så får dom nog sitta ensamma på sin kant och gapa med händerna i kors. Den dagen dom börjar komma med mer kontroversiella saker, så kommer dom gå samma väg till mötes som med FI, dvs tappa allt.

Jonas Sjöstedt fick inte i praktiken igenom något av alla sina brösttoner. När han blev intervjuad av systemmedia fick Sjöstedt inga kritiska frågor. Det blev en återupprepning av Björklunds välbetalda landsflykt. Denne idiot till tomte slog sitt parti i spillror och kunde flyga iväg tyst och obemärkt till Rom. Stefan Löfven vet hur man smörjer "svikare!"

Nu återstår hyresregleringsfrågan i riksdagen som Sjöstedt hade på sin hemliga hotande lapp mot Löfven. Hans efterträdare kan utmärka sig genom att inte låta denna frågan slinka igenom också. För övrigt noter Foliehatten att det är ganska tyst om

Nooshi Dadgostar efter hennes smekmånad med media.

Jonas Sjöstedt eftermäle som partiledare var en av de största megabluffarna. Han stod där och pratade omkull alla och nu är han utom räckhåll. Hur känner sig etablerade MSM och SVTs alla stjärnreportrar idag?
Ingenting gav Sjöstedt sina väljare och sympatisörer och ändå kan - ja faktiskt på gränsen råhycklaren - Sjöstedt med ett leende på läpparna sätta sig på flyget till H
anoi för att bli fru ambassadör!
Det måste krävas mycken cynism och förljugenhet att leende äntra planet med MSM:s blixtrar kring sig när karln visste att han inte fått något ut till sina väljare genom sitt stöd till
Stefan Löfven.
Det är otroligt hur mänskor förstörs i politiken här i Sverige. Men ett media som kan hämma destruktiviteten har vi inte i Sverige.
Foliehatten följer en del utländsk press, amerikansk, brittisk och tysk media och vågar utan vidare säga, att där hade en Jonas Sjöstedt absolut inte sluppit så bekvämt undan som här i Sverige.

Foliehatten hittade detta skvaller på nätet: ”Det är rykten, känner lite folk som är aktiva i det partiet och de säger att Jonas är en riktig fittmagnet, unga snygga vänsterbrudar (jo det finns såna) är framme och rycker i honom och hans fru är inte helt glad över detta beklagliga faktum. Dessutom dricker den gode Jonas för mycket. För några år sen halkade han och bröt foten pga berusat tillstånd. Lägger man ihop ett och ett (unga brudar och alkohol) ligger den hypotesen nära till hands. Kaos i privatlivet, fru vara arg, Jonas sluta.”

Rykten om hans avgång har funnits sedan september 2019. Där man nämner att en falang i partiet vill ha mer radikal politik, och att hans fru och barn lever i Vietnam. Läser man lite mellan raderna verkar något akut uppkommit och därför måste han avgå. Kan frun ha hotat med skilsmässa om han inte omedelbart avgår? Något akut har hänt åtminstone eftersom ingen, inte ens i den innersta kretsen i partiet, verkar känt till något, innan han aviserade sin avgång.

Men allt går att genomdriva när inte en enda journalist
hos Bonnier, Schibsted eller Public Service ställde kommunisten mot väggen från 2014 till hans, befriande, flykt till cocktailpartyn och fina middagar!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar