torsdag 4 mars 2021

Fedrik Federley klarar sig från drev!

Igår visade SVT sitt regimtryne riktigt rejält! Det hemska terroristdådet i Vetlanda avhandlades på snabba två minuter och man ”dolda” gärningsmannens identitet.
Att höra var s.k. statsminister säga” att han fördömer
det fruktansvärda dådet”, är bara för mycket! Löfven inser inte att det är han och ingen annan som bär skulden för detta dåd, eftersom han med hjälp av Rödskrikan och MP sett till att afghanerna får stanna i Sverige så länge. Foliehatten noterade att regimmedia på alla sätt försöker dölja gärningsmannens identitet!
Därefter hade SVT ett 5 minuter långt inslag om Ebba Busch där den allt annat än intelligenta Mats Knutsson fick lägga ut texten. Dag ut och dag in pågår nu drevet mot Ebba Bush! Någon som är förvånad?
Valrörelsen har börjat och Ebba är trots allt den svaga länken i det sossarna kallar högerregering. SD rår man inte på. Men när sossarna inte drar sig för att blanda in Ebbas husköp har S visat sig från sin rätta sida - partiet ligger på gatuligisters nivå. Det avslöjar att S inte har något program för landet. S har bara ministerhuliganer att visa upp.

Vad är det tvivelaktiga i Ebba Buschs köpekontrakt
eller påståenden om advokaten? Har socialdemokrater läst kontraktet eller är det bara personangrepp som gäller.
KD Stockholm går ut med att det är sossarnas ”trollfabrik” som ligger bakom det. Dessutom har ”den djupa staten” sett till att en förundersökning av åklagare nu genomförs för grovt förtal. Ett förtal där Ebba tar upp advokatens tidigare historia!

Centern ingår numera under vänsterns beskydd och det finns inte på kartan att de skulle utsättas för drev, med dagliga artiklar och inslag i den av regimen skattefinansierade SVT.
Att Trollfabriken skulle se till att Fredrik Federley(FF) skall få samma uppmärksamhet, kan vi drömma om. Alla är nog inte medvetna om att FF skvallervärde är mycket gigantiskt, men den urfega media vill inte ta i skiten.

FF sjukskrivning gick ut den sista januari och han har nu återgått i tjänst!
Går man in på Centerns hemsida ser man att FF fortfarande sitter i partistyrelsen enligt bilden på deras hemsida. Vill man veta mer och klickar på bilden står det: ”Oj ... sidan kunde inte hittas!”

Förstora bilden och i det bakre ledet står FF som medlem i partistyrelsen! Det går inte att söka info i sökfältet heller. Partiet mörkar att de håller FF under armarna
eller så är bilden gammal! Foliehatten som är konspiratorisk undrar då varför C låter en gammal bild på partistyrelsen ligga kvar på deras hemsida i minst 3 månader efter pedofilskandalen?

Foliehatten tror att Federleygate är toppen på ett isberg. Liberalismen har blivit pissliberalism, total anarki och "pedofil" blir plötsligt en offentlig identitet som ska accepteras. Intelligenta pedofiler förstår att exploatera denna situation. Det är inte omöjligt att FF och hans pedosambo hade en politisk agenda. Under 2020 har de lirkat in foten i dörrspringan. Om dörren sakta förrädiskt öppnas, så finns där fler och fler småbarnsföräldrar som ställer sig i vägen, för att dörren skall öppnas på vid gavel.

Rödskrikan håller FF om ryggen, annars hade hon gått och tagit avstånd från FF klart och tydligt. Hon har varit väldigt svävande i sin kritik. Det är redan bestämt att F
F ska göra comeback. Det blir sannolikt så, att han antingen siktar på riksdagen eller så blir det en testballong i någon form i Dalarna.
Centerkvinnorna, ni vet de som vill förbjuda och filtrera vanlig porr för att det
skadar ”barnen” backar upp FF med 100%. Sofia Jarl som är ordförande, är gudmor åt FFs barn och dessutom en av hans bästa vänner. Det är också basen för Annies interna maktutövning.
Tanken har sannolikt varit att F
F skulle ersätta Annie längre fram och den kommer man inte släppa eftersom nyliberalerna inte har någon annan kandidat.
Partiets bästa politiker, som är förankrade i verkligheten och har högt förtroende hos allmänheten, hittas inte hos flumliberalerna. Det är  istället Helena Lindahl (Västerbotten) och möjligen Emil Källström (Västernorrland) som är partiets mest lämpade.


Anders Jonsson meddelade har några veckor sedan att han lämnar v-ordförande posten och han angav som skäl att han ville återgå till sin läkartjänst.
Foliehatten är lite tveksam till detta och han undrar om det inte är en spricka mellan honom och Rödskrikan! Han tror att Anders ville få ut FF från partiet och den kampen vann Annie Lööf. Vi kommer aldrig att få veta sanningen, kanske någon gång i framtiden!

A
tt Annie Lööf skulle släppa över makten till folk som inte följer ”den sanna läran” är osannolikt. Därför ska Fredrick in igen och det kommer att ske och frågan är om inte detta sker till valet 2022.
Media håller käften och förstätter sitt drev mot Ebba Busch. Foliehatten gissar att Ebba kommer att ”ryta” till ordentligt när väl rättegången är över mot henne och undersökningen om förtal är nedlagd!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar