lördag 21 mars 2020

Centerns politik kostar svenska staten miljarder!

Annie Lööf har nu mer och mer lämnat sig moderskap och börjar ägna sig åt politik igen. Ingen kan påstå att man saknat henne, snarare tvärtom

Den 11 mars twittrande hon:
”@Centerpartiet, regeringen och (L) presenterat förslag till extra ändringsbudget för att säkerställa att vården och myndigheter har de resurserna som krävs och för att minska samhällsekonomiska konsekvenser.”
Är det humor eller är det en kvinna med diagnos eller visar det Rödskrikans egocentriska rätta jag, när man ser rangordningen i uppräkningen?

Många har svårt att förstå sig på, den här kvinnan. Hon måste inse, att med hennes syn på migrationspolitiken blir det endast värre i Sverige för alla, utom de rika och de är i minoritet i befolkningen.

Det finns flera förklaringar: antingen är hon ett fall för psykiatrin , ren illvilja eller så vill hon inte se(blundar medvetet för) problemen. Dessa förklaringar kan gå in i varandra men inte heltäckande. Psykiatriskt sett utgör hon då den rigida personlighetstypen som fattat ett beslut som inte kan vara fel och som hon aldrig erkänner är fel, trots massor av motbevis - just för att det hon som fattat det. Bildandet av JÖKen är ett skolexempel!
 
Illviljan yttrar sig i att Lööf mycket väl är medveten om att Sverige med hennes migrationspolitik går mot polarisering, ett klassamhälle, ökad fattigdom, utslagning av
mängder av människor och utnyttjande av löneslavar, på arbetsgivares växande vinsters altare.

Lööf slår samtidigt sönder den upparbetade lönebildningen och de förbättrade anställningsvillkoren för löntagaren som LO och (dåvarande) SAF under 50 år förhandlat fram. Med Lööfs politik, slås seriösa företag ut och i många branscher har det skapats ett "Vilda Västern." I tex restaurangbranschen får ägaren bidrag när han anställer en invandrare, men inte för en svensk!

JÖKens agerande visar att Sverige inte är en demokrati. Man kan med lätthet köra över Lagrådet när det passar. Man hindrar inte återvändande massmördare från IS att återvända och klarar inte av att utvisa terrorstämplade Imamer. Mitt i krisen anser JÖKen, att bland det viktigaste är, att "värna om asylrätten" och man stänger inte gränsen på riktigt! Migranterna skall alltid ha fritt tillträde till vårt land!

Centern och MP var de som var starkt drivande, när gymnasielagen genomfördes 2018. Det var omkring 10 000 afghaner/iranier utan asylskäl som tilläts stanna. C och MP hävdade att kostnaden skulle landa på omkring tre miljarder kronor.
Det hela började med att de s.k. ensamkommande fick sitta och demonstrera centralt i Stockholm utan att någon skickade iväg dem, ut ur landet? Isabella Lövin har den som ömmade först och sedan hakade Rödskrikan på snabbt. Trots att gymnasielagen underkändes två gånger i Migrationsdomstolar, genomdrevs lagen.

Svensk polis skyddade demonstranterna mot den lilla skara som samlats för att protestera. Trots att polis Ted knivhöggs i nacken av en man som låtsades vara ett ensamt barn. Alla trodde att svensk polis skulle resa sig som en man när en kollega utsattes för mordförsök. Men icke, lite surr en-två dagar, sedan helt tyst. Foliehatten skulle inte alls bli förvånad om, att det kom order från högsta politiska håll,  att polisen skall ligga lågt. 

Det Foliehatten funderar över är att polis/åklagare är riktigt på hugget, när pensionärer tar ut sin frustration på nätet och skriver något som många tänker. Vi har Näthatsgranskaren som likt en svamp scannar av nätet, för att hitta dessa personer som sedan anmäls(flera tusen) för HMF! Tydligen finns det mängder av resurser att lägga på dessa brott, medans mängder av andra brott(våldtäkt) avskrifts direkt!

Sedan lagen klubbades 2018 har kostnaderna skenat. ”Ett av de största såväl politiska som juridiska haverierna förra mandatperioden”, kallar debattören Rebecca Weidmo Uvell gymnasielagen vars kostnader hon tittat närmare på.
Att både C och MP inte är räknekunniga förstår man att bara en gymnasieplats utan extra stöd kostar 100 000 kronor per ensamkommande. Lägg sedan alla bidrag ovanpå detta och då hamnar notan lätt över 10 miljarder! Dessutom kan vi lägga till alla förnedringsrån mot svenska ungdomar, där det finns mängder av vittnesmål både från offren och polis, vem som är de skyldiga.

Hur ska man kunna tillgodose sig en svensk gymnasieutbildning med godkända betyg, om man inte kan ordentlig svenska eller har de förkunskaper som behövs? Att detta skulle misslyckas visste nog JÖKen redan från början. "Gymnasielagen" var endast ett desperat tricks för att dessa 10.000 afghanska/iranska män utan asylskäl, inte skulle kunna utvisas.
Frågorna som aldrig ställts. Varför genomför vi asylprövningar för ca 100 000 kr per person, när både den asylsökande och våra styrande ”skiter” i resultatet! De stannar i Sverige ändå. Hur kan "utvisningsdömda" strejka?
 
Foliehatten funderar över lärarens objektivitet och utsatthet, när han skall sätta betyg. Känt är att många lärare är vänsterliberaler och det måste vara otroligt lockande för en lärare, att känna sympati och ge de ensamkommande godkänt, trots att de i själva verket skulle få underkänt. De ensamkommande behöver få godkänt för att få förlängt. Självklart är det ett dilemma för lärare och rektor och om det finns otillbörliga påtryckningar. Det kan man fundera över sanningshalten i detta!
Från nätet: ” jag sitter som kommunal uthyrare och huserar 45 sk ensamkommande barn ifrån Afghanistan , det jobbiga just nu är att de åker hem och hämtar sina fruar. de kommer tillbaka med fru och 2 barn, 6 och 8 år, nu kräver dom 2 rok minst, det skall Sverige ställa upp med. Hur kan en ensamkommande som inte är äldre än 17 år på papperet ha fru och barn, jag känner mig så jälva dum. Har tagit upp detta med min chef som bara tystar ner det hela. hoppas någon kan få slut på detta, politiskt är det kört Centern styr i min kommun.”

Annie Lööf har ansvaret för att denna idioti till gymnasielag gick igenom. Hon har en juristexamen, så borde hon ha varit en av de få i riksdagen som skulle ha lyssnat på lagrådets kritik och sågning av lagen. Rödskrikan har med detta visat sitt rätta jag, att invandring skall ske till varje pris och om man bryter mot svensk lag, är det bara en bagatell! Tillsammans med de övriga i JÖKen bär de ett tungt ansvar och det är som Uvells skriver ” Ett av de största såväl politiska som juridiska haverierna förra mandatperioden.”

Det är ytterst märkligt att C kan ligga och pendla på 8-9% i opinionen när Rödskrikans politik i stort endast kan tilltala en svans av unga stjärnögda fruntimmer som inte kan tänka längre än näsan räcker, cyniska kapitalister, oseriösa företagare och migranter utan papper i Sverige som kanske inte får rösta i nästa val om de inte hunnit att få blixtmedborgarskap.
 
Vi har ett stort dolt problem i Sverige som den svenska regeringen och MSM tiger om, ett absolut tabu att berätta för svenska folket. Tuberkulosen som är ett importerat problem. En fruktad sjukdom som inte gör skillnad på ålder. Helt importerad genom den aningslösa massinvandringen. Nästa folksjukdom i Sverige, en gång utrotad i Sverige.
 
Foliehatten lyssnade på P1 och där säger Magdalena Andersson, att Coronaviruset inte får skada den svenska ekonomin. Samtidigt har vi kanske närmare en miljon migranter som lever på bidrag som dessutom fylls på dag för dag, är inget problem för Magdalena Andersson. De kommer att rösta på socialdemokraterna och då spelar det ingen roll vad det kostar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar