tisdag 30 mars 2021

Nyamko Sabuni har nu stämplats som rasist, nazist, syster till Herman Göring!

I söndags röstade liberalernas partiråd med nästan två tredjedeles majoritet igenom att L skall lämna JÖKen och prata med SD. Vänsterminoriteten inom liberalerna uppträder som riktiga antidemokrater! De fick inte igenom sin vilja, så nu ska partiet slitas sönder inifrån. Vidrigt.

Efterspelet ger Foliehatten en sådan ”fadd” smak i munnen av stanken/odören från media, fd partiledare och andra i vänstern/liberaler
na och han är färdig att spy och är alldeles totalt tagen av vad de har hittar på i sina uttalanden/skriverier! Foliehatten älskar kommunisternas plattfotade ideologi. Landets första och enda svarta kvinnliga partiledare har nu blivit rasist och nazist!
Bara tanken att på FB skriva att Nyamko Sabuni är Hermans Görings syster övergår säkert allas förstånd och det visar bara att
som är negativa till beslutet vill ”korsfästa” Sabuni för hennes svek mot JÖKen. Detta kommentarfält var ta mig fan intellektuell haveri på högsta nivå. Foliehatten blir mörkrädd över hur människor beter sig och tycker.

Att dessutom Barbro Westerholm i Expressen spär på med ännu mer explicit nazistanklagelse är synnerligen förvånande. Under sin tid som generaldirektör för Socialstyrelsen drev hon 1979 igenom att myndigheten inte skulle klassa homosexualitet som en psykisk sjukdom.
Barbro Westerholm: ”Jag är född på 30-talet. Jag minns kriget. Jag minns allt tal om nazismen, om de här högerradikala företeelserna. Och jag har upplevt det liberala partiet som i alla tider har bekämpat de här krafterna. Nu öppnar man dörren, säger Barbro Westerholm till TV4 Nyheternas politikreporter.”

Kristina Lindquist, kulturjournalist som bland annat arbetar för Dn, skriver att Liberalerna är ”vidriga medlöpare” och att ”historien kommer att döma er. Lite ironiskt ändå att samma personer som nyss gick i taket när Islam kallades för "vidrig", samtidigt inte har några problem med att kalla liberala riksdagsledamöter för "vidriga medlöpare!"

Det är motbjudande skamlöshet hur det exponeras i Aftonbladet, Expressen, DN Sydsvenskan, FB m.fl. Att inte MSM/SVT granskat detta haveri i sömmarna säger allt om symbiosen mellan media och politikermakt.
Det var mer än väntat att regimmedia skulle köra sin kampanj mot Sabuni. Media mobbar en färgad kvinna för hon tycker fel. Många många tycker att hon stort sett är nazist, många lämnar, det är inte över än o.s.v. o.s.v. Vänta bara det kanske inte blir någon opinionsuppgång då minsann kommer nassen ryka. Någon så kallad journalist beger sig till en landsort och frågar en liberal riksdagsmormor hur det kunde gå så här fel. Jodå mormor lämnar om hon ska behöva rösta med partilinjen i budgetfrågor om SD har inflytande. Ja det är komiskt men också skrämmande. De kallar sig journalister. Inga positiva röster inifrån partiet, trots att man har gått igenom en demokratisk process där ena sidan vann med stor majoritet.

Svenska folket uppvisar skrämmande stor brist på intelligens. Hur i helvete har svenska folket blivit så här totalt verklighetsfrånvända? Ja, Foliehatten vet svaret, men har ändå svårt att begripa hur hjärntvätten kan vara så högeffektiv. Hur kan så många svenskar falla för vänsterpöbelns propagandamegafoner, samtidigt som nedmontering av samhället fortsätter i oförändrad takt rakt framför deras näsor?
Själv har han aldrig ens varit i närheten av att svälja skiten som regimmedierna pumpar ut.


3 av Folkpartiets/Liberalernas värsta dödgrävare
Bengt Westerberg, Maria Leissner och Jan Björklund spår partiets undergång med Nyamko Sabunis beslut.
Kan
inte dessa mediokra hjärnor tänka i tre enkla steg?
Vad gjorde jag med partiet
och det var kanske inte var så bra!
Jag kanske hålla mig ifrån att säga något offentligt!
Jag lämnar ingen kommentar när media ringer!
Lojalitet verkar inte vara
deras paradgren!

Den slugaste av dem var Björklund, kanske för att han är halvt norrman. Björklund fick/
förhandlade sig till en ambassadörspost av svetsaren för att han såg till att svetsaren kunde bli statsminister.
Vem som räddade
Maria Leissner till en hitte-på-tjänst på UD för främjande av svenska relationer och bidrag till Västafrikanska länder känner inte Foliehatten till, men antingen Reinfeldt eller Löfven. Banden går korsvis i vänskapsvegetationen i Rosenbad och UD. Leissner är den värsta sortens aktivistiska PK-dödgrävare för Sverige i sin roll som svensk ambassadör, med säte i Stockholm, för ett flertal länder i Västafrika och placerad på UD i Stockholm. Att det är svenska skattebetalare som står för kalaset och bongo-kurserna kan man väl automatiskt utgå ifrån.

Dessutom är hon flitig SD-hatare på nätet som friskt delar till likasinnade.
Inte ens personliga kontakter är möjliga för andra än deltagande forskare i de talrika projekt som bekostas av SIDA etc. Inte ens inbjudna på hög position har en chans att komma.
Det blev inbördeskrig på UD, säger trovärdiga källor.
Två totalt misslyckad politiker fick gå före en hel rad med högkvalificerade diplomater. Utrikesministern fick lägga all sossekraft på att inrätta ledet igen.

De dummaste f d partledarna måste Westerberg och Leijonborg vara. De fick ingenting . Ja Röda Korset för en, men det gick ju inte det heller.
Jämför Bildts efterkarriär med Westerbergs.

Sabuni är inte omtyckt av de svenska PK-feministerna, inte ens i det egna partiet. Sabuni har ett osvenskt rakt sätt. Bra att det går dåligt för L och denna gång får vi faktiskt tacka våra kvinnor för en gång skull. Själv tycker Foliehatten att Sabuni har viss charm, speciellt när hon har sådan där färgglad klänning som Anders Borg upptäckte i Afrika och som han pratade så lyriskt om. När hon tidigare var minister under Stridshingsten drog hon dessutom in stödet till sin farbrors n…..organisation. Så hon har nog fiender lite här och var.

Liberalerna har suttit med JÖKen i knät under lång tid, där inte ett enda förslag har undgått filtrering och godkännande av VPK. Detta utan några som helst ideologiska problem. Tänk sedan på vänsterfalangen som gick bananas över beslutet.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar