onsdag 4 mars 2020

Unga kvinnors intressen!

Det finns många som förundrat sig över varför yngre kvinnor i så stor utsträckning hyser så tolerant inställning till mångkulturella företeelser. Orsakerna är naturligtvis många och sambanden är komplexa, men en huvudförklaring är nog att yngre kvinnor inte är så politiskt intresserade som sina jämnåriga män.

Men yngre kvinnor är naturligtvis intresserade av sådana för det täcka könet högintressanta frågor som kändisar, smink, skönhetsoperationer, vem som tar vem i Big Brother, vem som blir dumpad, vad katter egentligen tycker, Blondinbellas senaste turer, gulliga djur, bortsprungna hundar och mycket annat som kräver sin intensiva bevakning. Alla dessa angelägna frågor och fler därtill kan följas om man bevakar det nätverk av till synes opolitiska webbaktörer som går under namnet Life of Svea. De har under enligt egen utsago: "
det starkaste digitala erbjudandet mot målgruppen kvinnor 18-45 år. Varje vecka når vi 3,8 miljoner unika besökare, har 2 miljoner startade videoströmmar och det pågår 200 000 samtal per dag i våra 3 miljoner forumtrådar."

Den intresserade kan om den studerar Nyheter24 finna att även skvallerpress som vänder sig mot kvinnor i åldern 18-45 har behov av en politisk redaktör.

Den som endast en kortare tid studerar nyhetsflödet som presenteras på Nyheter24 (som för övrigt distribueras av bl.a. MSN-Network) finner att det i princip ser ut som om en muterad korsning av Annie Lööf och Anders Linberg format deras redaktionella hållning i frågor om social rättvisa och mångkultur.

Kanske finns det skäl att från tid till annan granska även Nyheter24 och Life of Sveas agerande som aktörer i mediakriget mot svenskarna? Det kräver inte så mycket tung intellektuell analys, men kan kanske ge förklaringar till varför en viss del av befolkningen har bestämda åsikter, utan att ha så många svar på varför de hyser dem.
Svensken har legat av sig allt, vad gäller kiosklitteraturens motsvarighet inom journalistiken, varifrån unga damer givetvis hämtar sin främsta omvärldsanalys från andra unga "inne"kvinnor.

Zara Larsson förkunnar att manshat är viktigt. Gretas budskap om att panik, flygskam och klimatångest är nödvändiga ingredienser i en tragglig arbetsbefriad tillvaro.
Bianca Ingrossos alla utläggningar om havandeskap och förhållanden eller bråk i TV-soapan Wahlgrens! 
Sanna Lundell predikar att medberoende är helt normalt och självklart inget man förväntas ta ansvar för att undvika att hamna i och allehanda könsmigranter får sjunga den ultimata stigmatiseringens lov. Många har nog fortfarande huvudvärk efter Sanna Lundells sommarprat 2015.

Skriver man bara under på dessa grundläggande postulat är det sedan fritt fram att hänge sig åt gulliga djur, kosmetiska förvandlingsnummer av könsorganen och hets skamset vältrande i kaloristinna recept vid sidan av studium av senaste flygvärdinnedieten. Vi får bättra oss i fråga om bevakning av underlivsrapporteringen.

2 kommentarer:

  1. He he he.....inte mycket att säga om det!

    SvaraRadera
  2. Det var trevliga förr att läsa Se och Lektyr. Då fick man se vad de hade ubder paraplyet. Klokare har media blivit nu som visar huckletanter. Trots detta har antalet våldtäkter ökat.varför?
    Alltid trevligt att läsa Foliehatten

    SvaraRadera