måndag 2 mars 2020

Har regeringen tappat talförmågon om migrantkatastrofen?

Den svenska regeringen måste omgående gå ut och meddela, att Sveriges gränser är stängda och att vi inte kommer att ta emot en enda lyxmigrant. Detta uttalande måste gå ut till dessa s.k. flyktingar. Med Sveriges bidragssystem har vi hittills lockat hit över 2 miljoner de senaste åren. De ser att det går, de flesta får stanna med bidrag livet ut. Klart det lockar.
 

Man kan nu notera den totala tystnaden från det svenska etablissemanget, där hoppet numera förmodligen är att Grekland, Serbien och Bulgarien och i nästa led Ungern, Slovenien och Österrike skall lyckas bygga så höga murar som möjligt. Det är tyst från Sjöstedt, Lööf, Lövin och givetvis också Löfven.
 

EU ska tacka Grekland att de räddar dagen för oss som sitter och tittar på allt detta elände på avstånd. Ska EU släppa in närmare 4 miljoner outbildade, sjuka, kriminella flyktingar, och mängder av terrorister, varav 90-95% är män mellan 14-54 år, så kan vi räkna med, att kanske 20-30% kommer traska upp till Svea rike i norr, där de bästa förutsättningarna för asyl och bidrag finns. Minst en halv miljon s.k. flyktingar på Löfvens dörrmatta, om grekerna öppnar dörren.


Det skulle inte alls förvåna om invasionsströmmen kan komma att leda till krig mellan Grekland och Turkiet igen, grekerna vill inte ha mer flyktingar och inte heller Italien. Frågan blir - vad gör EU och NATO?


I varenda inslag i SVT och Bonniermedia kallas alla som står vid den grekiska gränsen för flyktingar. Sossarna och PK-MSM och SVT ligger nu i halvkoma efter att ha försökt brainstorma fram en ny benämning på dessa nya "lyxmigranter!"
Nästan hela svenska folket vet vad ordvrängarna på PK tagit fram tidigare! Klimatflyktingar var det senaste fiffiga påfundet, men nu behövs säkert ett nytt namn.
Kompetensregnets "hjärnkirurger" har säkert varit inne och grävt i sossars, miljöpartisters, vänsterpartisters och centerpartisters huvuden. Mest i Löfvéns och Rödskrikans huvuden, där latmasken irrat in sig på allvar i åsiktskorridoren. Brainstormningen har irrat in sig i samma korridor? Den korridor som dessa "hjärnkirurger" har råkat stöka till, men som egentligen inte finns, enligt PK. Foliehatten väntar med spänning på det nya ordet!
 

PK-media vinklar som vanligt och Foliehatten undrar vilka som sväljer deras absurda lögner.

Rapport använder konsekvent ordet "flyktingar" inte migranter. Detta trots att den man de intervjuade (med obligatoriskt barn) hade uppehållit sig i Istanbul den senaste åren, men nu angav han, att familjen ville söka sig till ett land, där barnen om två år, säkert kan gå i skola.
Aftonbladet: ” Grekiska nationalister håller just nu på att skicka tillbaka båtar med flyktingar som försöker ta sig i land i Grekland.”
Sydsvenska har en bild på en ung familj med barn: ”Det gäller
att ta rätt tillfälle.”
Vi lär få se flera vinklade artiklar av PK-media!

Till skillnad från svensk PK-media förmedlar grekiska tidningar en helt annan bild av invasionsströmmen. Flertalet av migranterna vid gränsen är unga män (inte familjer) från Pakistan, Iran, Marocko, Afghanistan och olika Afrikanska länder, alltså inte från Syrien ännu. De unga männen använder stridsropet Allahu Akhbar och försöker storma stängslen - har tydligen fått egna tårgasgranater av turkarna också.
 

Det är politiskt självmord för S att öppna upp mottagandet igen. S har gjort upp med M om att vara väldigt restriktiv fortsättningsvis. Både Morgan Johansson och Ulf Kristersson har uttalat sig om detta i media, med sig har man förstås SD.
 

Sluta dalta med Turkiet. Stäng gränserna och sätt in sanktioner. Turkiska medborgare skall få vänta flera månader på visum för att komma in till EU. Boka inga semestrar i Turkiet. Det kommer att ge effekter direkt på det inrikespolitiska planet.
 

Erdogan hade en dröm om det forna Osmanska riket. En del av planen var att lägga beslag på de oljerika delarna av Syrien. Syrierna hade i princip vunnit kriget tills turkarna gick in i Syrien och satte igång det igen och det är inte ryssarnas fel. Antagligen på order från Washington! Erdogan härsknade till när turkiska soldater dödas på syrisk mark och för att vända bort blickarna från sitt misslyckande, öppnade han gränsen för miljontals migranter. Att föra krig är dyrt och när turkarnas kassa börjar bli tom, är nu planen att utpressa EU och få ytterligare miljarder, utöver de 30 de redan fått.
 
Ett land som lyckades med sin plan var Israel som annekterade de strategiska och oljerika Golanhöjderna.

Erdogan såg sin chans, EU är vacklande efter Brexit och Corona. Stora flyktingläger i Turkiet är såklart ett stort problem för Turkiet om Coronaviruset får fäste där. Det blir totalt kaos med trångbodda människor som dör i drivor och stödet internt för Erdogan skulle rasa. Istället för att skicka dem till Syrien eller varifrån de nu kommer, så får de nu enkel biljett med buss och tåg till EUs gräns.

Frågan är vad EU ska göra. Det går inte att ha flera miljoner s.k. flyktingar några meter från gränsen. Det går inte heller att ha en flyktingar några meter från gränsen om Corona får fäste där, då kommer panik att bryta ut och det krävs olagliga handlingar för att stoppa folk från att välla in.

EU
har bäddat för det här i många år. Prio 1 borde ha varit att få fred i Syrien och EU borde sätta press på Turkiet och ge väldigt mycket mer stöd till flyktingar på plats. Foliehatten hoppas att ledande politiker har några svar, för sannolikt har de funderat i flera år på hur de ska göra om situationen från 2015 upprepar sig.

Foliehatten inser att Erdogan har stort stöd bland de många turkiska arbetskraftsinvandrarna som är spridda över Europa, inte minst i exempelvis Tyskland och Sverige, men här är det dags att sätta ner foten och dra in alla flyglinjer till EU från Turkiet. Ekonomisk bojkott, det finns inget Turkiet har som EU måste ha.

EU
har inte en chans i världen att tvinga medlemsländer att ta emot flyktingar. Då kommer flera "Brexit" som brev på posten, om inte direkt, så efter nästa allmänna val. EU skulle rämna. De politiker som inte håller gränsen kommer, rätt eller fel spelar ingen roll, att ersättas av folk med allt mer fascistiska tendenser. Vi kan landa i att en majoritet av EUs länder leds av främlingsfientliga partier, på eller över gränsen till fascism. Då kommer flyktingmottagande och arbetskraftsinvandring såklart att gå mot 0, repatrieringar ske från vissa håll och välutbildade europeer vill inte vara kvar arbetslösa migranter och de problem som de skapar, utan de flyttar i större omfattning till säkrare länder.
 
Lite info om hur Migrationsverket arbetar hämtat från nätet:
”Problemen Sverige har med UtlL 2005:716, är inte bara den, utan alla de handläggare och beslutsfattare på Miggan som som har egna agendor eller är bekväma/lata/obegåvade. Det är enklare att skriva ett PUT då det inte behöver motiveras, utvisningsbesluten överklagas däremot ALLTID och måste därför vara vattentätt skrivna för att (förhoppningsvis) hålla, vilket är MYCKET mödosammare att göra, då det kräver en grundlig utredning (och en hel del hjärna hos den som skriver) till grund för beslutet.

Internflykt fungerar alldeles utmärkt då det finns lugna områden i de flesta av länderna där migranterna har sin egentliga hemvist. Bara att kika i LIFOS, Miggans rätts- och landinformationssystem.”

Risken att det döljer sig radikaliserade, religiösa fanatiker i migrantströmmarna är uppenbar. I det här fallet är jag beredd att frångå en (mest västerländsk?) rättsprincip om att hellre fria än fälla. Bättre att stoppa alla och inte släppa in någon alls, än att riskera få in samhällsomstörtare.”
Det räcker inte att byta ut landets styre. Svenska myndigheter är befolkade av invandrare och invandringsförespråkare. De måste bytas ut och myndigheterna förnyas uppifrån och ned.

1 kommentar:

  1. Min gode Marcus. Du har precis redogjort för den utveckling som kommer att ske om inte politikerna nyktrar till. Och oddsen för det är ju väldigt låga. Jag har själv i snart 10 år i olika inlägg och sammanhang hävdat precis samma sak.
    Ett litet tillägg som är väldigt viktigt och resultatgivande är att på allvar göra föäräldrar ekonomiskt ansvariga för all ekonomisk skada, inklusive skadestånd och böter, deras barn under 18 år förorsakar.

    Det skulle bli ett helt annat intresse från dom och övriga släkten för vad barnet gör om nätterna. Utvisning för hela familjen vid svårare brott.

    Det glädjer mig oerhört att läsa detta och många fler av dina inlägg.

    SvaraRadera