söndag 21 mars 2021

En märklig historia om en pedofillärarinna!

I en artikel skriver Expressen. ” En kvinnlig lärare anklagas för att ha agerat sexuellt och gjort fysiska närmanden mot flera elever i högstadieåldern på en skola i Göteborg. I en polisanmälan anges sex barn som offer för kvinnans agerande och hon har nu varslats om avsked. Enligt kommunens utredning ska lärarinnan i vart fall försökt utföra övergrepp mot flera barn."

Foliehatten tycker det är märkligt att en kvinnlig lärarinna gjort flera närmanden och agerat gränslöst mot flera yngre elever och det är inte första gången detta händer i den svenska skolan! Hon är nu avstängd och uppsagd. Det får honom att tänka på den svenska 90-talsfilmen som är bra "Lust och fägring stor!"
Elever så unga som 13 år vittnar om sexuella anspelningar, inviter, bilder och filmer med sexuellt innehåll och fysiska närmanden från lärarinnan. Enligt den polisanmälan som skolans elevhälsoteam gjort finns misstanke om att lärarinnan haft en sexuell förbindelse med en elev som nyligen gick ur högstadiet, men som fortfarande har band till skolan.
"Det som framkommit tidigt i utredningen gör att det finns misstanke om allvarlig brottslighet”, skriver Göteborgs kommun i sin utredning.

På ett SMS kan man läsa: ”En snabb fråga bara, är det du som är söt eller har jag råkat få socker i ögonen?” Lärarinnan svarar med ett hjärta och ”Hahahaha gulligt ju.” Hon erkänner: "har svårt att sätta gränser kring intimitet!" Själv tycker Foliehatten att det låter smått absurt när man läser om att det är våldtäkt mot barn när en 14-årig manlig elev med fri vilja (och förmodligen stor glädje) haft sex med en snygg 25-årig lärarinna.

Foliehatten var tvungen att läsa stycket i artikeln ett par gånger. Min fördomsfulla hjärna vägrade att acceptera att en lärare uttryckte sig på det viset i skrift. Till en minderårig elev. Studerar man det SMS och språket lärarinnan använder, förundras man över hur en vuxen person börjar prata/skriva som barn. Inte nog med att hon låter barn ta på henne och hon har sex med dem, hon skriver och resonerar som en 12-årig invandrarpojke också. Det enda som skulle göra det hela än mer sorgligt är om det är en svensk lärarinna.
Att grundskolelärare har skrivsvårigheter är för Foliehatten inte längre något att förvånas över. Foliehatten har sett att hans 8- och 9-åringa barnbarn skriver bättre svenska än de "svenska" massutskick han ibland får ta del avsom lärarkåren dagligen producerar. Grundskolelärare är inte värda mer än lönen de har idag. De är kraftigt överbetalda idag. 37100 enligt statistiken. Kvinnor har 1000 mer än män.

Man kan också ta sig en fundera över den journalist som skrivit artikeln! Det är en viss skillnad i hur man skriver texten nu när det är en kvinna som är misstänkt jämfört med en man.
"Sexuell förbindelse" istället för sexuellt utnyttjande av barn/våldtäkt. Varför denna försköning av vad denna kvinnliga pedofil har gjort?
Varför skriver man annorlunda jämfört om pedofilen hade varit en man? Hur många är inte vi som fått ett par bröst upptryckta i ansiktet som barn när man suttit hos tandläkaren? Eller att en kvinnlig lärare gått in o glott på oss småpojkar i duschen efter gympan? Men då är det oskyldigt?
Kvinnliga pedofiler tycks ofta ursäkta sitt beteende med att de "har svårt att sätta gränser". Hon, med media i ryggen, får det att låta som att killarna är på henne och hon är lite dålig på att säga till dem. Skulle vara kul att höra en manlig pedofil dra samma vals "jag har lite svårt att sätta gränser", och se vad reaktionerna blir. I vanlig ordning är kvinnan ett offer - även när hon är pedofil.

Att döma av den citerade chatten och beskrivningarna av lärarinnas beteende så framstår hon som extremt omogen. Det verkar som om hon både känslomässigt och intellektuellt befinner sig på samma nivå som eleverna.
En sådan brist på både känslomässig och intellektuell mognad måste ha märkts tidigare, både under lärarutbildningen, under de praktikperioder som ingår i utbildningen och när hon började på den nu aktuella arbetsplatsen. Att ingen reagerat tidigare är ett kraftigt underbetyg till både lärarutbildningen och till de skolledare som varit ansvariga för att anställa henne.

Foliehatten misstänker - men detta är bara en grov gissning, eftersom han inte har en aning om lärarinnans identitet - att det kan vara fråga om "de låga förväntningarnas rasism". Han antar alltså att lärarinnan har invandrarbakgrund och att ingen ansvarig därför vågat påtala bristande mognad hos henne, varken under utbildning eller praktik. Dåligt beteende har slätats över och ursäktats med att det handlar om "kulturskillnader" eller språkförbistring. Eller så har man inte vågat ifrågasätta lärarinnan av rädsla för att anklagas för "rasism."

Man kan också anta - om det nu är så som Foliehatten tror - att kvinnans invandrarbakgrund setts som en merit när hon sökt sin nuvarande tjänst. Det anses positivt för en skola att ha "en mångkulturell personalstyrka" och det anses bra att ha lärare som behärskar de större invandrarspråken. Om den aktuella lärarinnan har invandrarbakgrund och talar arabiska kan detta ha setts som tungt vägande meriter när hon sökte tjänsten och dessa meriter kan ha fått skolledningen att bortse från brister i lärarinnans uppförande och personliga mognad.

Vad är det med svenska kvinnor och invandrarbarn? I Sverige har vi män under lång tid utmålats som de som begår övergrepp på kvinnor och barn helt utan spärrar, nästan som att det är så illa att vi helt enkelt inte kan rå för det. Enligt feministerna kan män, barn och kvinnor inte umgås tillsammans för männen löper hög risk att våldta hela bunten. Men nu har någonting hänt.
Svenska kvinnor ser uppenbarligen dessa s,k. barn som något sorts frikort till övergrepp. Ett beteende som tydligen funnits rotat i svenska kvinnor under lång tid men aldrig triggats förrän nu. Den enda anledning till att det här börjar bli vanligt förekommande är för att de svenska kvinnorna ser det som öppet mål.

Unga utsatta barn från Mena länder, fly
ttar till Sverige för att söka ett bättre liv. Utan någon förståelse för hur vuxna och barn umgås här, utan möjlighet att göra sig förstådd och i evig tacksamhetsskuld har de inget annat val än att hamna i klorna på dessa svenska, sjuka kvinnor som ser en chans att få leva ut sina perversa böjelser. Vissa svenska kvinnor verkar förvandlas till rovdjur när hon är omkring dessa s.k. barn!

I långa landet
Sverige är det vanligt att man inte värdesätter relationer/äktenskap speciellt högt, men att trycka ner den ännu mer för dessa pojkar kan visst vara skadligt. Orsaken till anmälan kan vara att hon flörtat/låtit sig bli uppvaktad av 15 olika pojkar. Foliehatten har sett vuxna män slåss om tjejer, hur tror du de små som blir ratade efter en stund känner sig?
Klart nån blir sur eller att de hamnar i bråk med varandra och ryktet sprider sig.  Dessa pojkar säger till sina bästa vänner som säger till sina bästa vänner, inom 10 minuter känner halva skolan till situationen. Denna lärare måste gått igång på risken att bli upptäckt eller så är hon bara jävligt korkad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar