söndag 7 mars 2021

Ryssland sprängde världens största system av tunnlar i Syrien!

Ett omfattande nätverk av tunnlar, inklusive ett fältsjukhus som byggdes av Natos ingenjörer 2011-2016 för jihadisterna, i strid med internationell lag och i strid mot FN: s säkerhetsråd riktlinjer har förstörts/sprängts.

Tunnelfästningen övergavs i en konfrontation med den framryckande syriska armén och hela komplexet förstördes/sprängdes av den ryska armén. Under hela kriget i Syrien ägnade sig västerländsk media åt propaganda riktad mot Assad , där Assadregimen utpekades med att ha bombat sjukhus och använt gas.

I tysthet från
2011 till 2016 övervakade Nato byggandet av denna enorma underjordiska anläggning som gjorde det möjligt för jihadisterna att föra ett positionskrig i enlighet med handboken Management of Savagery: The Most Critical Scen.

Betongjätten Lafarge har spelat en nyckelroll i byggandet av de enorma tunnlarna som byggdes i östra Ghouta och Douma. De underjordiska fästningarna som Ryssland har sprängt är teknik- och byggnadsarbete i världsklass. De enorma mängder betong och armeringsstål som användes för att bygga denna underjordiska fästningar måste ha kommit någonstans ifrån och allt tyder på att de måste ha kommit från Lafarge. De har en fabrik i Jalabiyya i norra Syrien och hade en produktionskapacitet på 3 miljoner ton betong per år.

För att få en uppfattning om hur mycket
betong detta är, kan man jämföra med vad Frankrike använde på att bygga Maginot-linjen, de använde ungefär hälften av den totala mängden betong i Syrien för
Maginot-linjen

Allt tyder på att det just är Lafarge som har utsetts att utföra arbetet med att bygga de starka militärbaserna för västmakternas soldater och krigsutrustning i Syrien. Det är därför det har varit och fortfarande är så svårt för den syriska armén att slå ner på jihadister. Deras bunkrar har varit ogenomträngliga eftersom de designats av världens främsta experter på tunnel/befästningsystem.

Det har varit enormt stora byggnadsarbeten som har krävt ingenjörer och andra typer av specialister, liksom avancerad utrustning av olika slag för att genomföra detta. Även här måste Lafarge ha spelat en nyckelroll. Lafarge kunde aldrig ha genomfört en så massiv operation om den inte hade samordnats med fransk och amerikansk underrättelsetjänst. 

Lafarge är inte bara världens största betong- och byggföretag och de hjälpte till i kriget mot Irak 1991.
Under en tid hade Lafarge en direktör som hete Hillary Rodham Clinton. Petroleum Fund är en av de större aktieägare i LafargeHolcin, som företaget nu heter, med ett ägarandel på 3 procent, ännu mer än Vanguard.

Nu har vi också svaret på varför IS halshögg västerländska journalister och andra! Om de släpptes skulle de rapportera vad de såg – de enorma tunnlarna. Nato/IS ville dölja detta i det längsta. Att västerländsk/svensk media skulle rapportera om detta, fanns inte på kartan.

Fortfarande har inte västerländsk/svensk media inte berättar sanningen om kriget i Syrien. Nato understödde IS hela tiden för att få bort Assadregimen. Den stora anledningen till att IS och Kalifatet kunde stanna så länge var det enorma tunnelbefästnings systemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar