fredag 27 mars 2020

Danskarna tittar förundrat på Sveriges ensamseglats genom Coronapandemin!

Jyllandsposten skriver i en artikel några tankeväckande ord.
Är Sveriges väg rätt sätt - eller är det för att det är det enda Sverige kan göra för att undvika etnisk och social kaos?
Det vet vi inte, men kombinationen av en enorm oproduktiv invandrare - i genomsnitt - och en ekonomisk nedbrytning gör det till en möjlighet, en sannolikhet.
Vi vet från Frankrike att invånarna i invandrartunga distrikt som Saint-Denis i stor stil inte följer myndigheternas instruktioner. Det är slående att dödsfallen bland somalierna i Sverige har varit höga, vilket kan bero på att folk från tredje världen i genomsnitt inte kan göra, som sagt.
Och det kan dokumenteras i svartvitt att Sverige, redan före
Coronakrisen, var ett land i stor nedgång när det gäller ekonomi. Om vi ser på den svenska BNP jämfört med den danska under en 60-årsperiod är du nästan förlamad.

Sverige
har sedan 60-talet varit Nordens odiskutabla ekonomiska muskelknutte och lilleputten Danmark har sedan 90-talet seglat förbi med bättre BNP per capita. Vad har Danmark haft som inte Sverige haft? Bättre industri? Nej, betydligt mindre monstruös invandring.

Jyllandsposten ger en förklaring: ”Det är viktigt att komma ihåg att det inte är det fruktansvärda Coronaviruset som är den verkliga orsaken. Sveriges fruktansvärda stat skapas först och främst genom omvandlingen av landet till ett multietniskt laboratorium, där klankultur och Islam i dag utgör en maktfaktor av skrämmande kraft. Dessa veckor försöker svenska myndigheter desperat att hålla den svenska ekonomin igång genom att vara helt annorlunda från alla andra i deras kamp (eller brist på det) mot Coronavirus. Sverige kommer att välta vid någon tidpunkt. Det har skrivits i flera år. Kanske gör Sverige det i kölvattnet av den värsta hälsokrisen på 100 år.

De ekonomiska konvulsioner som övriga världen kommer erfara i virusefterdyningarna förstärks kraftigt i Sverige p.g.a. den demografiska bomb vi fått apterad. 

Till den glädjekalkylerade siffran 74 000/år och invandrad "flykting" måste nu adderas åtskilliga tusenlappar via svindyr och långvarig vård av Coronasjuklingar. Kostsamma informationskampanjer på världens alla språk tillkommer och "hälsocoacher" ska avlönas för personliga informationsmöten med svensk-invandrare på svensk-invandrarens hemspråk. Snart nog lär vi också få se krav på fler och större bostäder åt de trångbodda. Allt till groteska kostnader som genererar inget annat än allt hastigare dalande BNP per capita.
Alla som är friska nog måste arbeta på inom dagligvaruhandel och offentlig sektor, för att hålla
invandrarna så pass servade, att de inte går fullständigt bananas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar