måndag 1 mars 2021

Tro inte att det är husköpet som är anledningen till drevet mot Ebba Busch utan media vill sänka Ebba totalt!

Ebba Buschs husköp har sedan oktober gått som en följetong i media och nätet. Ett husköp som gick totalt snett, där man redan från början kunde se att det fanns personer i omgivningen som ville häva försäljningen. Hade köparen varit en vanlig "person", men nu var det en politiker och partiledare som dessutom utgör ett "hot" i kommande valrörelse där medierna nu blandat sig i, vilket klart syns på alla artiklar, där man även fått se hur medierna vinklat och undanhållit vitala detaljer och t.om photoshoppat bilder. Özz Nujen delar en photoshoppad bildInstagram där Ebba håller i Mein Kampf.

För SVT, Aftonbladet, Bonniers och framför allt Expressen handlar det helt enkelt om att kunna flytta någon procent av KDs röster främst till Rödskrikan Fjamåt eftersom KD och C delvis delar väljarbas. Helst skulle KD inte klara 4%! Media jobbar stenhårt på att sänka Ebba och alla ojusta medel är tillåtna!

Här är ett ett bra exempel på hur Osin Cantwell vinklar!
Cantwell, Aftonbladet: ”Två versioner av trasslet finns. I den ena har en 81-årig man utanför Uppsala utsatts för tjat och övertalning av Ebba Busch och till slut kapitulerat och i augusti sålt en älskad släktgård."

Givetvis ville också SVT dra sitt strå till drevet. Ebba intervjuades i 30 minuter av SVTs Anders Holmberg. Han har tidigare ansetts vara någorlunda neutral, visade nu sitt rätta rovdjursansikte mot Ebba Busch. Hans dreglande dröjande sig vid husaffären och SD, istället för att ställa frågor om KD:s politik var något Foliehatten trodde man numera skulle slippa se i det skattbetalda mediet och av honom

Ebba Busch har mer än en gång visat att hon har ”skinn på näsan” och hennes retorik kan ibland vara väldig stark och rakt fram.
Inför valet 2018 skrev Annie Lööf på twitter att Allianspartierna har enats om att inte lägga fram en gemensam budget till hösten. Det säger Ebba Busch inte stämmer. KD vill fortfarande se en gemensam budget.

I början av 2019 gästade Ebba Skavlan. Centerkvinnorna kritiserar Ebba för att hon i ”Skavlan” sa att hon blivit utsatt i en kohage då en ko börjat slicka på hennes ben.
Fredrik Skavlan: ”Det är ju en metoo-ko!” Ebba: ”Ja, det är verkligen en metoo-ko!
Att KD:s ’jämställdhetspolitik’ hör hemma i det förgångna är ingen nyhet, men varför stoltsera så med dessa unkna värderingar?” twittrar Centerkvinnorna.

När Ebba Thor frågades om mötet med SD blev stämningen snabbt irriterad. Ebba ville inte svara på hur hon ser på SD.

Ebba; "Nu håller vi på med en intervju här och inte politisk teater."

K
Ds dag i Almedalen 2019 dödförklarar Ebba Busch Thor mångkulturen som ett politiskt projekt.
Ebba: ”Det måste stoppas, säger Ebba Busch Thor till Expressen på väg till en utfrågning hos Sveriges Radio."

I samband med att Expressen började sitt drev mot Ebba, hoppar också Annika Strandhäll in i drevet, med att slänga in lite mer bränsle i drevet och vinkla grovt.
Strandhäll på FB:”En partiledare glider in på en fest med massa berusade och sedan drar ned på stan. Sedan används Säpo som partiledarens egen Uber-tjänst. Ebba Busch borde förklara sig.”
Ebba understryker att Dietz bara följde med en bit på vägen. Intressant är att Strandhäll känner till att ”på en fest med massa berusade.”

Det är inte första gången som släkt blandar sig i husaffärer där de känner hot mot ett förväntat testamente där gamlingen istället säljer sin fastighet, men här har det grävts så pass mycket att man ser hur vissa grupperingar inom mäklare och juridik, tangerar gränser för laglig verksamhet. Hela historien kan även tjäna som framtida varningar när släktingar går över gränser för att säkra sina förväntade arv där åldringen har en annan åsikt som då ska "bearbetas."

I början var Foliehatten kritiskt mot Ebbas husköp. Han köpte till stora delar den version som presenterades av media, 81-åringens brorson och kretsen kring Esbjörn som också vill åt fastigheten.

Ebba har framställts som kallhamrad av media och Foliehatten är ganska övertygad om, att Ebba är mycket medveten om, att hon som politiker/partiledare måste man vara mycket vaksam, att minsta felsteg kan förvanskas och uppförstoras. Särskilt i Ebbas position där hon kan ingå i en regering som kommer att förhandla med SD, befinner hon sig definitivt i skottgluggen för politiska motståndare.

Men nu har mera fakta i fallet kommit fram till offentlighetens kännedom
i husköpet och Foliehatten har tagit del av information om kretsen kring Esbjörn som tydligen också vill åt hans fastighet och förstår att de har alla möjligheter i världen att utöva påtryckningar och manipulera honom då han de facto befinner sig i en beroendeställningen till en av dem.

Foliehatten såg intervjun med Esbjörn i TV4 och det framstår som ganska klart, att Esbjörn ville sälja fastigheten och var nöjd med Ebbas bud för fastigheten. Han har inte sagt något annat. Anledningen till att han vill bryta kontraktet är något annat.
Alla som missat intervjun i TV4 borde göra det och ta del av Esbjörns egna ord om försäljningen och ändå så fortsätter mediadrevet att kritisera denna affär. Fakta som nu kommit fram i dagens ljus, måste alla inse att Ebba vare sig gjort något omoraliskt eller olagligt.

Det framstår nu ganska klart, att det är andra motiv som ligger bakom drevet mot Ebba än husköpet som bara är en förevädning för att kritisera Ebba. Här spelar det ingen roll om Ebba har gjort rätt eller fel, huvudsyftet är att Ebba och KD skall skadas politiskt så mycket som möjligt.

Vi har en statsminister
och flera andra ministrar i hans ministär som har gjort lögnen till vapen och som aldrig drar sig för att helt skamlöst smutskasta, ljuga eller på annat vis svärta ned sina motståndare eller skruva om handlingen till deras fördel. Med Stefan Löfven som statsminister är det lätt att smutsa debattklimatet och det sprider sig som stelkramp genom den svenska samhällskroppen.
Varför startar inte media drev mot dessa? Det finns en hel drös med bevis! Media sågar inte den bidragsgren de sitter på, är den enkla förklaringen!

Många hatar/ogillar Ebba för att hon är en ung, snygg och framgångsrik kvinna. Detta är inte något som alla kan tåla. Bara gammalt vanligt kvinnohat med andra ord.

Tyvärr har vi inte sett sista sidan i denna husaffär. Det kommer säkert fler skruvade/vinklade kapitel i denna historia!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar