torsdag 18 mars 2021

Vem har släkt som varit nazister?

En fråga väcks i gårdagens skådespel i SvT:s 30 minuter efter den fantastiska statsmannens visdomsord! Löfven är av media och Public Service tillförsäkrad vinnande stöd under valåret? Hans all-in galenskap igår kväll vittnar om att han och sosseriet har ett synnerligen mäktigt ess i bakfickan att dra fram 2022. Därav Löfvens kontrollösa utflippande. Löfven och ”Partiet” kör vilt nu och framåt för de har fått sin försäkran från Bonnier och Jan Helin.

Kanske det mest totalitärt pompösa och de facto odemokratiska som sagts i SVT (frånsett i div nyhetsinslag från ökända ledare och länder). Att kasta sten i glashus eller han ser inte bjälken i socialdemokraternas öka m fl liknelser är ju nästan skrattretande nära sanningen här.
Enklast för Löfven och S är väl att blåsa av valet -22 och startat en långtidsutredning som skall utvärdera behovet av fler val efter det redan genomförda
eller i värsta fall får svetsaren korrigera valresultatet i efterhand. Allt för att rädda demokratin. Kanske någon högavlönad politruk på elefantkyrkogården (regeringskansliet) likt Danielsson kan få uppdraget att utreda så den kommer fram till önskat resultat. Media hjälper sedan gärna till som det verkar.
Har sagt det förut och upprepar: Även Expressen kommer vara tapetserad av nazism, fascism och rasi
sm halvåret före valet. Det är ingen Galenskap? Det är inte bara sanktionerat utan dessutom anbefallt. Se på valet i USA förra året. Där har du förlagan till valet i Sverige i Sverige nästa år.

Oavsett vad man tycker om SD så röstar nog de flesta av deras väljare på dem för deras politik. Det känns på något sätt mer demokratiskt än när folk som inte ens kan svenska röstar på S för att deras imam har sagt det. Ur en ren demokrati-synvinkel är förmodligen S och deras röstboskap det mest problematiska i svensk politik just nu.

Röstboskap som när de blir majoritet inte skulle kunna upprätthålla någon demokrati ens om de ville. Danska forskare har visat att det krävs en medel-IQ på minst 90 för att upprätthålla en civiliserad demokrati och de från skithålsländerna håller inte måttet. MENA ligger runt 80-85 och Afrika runt 70-80.

Men det är förbjuden info för sossar. Ska man va sosse måste man låtsas som att alla är lika. Minsta uppvisat tvivel på jämlikhetsdogmen kan resultera i att man blir lynchad av de andra PK-hyenorna.

Man kan faktiskt undra om inte sossarna beslut att sluta mäta samernas skallar, lista över olika folkgruppers intelligens (rasbiologiarbetet) och lobotomera mindre begåvade inte var beroende av att de helt plötsligt ändrade sig etiskt och ansåg detta ovärdigt ett modernt land, utan att sossarna istället efterhand insåg att de själva skulle drabbas värst. I vart fall halva partiledningen och deras anhöriga skulle då sannolikt ha varit lobotomerade redan eller i vart fall fått ett eget förnedrande kapitel i rasbiologiboken... det verkar inte finnas någon botten för hur urbota korkade och faktiskt elaka de är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar