söndag 1 mars 2020

Turkiet har öppnat sina gränser på vid gavel - Morgan Johansson: ”Vi ska inte tillbaka till situationen 2015!”

Recep Erdogan har förklarat krig mot Europa! Turkiet har öppnat gränsen och låter alla migranter svämma in över Europa, något de hotat med tidigare, men nu agerar de och hindrar inte längre migranter som vill ta sig in i EU illegalt.

Många som kommer nu, är förmodligen terrorister som tvingats fly, när de flesta delarna av Syrien är befriat. Idlib var terroristernas sista stora tillhåll i Syrien. Turkiet är på terroristernas sida. ISIS, al-Qaida och allsköns olika bokstavskombinationer flyr naturligtvis, när centralregeringen vill etablera ordning i Syrien.
Hela kriget beror på naturrikedomar och en gasledning som skulle dras genom Syrien ut till kusten och då var Assad i vägen. Där har den globalistiska maffian gått på en rejäl nit, när Ryssland hoppade in på Syriens begäran enligt ett avtal från 1947.

Det är alltså propaganda att kalla dessa för
syrier, alternativt så har de åkt tunnelbana i Damaskus. Hade det varit något annat än terrorister med sina familjer från alla möjliga olika länder så hade de naturligtvis inte varit desperata att fly regeringstrupperna. Men flera västledare vill tydligen skydda dessa terrorister och i de svenska etablerade medierna får vi ingen korrekt beskrivning på vad som egentligen pågår i Syrien, utan en tillrättalagd falsk beskrivning. "Surrounds of Aleppo secured by Syrian government victory"


Grannlandet Grekland har meddelat att man redan behövt stoppa tiotusentals migranter(nästan bara män), från att ta sig över gränsen till Europa. Många kommer nog ta vägen igenom Italien, för att hämta med sig lite smaskig Coronasmitta på vägen upp till Sverige. Fler Adidas-riddare till Sverige. Precis vad vi behöver! Se det som MENA:s motoffensiv mot "operation Rimfrost."  

Fick precis höra av en bekant som går till en frisör från Turkiet. Frisören berättar lite hur det är där. Erdogan är tydligen riktigt jävla dum och elak, genuint farlig och samvetslös. Han är också långsiktig lite som Putin och säkrar sin makt genom att påverka hela samhället med små förändringar i lagar inom varje område av samhället, lite, lite i taget säkrar han sin makt och kväver yttrandefrihet osv.


Erdogan har vid upprepade tillfällen hotat att överge det avtal som slöts med EU efter flykting
krisen 2015, där Turkiet lovade att hindra migranter från att komma in i EU mot ett mycket omfattande ekonomiskt stöd och nu verkar det alltså ske. EU måste snabbt och resolut svara på detta och se till att upprätthålla Europas yttre gräns. 

Moderaterna kräver via Facebook av Ulf Kristersson och Tobias Tobe: "EU-kommissionen måste samordna resurser för att hjälpa Grekland och Bulgarien att bevaka EU:s yttre gräns. Man bör också klargöra att EU fullt ut står bakom dessa länder i deras ambition att inte tillåta migranter att korsa gränsen illegalt från Turkiet.

Stefan Löfven måste agera. EU:s gemensamma gräns är ett gemensamt europeiskt ansvar, men ett mycket starkt svenskt intresse. Sveriges regering bör ställa sig bakom Grekland och Bulgarien och erbjuda resurser och hjälp till dessa länder, exempelvis i form av gränsbevakning och personal som kan avvärja ännu en kris.

Senast nästa vecka när EU-nämnden sammanträder inför att EU:s inrikes- och justitieministrar ska träffas för RIF-råd, måste regeringen presentera en svensk position som syftar till att hålla den yttre gränsen. Annars kommer Moderaterna att försöka forma en majoritet för en sådan politik i EU-nämnden.
Det är inte Turkiet som bestämmer vem och hur många som ska få komma till Europa och inte, det är ett beslut för EUs medlemsländer. Självfallet ska EU ta ansvar för flyktingsituationen, men lösningen är inte ännu en folkvandring från Turkiet till Europa och Sverige.

Om EU:s yttre gräns fallerar måste regeringen vara beredd att vidta åtgärder för att hålla situationen under kontroll. Sverige har inte kapacitet att återigen hamna mitt i en kris likt den 2015.
Spelar väl ingen roll vad svenskarna vill? Så länge partier som S, V, C, MP och L har makten i landet så kommer svenskarna få smaka på fortsatt massinvandring och mångkultur? Vem tror att en regering där MP sitter, kommer stänga gränserna för dessa ''flyktingar?'' Lyckas de komma hit får de asyl och bidrag vad än svenskarna tycker om saken."


Äntligen! Är det inte dags nu att spamma FB-flödet med "Refugees welcome?" Att påminna alla gamla godhets signalerare om vad de skrev för några år sedan: "Det här är människor som flyr för sina liv. Ingen människa är illegal."
Det ska bli intressant att se hur Merkel och Löfven hanterar detta. Gör de som förra gången kommer deras partier utraderas vid nästa val och väljer de att stänga gränsen erkänner de att de gjorde fel förra gången. De kommer förmodligen inte göra någonting denna gång och bara hoppas att de hinner avgå innan Europa drunknar i en ny massinvandring.

Svenska kommuner går dåligt nu. Sossarna säger att det är alla pensionärer som är som parasiter som suger resurser ur oss alla. Vi behöver dessa migranter för att rädda pensionerna och för att vi skall slippa behöva avliva gamlingarna.
 
Erdogans agerande i Syrien är totalt genomkorkat, hans försök att få med USA i sitt lilla krig blir svårt. Washington småkrigar sedan länge i Syrien, men öppet krig mot Ryssland - knappast. En stor risk för turkarna är dessutom om ryssarna tröttnar och sätter in storstöten.

Erdogan kör sitt eget race. Turkiet är ett transitland och Erdogan vet, att EU inte vill ha en öppen flod av invandrare via Turkiet. Det går dåligt för turkarna i Syrien och för att skifta fokus och mjölka EU på mer pengar och eftergifter, spelar han nu ut sitt sista  trumfkort. Han känner till hur man ska handskas med EU och där kan han agera på eget bevåg. Medan EU-ledare har problem med virus och härdsmältor på börsen, kommer nu nästa chock. Synen på invandring delar Västeuropa och Foliehatten tvivlar starkt på, att någon regering kommer dra i nödbromsen. Han tror det kommer bli kaos. Turkiet är trött på alla syrier i landet och kaoset i Syrien. Kurdernas autonomi i Syrien är också något som turkarna avskyr. Att tillfoga EU maximal skada utan att behöva spendera en extra turkisk lira, är såklart lockande för Erdogan, samtidigt som han vältrar över problemen på någon annan. Att öppna gränsen mot EU är då, ett givet politiskt beslut, eftersom det blottlägger EU:s totala hyckleri i invandringsfrågan, plus att det ger Erdogan extrapoäng inrikespolitiskt. Medaljens baksida för EU är, om de inte gör något kommer de nationalistiska partierna växa lika snabbt som bambu!
 
Problemet för Löfven är att han inte kan säga vad regeringens politik är, utan att rådfråga sina samarbetspartners C, L och MP. MP har ju gått ut och varit upprörda när Löfven sagt att regeringens politik är att minska invandringen. "Det är inte regeringens politik, det är S politik!" har MP direkt replikerat.
Löfven och sossarna har på många sätt fastnat i en omöjlig situation. De har krafter i partiet som förstår att Sverige inte längre kan ha stor asylinvandring, speciellt ledande sossar i olika kommuner. Samtidigt finns det stora interna krafter som Tro och Solidaritet som är helt emot en sådan politik, sossarna är också fast i sin ''allians'' med partier som C och MP som ju är helt emot en sådan politik. För att sossarna ska vinna tillbaka väljare, är det stängda gränser som gäller.
 
Löfven och många sossar lär vara väldigt oroade över Turkiets öppna gränser, för de förstår, att om Sverige får en ny anstormning av migranter kommer det vara förödande för sossarna som parti och kan leda till, att de minskar än mer och SD ökar än mer, det skulle kunna innebära att de är
totalt körda i nästa val. Sossarna kan inte längre hoppas på att svenska folket ska öppna sina hjärtan, utan tålamodet är slut hos en stor majoritet av svenska folket och det antalet kommer stiga än mer, om vi får en ny kris. Att prata med kluven tunga ger inget förtroende. Sanningen är att sossarna har spelat bort sina kort, i sin iver att sitta kvar vid köttgrytorna.

Vi får lita till danskarna. Ansvarig minister Tedfaye twittrar och Berlingske rapporterar: ”Migranter ved græsk-tyrkisk grænse. Situationen meldes under kontrol. Danske myndigheder er til stede. Vi følger situationen tæt. Afgørende at beskytte EU's ydre grænse.Vi skal ikke have en situation som i 2015. Regeringen er klar til at handle, hvis situationen eskalerer.”
 
Det tog inte lång tid för MP att visa vad de tycker på twitter.
Det är bara V, MP och C som kan säga så där, utan att drabbas i opinion. Om S skulle vara MP tillags skulle S hamna under 15 procent eller rent av närma sig 10. Detta gäller även KD, L och M. Detta börjar bli väldigt tydligt.
 
Om inte EU tar tag i detta, kommer EU snart att upplösas. Situationen i EU är just nu ohållbar, det finns inget annat alternativ, än att stänga gränserna! Foliehatten hade inte väntat sig, att EU:s fall skulle orsakas av turkarna. Den som lever får se, hur det slutar!

2 kommentarer:

 1. Bilder finns på nya vita omarkerade, varken rött kors eller halvmåne, bussar för gratis transport till grek-turkiska gränsen.Jag ser, men Löfven ser det inte komma

  SvaraRadera
 2. Men Armageddon,då???
  Gog=kungen i norr samt Magog= dagens Ryssland, mig veterligen...??
  Damaskus ska bli till ruiner vilket är en knapptryckning bort numera.
  UZA har ju, i stort sett, gett sig på de 7(Iran, Irak, Syrien, Libyen. Libanon, Sudan, Somalia) utvalda länderna efter 9/11...
  Europa ska visst fögöras för vi anses vara Edom/Esau, likt UZA, som inte kan ha-alla kopparna i skåpet-taget sitt engagemang i MÖ..
  Skulle inte Trump dra sig ur $tolleproven i MÖ???
  Vilka ska fördärva Europa, tro??
  Nu ska ev en fd rabbin köra SD och hur bra kan det bli??
  Lite lattjo iaf, Lindrigt uttrycket.


  SvaraRadera