onsdag 31 mars 2021

BLM används av Kina som kritik mot USA!

Kanske ger de första minuterna av en nyhetssändning från RT ger en del av förklaringen till varför BLM läggs i frysen till nästa presidentval.I praktiken tog det slut när Joe Biden valdes.

8 minuter in i ser vi att kineserna nu använder BLM som slagträ mot Imperiet i de internationella förhandlingarna. Vad de sa var att Imperiet inte ska komma och anklaga Kina för dålig behandling av den den muslimska minoriteten igurer när USA själva är så systematiskt rasistiska.

Det innebär att BLM nu blivit en belastning för Imperiet i utrikespolitiken. Under valrörelsen var BLM en tillgång för den intersektionella alliansen eftersom rörelsen gav energi till
det demokratiska partiet och fick de svarta till valurnorna.
Att BLM var en tillgång för
demokraterna och de oligarker som kontrollerar partiet framgår väl klart av de massiva donationer som rörelsen fick i samband med de multikriminelle Floyds dödsfall. Idag passar  Shakespeares ord bra: "Moren har gjort sin plikt. Moren kan gå.”

B
LM är ett slagord under vilket hundratals svarta rasistiska organisationer och vänstergrupperingar samt muslimska organisationer gjorde gemensam sak för att bryta ned det västerländska samhället. Från 2016 och framåt har de haft ett enormt inflytande på den politik som förs.

Kriget är främst psykologiskt. Det handlar om att skapa acceptans för politiska förändringar. Fram till helt nyligen stödde en majoritet av amerikanerna en rörelse som är för ett segregerat USA och som fullkomligt hatar vita och ser oss som undermänniskor. Givetvis ”hakade” vänstern/media i Sverige på och använde George Floyd som ett tillhygge på det sätt som fungerar i svensk politik/media.
För vänstern gäller aldrig sakfrågan, utan det handlar om hur man kan använda BLM för att flytta fram sina egna positioner. Det man lyckats med, var att få miljoner människor i varje västerländskt land att se svarta (och invandrare i allmänhet) som offer(slavhandel och riva ner statyer) och känna skuld.

I över 75 år har det fungerat utmärkt med judarna och Hitler, för att få vita människor att känna skuld och skam, samt betala av skulden.
I Sverige med Förintelsemuseum som är ett led av sossarnas politik mot högern i Sverige.

Den här gången är det svarta slavättlingar man tycker synd om i stället. Syftet med att starta, stötta och underblåsa en rörelse som BLM — ett slagord eller ej — är subversivt. Det slår uteslutande mot vita, ställer även vita mot vita, utan att några mål uppfylls. När ligister under BLM-parollen gick till attack mot synagogor samt beslogs med Israel-kritik tog det hus i helvete och var inte längre lika kul, fast riktig svart/afroamerikansk chauvinism i Malcolm X och Nation of Islam:s tappning också kan vara judekritisk.
BLM är fake: vita och andra som borde stå utanför välkomnas glatt in i gemenskapen. Föreställ er något liknande under Black Panthers glansdagar. Ett segregerat USA är det dessutom många vita chauvinister i samma land som också vill se — det är möjligt att någon av grupperna som paraderat i BLM-sammanhang delar denna uppfattning.

BLM är inte en konstruktiv reaktion ur "afroamerikanskt" perspektiv. Den bygger på en offermentalitet och en förskjutning av ansvaret från den egna gruppen till en annan, som ska lastas och reda upp saker svarta borde kunna ta tag i själva. Foliehatten kan förstå att svarta amerikaner är förbannade, förbättrade och frustrerande, men i grund och botten är det knappast polisvåld eller ens strukturell rasism det kommer an på — fast vissa tjänar på att få så många svarta som möjligt att tro det. Extrema vänstergrupper tjänar på det.
BLM är en våldsam attack på samhället, utan mål och mening, och mer civil olydnad till karaktären än protester mot skada orsakad av vita. Många svarta förstår att det är svarta som måste kamma till sig, organisera sig, ta avstånd från och markera mot ghettokultur, ta sin Mats ur skolan när han börjar beckna och gömma vapen under sängen, stödja bra svart kultur och — bygga ett starkt svart community.

I Sverige har BLM givetvis ingenting att göra, även om regimmedia försökte. Amerikanska problem är just amerikanska. Våra är av en helt annan karaktär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar