söndag 7 mars 2021

Svensk media är vakthund för ockupationsregimen!

Igår genomfördes en demonstration i Stockholm som protesterade mot regeringens Covid-19 striktioner som man anser inskränker friheten och medborgerliga rättigheter.
En artikel i statsfinansierade propagandatidningen Svenska Dagbladet som tydligare än någonting
man sett på senare tid visar på att MSM numera ser som sin roll enbart att skydda regimen från allahanda upplevda hot från befolkningen.

Hundratals samlade för ”anticoronademonstration”
SvD: ”En stor protest mot corona pågår på Medborgarplatsen i Stockholm. Polisen har gett order om att demonstrationen ska skingras och har nu börjat plocka bort enskilda demonstranter.!

Rubriken var alltså inte ett misstag. Journalisten vill verkligen få oss att tro att detta är en demonstration mot C
ovid-19.
SvD är på plats för att bevaka demonstrationen och har pratat med Anna som har rest från Sundsvall och vill visa sitt stöd för folkets frihet.
Anna; ”Viruset är bara ett spel. Alla har rätt till sin kropp så vaccinera inte och är liksom de flesta andra på plats ifrågasättande om det verkligen finns någon pandemi.”

Undrar om hon ordagrant sa ”vaccinera inte.” Tycks mer logiskt utifrån det resonemang hon för att hon var rädd för att man inte skulle få bestämma själv om man skulle bli vaccinerad. Jag förstår den oron även om den är obefogad i det här fallet. Grundlagen skyddar oss.
”Media is the virus”, säger en kvinna till SvD. Hon berättar att hon är sjuksköterska, men vill inte säga sitt namn. Jag frågar om hon ifrågasätter att covid existerar eller att människor dött.

Du ljuger. Alla ljuger. Det är bara ni som hittar på alltsammans.

Låter det som ett logiskt svar på journalistens enkla fråga eller har svaret blivit inkorrekt återgivet?
Foliehatten undrar om inte journalistiken var mer fri i DDR, än vad vi tvingas stå ut med idag i den fria världen.

Sats-TVs nyhetssändning klockan 18 igår hade ämnet som sin förstanyhet och givetvis med det där bekymrade tonfallet, vilka är de? vad vill de? Ni vet det där tonfallet som stats-TV har när den internationella, liberala, regimens intressen är utmanade.

SVT och Aftonbladet inledde med att berätta hur många poliser som skadats (varav en fick uppsöka sjukhus). Det är något MSM aldrig gör annars. Oavsett vad man anser om demonstrationen, är det intressant att se hur MSM flagrant och i uppenbar psyops-anda väljer att avvika från normen.

Det är intressant hur fort statsmedia har förvandlats till denna vakthund för ockupationsregimen. För ironiskt nog så behöver man bara gå några tiotal år bakåt i tiden för att se hur just statsmedia då i stället var en av få medieaktörer som faktiskt vågade att gå i opposition.
Det var statsmedia som vågade driva linjen att Palme mördades som följd av ett "inside job"
= Polisspåret. Statsmedia drev också framgångsrikt linjen att Nato i samverkan med svenska toppmilitärer planerade och genomförde delar av de undervattenskränkningar som då drabbade Sverige. Det var statsmedia som avslöjande att CIA, understödda av svenska staten, genomförde kidnappningar i Sverige.
Avslöjanden som dessa ser
Foliehatten som helt omöjliga i statsmedia idag, när SVTs nyhetsredaktioner agerar närmast som om de vore underavdelningar till ADL.

 

1 kommentar:

  1. Mycket bra TXT... hatten.
    Nåt är defenitivt galet med p(l))andemi narrativet..

    Hats off-så att säga!

    Mvh Per

    SvaraRadera