fredag 27 mars 2020

Sossarna har dragit i snöret och SÄPOs årsrapport blev en satir!

SÄPO kom ut med sin årsrapport igår och i den finns det ett bildgalleri på höga chefer. Det är nästan skrattretande att se, om verkligen SÄPO likt blodhundar hittat ett spår som de påstår, borde deras ”nunor” verkligen skyddas. Redan där avslöjade SÄPO att årsrapporten är amatörmässigt gjord och läser man innehållet, framstår det ännu mer.  

Hela rapporten är styrd av sossarna och PK-folket och det ger verkligen anledning till oro. SÄPO lyder sedan ett antal år tillbaka direkt under regeringen. Men egentligen är det akademiskt. I Sverige kontrollerar sossarna hela statsapparaten. Varenda myndighet inklusive polis och militär. Alla som jobbar åt dem är i realiteten sossarnas lakejer och det totalt utslitna ”rysskortet” spelas ut jämt och ständigt. Poängen är att SÄPO kan betraktas som sossarnas förlängda arm. Det är omöjligt att betrakta deras "årsrapporter" som något annat än ett försök att få bort uppmärksamheten, för de verkliga problemen i Sverige.
 
WW2 slutade maj 1945 i Europa och det är 75 år sedan och med freden även slutet för nazismen. Säpo pekar ut den ”högerextrem ideologi” som får alltmer spridning och de anser att risken ökar, att individer kan inspireras till attentat eller grova våldsbrott. Inser inte SÄPO, att de högerextrema som de nu pekar ut, består av några hundratals förvirrade unga personer. Har inte SÄPO noterat och har bättre koll , att man inte ser horder av högerextrema på gatorna i vilda slagsmål med ordningsmakten? De som syns är antingen väl maskerade invandrare eller vänster/feministaktivister som gapar och bär sig åt. Jihadister och gangsterinvandrare som rånar unga svenskar, får löpa fria och vi ska vi sitta och oroa oss för "det högerextrema hotet!" Extremvänstern är klart överrepresenterade i den statistiken genom att trakassera allt som inte håller med dom, samt att våld bortförklaras som "självförsvar" genom slogan "anti-rasism är alltid självförsvar", fast än det är den unge vänstermannen som står där med en blodig kniv efter ha attackerat någon oprovocerat.
 
Foliehatten välkomnar det högerextrema hotet som kanske kan städa upp lite på gatorna! "Högerextrema" ligger inte ens på topp 100-listan över faror i dagens Sverige. Högerextremism i dagen dårhuset Sverige definieras som alla som inte tycker rätt, dvs. vänster. Vill man se högerextremism idag, ta en fem sekunders titt på Turkiets Erdogan. 

Det är liberalsocialisters politik och massinvandringen som skapar "en ökad polarisering i samhället." Foliehatten antar att alla som inser detta är "Högerextrema."
Foliehatten tvivlar starkt på att höger- eller extremvänstern är något större hot mot demokratin och yttrandefriheten, de är såpass få. Ett par tusen aktiva män och kvinnor på båda fronten i ett land på 10 miljoner. Är det något Foliehatten tror man ska vara ”rädda för, är det extrema muslimer som förbereder sig för terror i landet eller utanför vårat land. Flera har varit inblandade i större attentat runt om i Europa, med Sverige som bas.

Foliehatten häpnar när Klas Friberg känner oro för att det ”finns ett relativt stort antal organisationer med kopplingar till våldsbejakande extremistmiljöer som tar emot offentliga medel genom bidrag.


SÄPO blandar friskt de olika extremistmiljöerna och det framstår mer som en sörja, när man inte i klartext skriver vilka det handlar om. MSM har totalt missuppfattat vad SÄPO avser och de tycks ha den uppfattningen att det är ”högerextremister” som får ta del av offentliga medel. Först när man läst hela rapporten framgår det, att det är islamister och vänsterextremister som finansierar sina egna kulturföreningar, skolor och stiftelser med skattepengar. Unga muslimer och Hizb ut-Tahrir. Aron Flam har lyft det här ganska mycket. Foliehatten drar den slutsatsen att våra MSM- journalister är alldeles för lata och obegåvade, för de skall orka läsa igenom och förstå årsrapporten.
 
Det handlar det om en sammanblandning. Uttalandet om "offentliga medel genom bidrag" kommer från ett tidigare uttalande i nov 2019.  Johan Olsson: ”Tillgången till offentliga medel ökar legitimiteten och ger ekonomiska förutsättningar för plattformar där radikalisering kan ske, och det bidrar till tillväxten i extremistmiljöerna. Historiskt sett är det här ett problem i samtliga tre extremistmiljöer som Säkerhetspolisen följer, men vi ser just nu att problemet är störst i den våldsbejakande islamistiska miljön.”

Det finns inte på sossekartan, att NMR skulle få några bidrag till studiecirklar. Det är så här det fungerar med stat och statstrogen media. Man blandar äpplen och päron. ”Högerextremismen växer” samtidigt som ”våldsbejakande extremister tar emot bidrag.” Det de försöker göra är att få läsaren att blanda samman de här.

”Högerextremismen” växer av förklarliga skäl, men det är islamister som tar emot bidrag. Det enda Säpo identifierar är hot mot socialdemokratin. Friberg kan luta sig tillbaka i sin bekväma anställningsform.
 
Tre länder pekas ut som aggressiva och farliga mot Sverige: Ryssland, Iran och Kina! Det intressanta i sammanhanget är att dessa tre länder också pekas ut av USA som deras främsta fiender! I rapporten skriver man elva (11) gånger att man är oberoende.
Ryssland är i många avseende e
n diktatur. Dillandet om att dom skulle utgöra något "hot mot demokratin" i Sverige är enbart löjeväckande propaganda. Om "ryssar" verkligen ville destabilisera Sverige, så är det genom MP, Refugees Welcome och liknande som dom borde stödja med pengar.
Foliehatten vill tipsa SÄPO om, att de noga studerar de intervjuer som Oliver Stone gjorde med Vladimir Putin för några år sedan. De är ytterst sällan som man får höra en politisk ledare i detalj förklara sina synpunkter. Putin säger rakt ut, vad skulle Ryssland tjäna på att indoktrinera Sverige!

Att Kina pekas ut, är helt naturligt, efter den konflikt som sossarna har med Kina. Där en kinesisk författare handlande och agerande som är tvistefröet! Visst Kina är mäktiga och har en långtgående politik. Den som inte kan sin historia borde titta på Kinas, under de senaste två tusen åren!

Att Iran pekas ut är mera märkligt. Det är inte så länge sedan som den feministiska regeringen gjorde ett statsbesök, med kvinnliga ministrar i hucklen!

Foliehatten såg SÄPO på SVT igår. Det var mer än pinsamt att höra, att Ryssland och Kina försöker göra Sverige och Europa instabilt, genom alternativ media som Nya tider. Ibland tror man inte, att man hör rätt!

SÄPO på twitter igår: ”
Våldsbejakande högerextremism består av mycket mer än ”bara” främlingfientligheten och rasism. Här finns till exempel antifeminism, kvinnohat och motstånd mot HBTQ. Här finns också djurrättsaktivism och klimatfrågor.” Säger Ahn-Za Hagström #Säkerhetspolisen2019

Är detta seriöst - "djuraktivism och klimatfrågor?" Pride nästa! Läs de som kommenterar! Läser man det här twitterinlägget utan att veta vart det kommer ifrån, tror man att det är satir. Det är så förbannat jävla ovärdigt, att de svenska medborgarna har en sådan myndighet som uttrycker sig så här infantilt De högerextrema djurrättsaktivisterna och de våldsbejakande klimatalarmisterna som Greta, är en grupp som det numera går 14 på dussinet utav.

Det är ett faktum att Klas Friberg och andra som Dan Eliasson främst sysslar med politisk propaganda från främst en socialdemokratisk utgångspunkt, där de medvetet framställer demokratisk åsikter de är satta att motarbeta som delar av ett vagt hot, där påstådda ryska troll, det falska rysstroll narrativet, också ingår. Det är Säpo och MSB som är ett hot mot vår demokrati och när de under sken att arbeta för svenska folket istället,  har de särpolitiska intressen som mål och som en del i detta spionerar på enskilda medborgare som utnyttjat sin demokratiska yttrandefrihet. Det är dessa som genom detta politiska agerande om några, sprider splittring i samhället helt själva. När det gäller sprängdåd från "nazister" genom åren, så motsvarar det knappt vad 20 invandrare i Malmö gör på en helg. NMR är ett lika stort "hot" mot samhället som "firman" i Knohult, något som ordningspolisen kan hantera med vänsternäven.
 
Det är myndigheterna och "politikerna" som är problemet. Vänstern är experter på att anklaga och peka finger, utan några som helst bevis. Oftast baseras det på deras egna halmgubbar. När det däremot är någon grupp som blivit finansierad av utländska pengar eller politiker som sysslat med skumraskaffärer, då är det ofta i vänsterleden. Vänsterpartiets fina och pampiga  partihögkvarter på Kungsgatan 84 i Stockholm, betalades av Stalin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar