torsdag 4 mars 2021

Dags att ställa ansvariga politiker i JÖKen till svars!

Mediernas hantering av gårdagens mångkulturella dåd i Vetlanda visar verkligen hur de för ett mediekrig om narrativet.

Gärningsmannen beskrivs i PS som från Småländska höglandet, medan Expressen beskriver honom som afghan med narkotikadom på sig, trots att han kom hit så sent som 2016. Frågan som måste ställas är sedan när går Afghanistan under benämningen Småländska höglandet? Har vi annekterat en del av Afghanistan och är det därför vi så många afghaner här? Är de egentligen nysvenskar från vår nya östra landsdel? Kanske är media bara gränslöst dåliga i geografi? Bilden av smålänning får sig en törn. Bara Sverigebilden får vara orörd.

Foliehatten tycker det är lika fantastiskt hur en 22 -årig man som inte kan prata varken svenska eller engelska, ändå kan komma över en hyresrätt på den hårt ansatta svenska hyresmarknaden. Det är också något Annie Lööf med gelikar ska ta ansvar för, det parallella bostadskösystemet där man godtyckligt delar ut bostäder åt kriminella utan riktiga identiteter, när svenskar i många fall inte ens kan flytta hemifrån för dom inte har tillräckligt med köpoäng.

Annie Lööf vet inte om att hon har ansvar för denna hemska händelse, utan hon tuggar på i vanlig ordning utan insikter i någonting. Annie Lööf publicerade inlägg på Twitter och Facebook där hon fördömde attacken som skett på ”öppen gata.”

Rödskrikan betonade att hon följer utvecklingen noga.
Hon har nu fullt upp med att radera alla inlägg som är kritiska. GenietOla Spännar på twitter: ”Hjälp gärna till att anmäla kommentarer på detta inlägg. Så här kan vi inte ha det.”

Malin Ahlström svarar: ”När kritik likställs med hat, blir kritik olagligt.”

 Rödskrikan och hennes partis politik borde rannsakas och noga penetreras för att ställa henne till ansvar för många hemska händelser som tack vare hennes och hennes partis skeva politik blivit möjliga i vårt land. Hon är skyldig svenska folket ursäkter och personlig avgång för allt hon ställt till med. Hon är icke önskvärd här hos oss.

Terroristdådet i Vetlanda är en mardröm för sossarnas PR spinn och de drar även C med sig. Hela sossarnas roll har varit att få hela den svenska debatten handla om svensk rasism och SD, dådet var det sista de ville ha. De ville helt låtsas bort invandringsproblemet och få bort det helt från dagordningen och med dådet igår är detta är omöjligt i längden.
Nu kommer mångkulturens misslyckande och biter dem i "röven", det lär bli svårt att få bort SDs frågor från dagordningen närmaste tiden och att få debatten att enbart kretsa kring de onda svenska rasisterna, lär bli smått omöjligt nu. Det gäller verkligen att SD ger igen nu och ansamlar en massiv kampanj mot sossarna och deras mångkulturella misslyckande som svar på sossarnas massiva kampanj mot SD senaste halvåret.

Aftonbladet skademinimerar nu med att i huvudrubriken lyfta fram att gärningsmannen varit "i dåligt skick." Underförstått att dåden ska ursäktas med psykisk ohälsa eller annat. På vad sätt psykisk ohälsa nu skulle ursäkta. Landet har tagit in stora mängder trasiga människor från Afrika och Mena. Foliehatten ser dem dagligen på gatorna. Vad som helst kan hända när som helst. Dags att de ansvariga politikerna ställs till svars.

 

2 kommentarer:

  1. Påminner mycket om knivmorden på IKEA i Västerås för några år sedan. Även där var det en invandrare med ett utvisningsbeslut hängandes över sig.
    Sveriges migrations och integrationspolitik skapar desperata människor. Men från Socialdemokraterna och deras stödhjul får man veta att det hat ingenting med invandring att göra

    SvaraRadera
  2. Om gärningsmannen varken behärskar svenska eller engelska undrar man hur han ska kunna genomföra gymnasiestudier och därefter skaffa sig ett jobb på svensk arbetsmarknad? Med personer som Annie Lööf och Fredrik Federley m.fl. i Centerpartiets ledning, och med detta parti i ett slags vågmästarställning ihop med det lika verklighetsfrämmande miljöpartiet, ser det mörkt ut för landet. Det enda som gör att politiker av detta slag tillsammans med S-ministrar som Morgan Johansson, Anders Ygeman och Stefan Löfven själv, kan fortsätta sitt förstörelsearbete är att man behärskar propagandaapparaten SvT, SR och via presstödet även DN, SvD m.fl. dagstidningar.

    SvaraRadera