tisdag 10 mars 2020

Kommer Corona att spridas lika mycket i Sverige som i Italien?

Enligt uppgift har en patient igår på S:t Göran sjukhus testats positivt för Corona. Patienten har varit inlagd i cirka två veckor, utan att ha varit i Italien eller varit i kontakt med någon Italienresenär. Frågan är nu, om smittat fått ordentligt fäste i landet.

De närmaste två veckorna kommer att bli avgörande, om smittan har fått fotfäste ute i samhället. Att Anders Tegnell får uttala sig angående sådant han helt tydligt inte har en aning om visar på pajaslandet Sveriges tillstånd. De italienska läkarna (till skillnad från Sveriges myndigheter som drar en vals om att barn inte kan smitta) säger läkarna, att barn smittar som helvete. Bara för att barnen inte blir lika sjuka som vuxna av viruset, betyder det inte att de är smittsamma. Till och med Foliehatten som inte är läkare vet detta och har erfarenhet!
 
Italien har 3000 respiratorer och om 10000 behöver dem, så dör 7000. Den italienska sjukvården prioriterar inga över 60 år längre. De italienska läkarna vittnar nu även om, att det också finns många som är 30-40 år som befinner sig på sjukhusen. Det finns ingen plan, ingen ordning, inga resurser. Precis som i Sverige så har den liberala/socialistiska eliten i Italien ljugit ihop att "allt är bra." Precis som i Sverige skickar den vänstersocialistiska italienska makten italienare till skolor och jobb. Många har inget val än att gå till jobbet, eftersom de måste få in pengar. Detta diskuteras också i USA, men det är tveksamt om DC har en lösning. De italienska läkarna och sjuksystrarna är nu skeptiska och oroliga, att själva böi smittade.

Läkaren Thomas Jackson påpekade på Twitter igår, att det i Sverige finns cirka 500 000 illegala som kan bli personer som kan bli smittade och som inte nås av myndigheternas råd och rekommendationer. Många jobbar svart på byggen och liknande.

I gårdagens Expressen:
”Mitt i en finanskris och nedstängt Italien. Stockholm lär snart vara under karantän. Då tycker vänsterfeministerna att det inte räcker att förnedra ensamma vita män (så kallade "incelmän") men också vanliga vita män. Tydligen står vi för klimatförändringar, sexköp, pornografi och föreställda löneskillnader. Snacka om att vänstern inte klarar av att välja sin krig i tider av kris. Alex Schulman (en av de tristare liberalerna) skriver en förvirrad artikel idag om hur hemskt det är att Jimmie Åkesson åker ned till Grekland och delar ut flygblad. Ja, och att ingen fördömer Åkesson.”
(Kan ej länka pga av EUs bestämmelser och F-hatten kan dömas till böter!)

I en annan del av Expressen skriver de: ” Att flygplanet till Rom var tomt till minst tre fjärdedelar speglar också en transportindustri i kris. Förtroendekrisen mellan politiker och befolkning som redan var djup i Italien kommer att bli svår att överbrygga. Regeringspartiet Femstjärnerörelsen lade under måndagen ut klämkäcka budskap om hur Coronakrisen kan bli en möjlighet att uppfinna nya, smarta sätt att distansarbeta. Men de italienare man kan möta under några timmar i Rom ser främst själva arbetet försvinna för varje dag som går. Regeringspartnern Demokratiska partiet har heller inte briljerat fram till i helgen med krismedvetenhet. Nu tvingas regeringen i stället tvärbromsa allting. ”
I opinionsmätningarna för Italien verkar som att Lega och Bröderna har 45 procent tillsammans, något mindre än ”det konservativa blocket ” i Sverige. Lega-Bröderna skulle motsvara SD-AfS i Sverige. Får vi vi som lever nu, uppleva slutet på den liberal-vänstersocialistiska hegemonin? Något som man trodde inte skulle hända ens i våra barn-barn-barns livstid. Vad som kommer efter det kommer att vara radikalt annorlunda och i framtiden kommer man, att se tillbaka på de senaste femtio åren som en av de mörkaste perioderna i europeisk historia.

Sveriges vänsterliberala och socialistiska elit gör exakt samma misstag som Italien gjorde. Dumdryga liberaler och socialister som kör HBTQ/Feminism/Mångkultur/Öppna gränser rakt in i kaklet. Sedan kommer något virus och de här människorna blir helt handfallna och drar lögner för att politiskt överleva. I och med att vi nu också träder in i en finanskris är den här lekstugan över. Vem trodde att ett virus skulle ge sådana här effekter. Foliehatten tror vi har varit godtrogna. Vi tror att den liberala-socialistiska eliten har "koll" men det är nog så, att de faktiskt inte har det. I Sverige har vi mängder av invandrarghetton där viruset kommer att spridas snabbt. Vi kan antagligen räkna med kravaller och våld på ett sätt som inte återfinns i Italien. Dessutom small en bomb av i Vasastan i Stockholm där boomer-journalisterna bor (de som kommit upp sig något).

De senaste åren har den vänstersocialistiska makten ägnat sig åt, att bygga upp ett offentligt system av myndigheter och institutioner som mer handlar om signalering, pengar, karriärer och socialisering av allmänheten än någonting annat. Vi kan bara se på en sådan person som vår sjukvårdsminister, där hennes enda merit är partiboken, Hon har ingen som helst kunskap om sjukvården!

Sverige har ingen kapacitet att klara av en kris som den i Italien. Alla vet detta i Myndighetssverige och var enda utredare i kommunerna som har sjukvård som expertområde. Den liberala ideologin får inte rubbas och vi har inget tjänstemanna-ansvar. Politikerna kan inte bry sig mindre. Förtroendet för SAP och svenska myndigheter kan vara över. Flyktingkrisen 2015 upphörde  inte för Sverige gjorde något, utan Ungern satte ned foten och tvingades Frankrike och Österrike göra likadant.

Vem trodde att ett virus skulle leda till kris världen över och till detta kan vi lägga finanskris, gängkrig, hedersmord, maffia, förnedringsrån, lögnaktiga myndigheter, genusvetenskap, massutbildning, låtsasjobb, inkompetenta AMS osv.
 
Medias lögner kanske börjar uppenbara sig för det sovande folket. Med Coronavirusets framfart så börjar en okontrollerbar rädsla sprida sig hos gemene svensk. Det är nu misstroendet mot media, politiker och svenska myndigheter på riktigt kan bli farligt. Om Foliehatten vore Stefan Löfven skulle han rädda sitt eget skinn och avgå, innan hela situationen blåser upp i ansiktet.

4 kommentarer:

 1. Som jag uppfattat det som hänt under en lång tid är allt planerat samma människor som skapat problemen kommer med en lösning ,, våra politiker är skapade att vara odugliga o sen kommer lösningen

  Polisstaten ,, kommunismen ,,, äganden konfiskeras ,,, staten tar allt kontrollerar allt ,,, känns det igen ?

  Allt går enligt planerna för globalisterna ,,, nwo är ett faktum

  SvaraRadera
 2. Korretamundo!!!
  Om några miljarder dör så är det helt enligt plan, kolla Georgia guidestones.
  Vi har varit naiva!!!?
  Hahaha!

  SvaraRadera

 3. Så är det unknow ,, säker på att det är så
  Ekonomin går i kras ,, man kan skylla på virus ,, verkligheten är att systemet är gjort för att gå i kras ,, vilket kamoflage viruset är ,, o dom stackars bankerna kan starta om sitt bedrägeri utan att folk fattar

  Åkesson åker o de onstrerar att det är fullt ,, sd vet att sånt förstår detta korkade folk o lägger rösten på sd

  Jag var på torgmöte där sd var ute o talade om att vi ska ut ur eu ,,,, det fanns nästan inget som var bra med eu stod åkesson o sa ,,, vi måste ut ur eu skrek han ,,,, sen gick det några år o eu blev ännu värre , då helt plötsligt ska vi vara med i eu ,,,enligt sd ,,, sånt förstår inte opålästa folk men om stollen står med en keps o talar om att sverige är fullt ,,, då får sd mer röster

  Sd går globalisternas ärende ,,, inget snack om saken , det kommer att bli sd som leder polisstaten

  Läs på för faan o använd skallen

  SvaraRadera