fredag 19 mars 2021

Är det Rödskrikan som regisserat Frederick Federleys planerade stora comeback!

 I kvällens talkshow med den värsta ”Trumphataren” Carina Bergfeldt i SVT talar/ljuger Fredrick Federley(FF) ut om relationen med den 42-årige man som tidigare dömts för "22 fall av barnvåldtäkter." Det sjukaste är att partnern ändå kan härja vidare i samhället. Foliehatten vill påpeka, att man måste skilja på äpplen och päronen, FF har inte gjort något. Han är homofil vilket inte är olagligt än så länge. Det är hans pojkvän som är pedofil och dömd för brott. FF, ibland utklädd till kvinna har förbrukat både sitt eget och centerpartiets - i folkmun ibland kallat pedopartiet förtroendekapital många gånger om. Det hade varit ärligare mot svenska folket om Carina Bergfeldt bjudit in FF som alter egot Ursula i stället för ”politikern” FF! Antingen vi tittar eller ej, så är vi tvungna att betala för eländet!


Showen framförs på SVT
samtidigt som Expressen (Bonnier) och Aftonbladet (Schibstedt) går ut med snyftartikel om homofilen FF. Att media samordnar comebacken är ganska uppenbart. Sedan kan man fundera över ”vem” som beställt denna comeback. Det vi ser här är Annies val. Självklart ligger Annie bakom planen till comeback för FF. FF hjälpte Rödskrikan med fusk och kuppartade former att vinna partiledarposten 2011, framför Anna-Karin Hatt. Det här bär tydligt Rödskrikans signatur. Det visar också hur enormt ”lyhörda” SVT och slaskmedia är för makten som C också numera tillhör.

Om någon tror att detta är en slump,
glöm det snabbt. Centern har just nu distriktsstämmor. En stor del av dessa sker i helgen. Annie har även på eget bevåg bokat in sig på alla distriktsstämmor där det finns motstånd mot S-samarbete och det nyliberala centerpedofilgänget. Tro inte för en sekund att detta sker av en slump.

FF påstår att han inte kände till domen mot sambon förrän han läste om den i media. Han hävdar att han fick veta om den via Internet.
Vi kan nu lägga till FF till skaran av kända/ledande politiker som ljuger flagrant, utan att blinka det minsta. Foliehatten tycker det är skrämmande att vi har ett sådant ”skrå” som har lögnen som sitt kännetecken. Det visar också att man aldrig kan lita på någon politiker eftersom man aldrig vet och de talar sanning eller lögn. Anledningen är ganska självklar varför de ljuger, skulle de tala sanning skulle de avslöja alldeles för mycket. Svenska politiker kan vara hur oärliga, ohederliga och ljuga flagrant, men aldrig avkrävs de något ansvar. Tvingas de avgå kan man inom kort återkomma som Mona Sahlin, Anders Ygeman och nu Frederic Federley.

Se bara på en av de värsta ”lögnhalsarna” Stefan Löfven som står rakt upp och ner och blåljuger när han säger att svenska pensionärer fått 2000 kr i höjning i en debatt med JÅ för några dagar sedan.

F
F säger till Carina att han inte kände till domen förrän det rapporterades om den i media är något som inte stämmer överens med uppgifter han tidigare lämnat till media och till sitt eget parti. 1:a december förra året uppgav CPs partisekreterare Michael Arthursson att FF känt till domen/domarna "under en längre tid!
Senare i december rapporterade flera medier att FF åtminstone känt till domen sedan september eftersom han då deltog i ett möte hos Kriminalvården som den dömde pedofilen hade. Han uppges ha blivit upprörd när myndigheten informerade honom om att han var skyldig att upplysa personer i sin närhet om sambons grova brott.
I en längre intervju med Avesta Tidning ett par veckor senare erkände dessutom C-toppen att han fick kännedom om domen redan i mitten av juni samma år.
Enligt en granne till Federley ska han till och med ha känt till våldtäktsdomen ännu längre än så, och erbjudit nära vänner att läsa domen. I en längre intervju med Avesta
tidning berättar FF sanningen.

All kritik av och alla avslöjanden om S och C och deras politik/politiker kommer att kunna censureras när Sanningsministeriet är på plats i Karlstad. I god tid innan nästa val är det endast en godkänd version som får spridas. Manegen sopas! Dags för Anticemex att sanera den där studion efter att vänsteraktivisten Carina Bergfeldt fullgjort sitt uppdrag åt regimen. Nästa steg i hennes karriär är att hon om några år som chef för S(V)T tillsammans med kulturminister Federley inviger nyuppförda insynsskyddade propagandabunkern nu helt integrerad med regeringskansliet.

C har haft som policy att utesluta politiker som uppvisar "dålig vandel!" Detta fram tills det uppdagades hos Annies polare. Se bara på irakiskan som nu sitter i EU.

Det innebär konkret att Annie anser att partiledningen ska ha större utrymmen för misstag än fritidspolitiker eller enskilda medlemmar som är rätt vidrigt.
Inte alls förvånande att Sveriges största narcissist tycker så.
Det hade varit så enkelt förr C, att utesluta FF. Sanningen är att Annie i princip är ideologiskt blind och strategiskt oförmögen. I princip alla beslut som Annie tagit under hela sin partiledarkarriär har hon "bollat" med FF. Utan honom skulle hon tappa sin kompass. Foliehatten ogillar skarpt den kompass C har, men det gör uppenbart inte Annie. FF Han tillhör den vänsterblivna skocken med "rätt" åsikter, vilket betyder att han är fredad. Människor med "rätt" värdegrund kan bete sig hur som helst, göra vad som helst, lura vem som helst. Deras handlingar är i de vänsterblivnas ögon totalt oväsentligt. Det viktigaste och avgörande är vilka politiska åsikter, ras och kön personen i fråga har. Vem som helst annars i centerpartiet hade för länge sedan varit utesluten för motsvarande misstag. Annie kommer till varje pris behålla Fredrick.

Hoppas verkligen att detta blir ett sänke för C. Problemet är Cs väljarkår som består av två delar:
Gamla bönder och skogsägare utanför städerna. De är vaneröstare och röstar C oavsett
vad som händer i partiet. De kan nästan jämföras med de gamla sossarna.
Urbana mångkulturälskande akademikerkvinnor som växlar mellan C, MP och S. De kommer inte att påverkas. Den väljargruppen tycker nog snarare synd om F
F
eller ser det i alla fall inte som något negativt att han kommer tillbaka.

Hade SD tagit tillbaka en person som umgås med och accepterar pedofili hade de tappat massor av väljare, just för att SDs väljarskara tycker oerhört illa om pedofiler och vill straffa dem mycket hårdare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar