onsdag 4 mars 2020

Partiet som tappade ryggraden!

Ulf Kristersson försökte med bilden ”Stärk gränsen” framstå som en tuff ledare, med jaktkläder! Frågan är vem hade han tänkt jaga? "Vad ska han skjuta på egentligen" frågar sig feministen. På invandrare såklart. Det var hela syftet med bilden eller har vänstern glömt bort detta? Man skjuter på människor som inte respekterar landets gränser och suveränitet. Var det Sveriges muskler han vill visa eller sig själv och sin partipolitik eller en markering mot att vi går inte med på "öppna hjärtan" igen?

Efter bara några timmar plockades bilden bort efter skarp kritik från vänstern.
Efter minsta kritik viker han ner sig totalt. Han framstår som en vindflöjel och fäller sig som en fällkniv, istället för att ta debatten och försvara partiets ställningstagande!

Hur tänkte M-ledningen och hjärntrusten egentligen? Var de inte medvetna om, att bilden skulle skapa debatt? Lägger de upp en sådan bild, skall man också vara redo att löpa linan ut. Reaktionen från den lättkränkta vänstern blev precis som vem som helst hade kunna räknat ut. När nu M har backat, kan man undra varför den överhuvudtaget lades ut från första början? Bra signalpolitik, men inte trovärdigt med Soyapojken Ulf.  Inser inte M, att väljarna tycker det saknas en ryggrad som de efterfrågar.
 
Sossarna har upptäckt att ”tuffe Uffe” i själva verket är svag person och tuffe Uffe har tidigare vikit ner sig. Han har svårt att stå upp när det blåser! Sossarnas taktik är att kritisera, ifrågasätta och smutskasta M och de är aldrig intresserad av, att debattera i sak. Ulf Bjereld går så långt på sin blogg och kräver att tuffe Uffe skall be om ursäkt!
 
 

"Om Moderaternas osmakliga delningsbild. Ulf Kristersson borde be om ursäkt."

Sossarna märker att de tappar i opinionen och de har också satt igång, med det tunga artilleriet mot M och KD. De har blåbrun stämpla dem, när de på olika sätt börjat närma sig SD. Både Uffe och Ebba har inte fullt ut klarat av denna stämpling, utan båda har i uttalanden sagt att de inte kommer att bilda regering med SD! 

Om det fanns någon ryggrad hos Ebba och Uffe skulle de gått ut och sagt rakt ut, att de ser framemot att bilda regering med SD och därmed rädda Sverige från det förfall vi ser. Givetvis skulle sossarna och de övriga partierna i JÖKen få en chock av ett sådant klart och rakt besked och börja med ett massivt anfall, tillsammans med media. I alla debatter skulle både Ebba och Uffe vinna stort, för de har massvis av ammunition och de kan bara peka på alla de totala misslyckanden som den sittande regering har gjort och hur det svenska samhället ser ut. Vänsterns har inget försvar att komma med, annat än floskler.

Istället får vi se två partiledare utan ryggrad. Ebba har också fått känna av, efter alla sina märkliga uttalanden och ståndpunkter, att KD:s siffror har rasat rejält i opinionen.
Både Ebba och Uffe borde titta på den polske parlamentsledamoten som inte viker ner sig som en svensk fällkniv. Han är rak som en fura. Om Ebba och Uffe bara hade hälften av hans kurage, skulle de kunna hinna ta tag i de problem som skapats av tidigare politiker. Titta efter cirka 19 min.


Bilden och budskapet från M är ett äckligt hyckleri. Tuffe Uffe borde istället poserat i pyjamas, med tanke på att han är minst sagt nyvaken i frågan om invandringsplågan. När M har sett SDs enorma tillväxt, har det passat att göra en helomvändning. Uffe är fortfarande ytterst lojal mot sina overlords i EU och Bilderberg.
 

Varför är M för asylrätten om man gör allt för att hindra människor, att få möjligheten att söka asyl? Det enda man åstadkommer, när man står och viftar med "asylmoroten" är att människor kommer ta till vilka medel som helst för att ta sig övre gränsen för att söka asyl. De klättrar över 10 meter höga stängsel i Ceuta och Mellilla, de riskerar livet i livsfarliga båtar på Medelhavet och de försöker storma landgränsen mellan Turkiet och Grekland. Det senaste är att man slänger barn i vattnet och hoppas att kustbevakningen plockar upp barnen och för dem i land och att föräldrarna får följa med.

2013 var Tobias Billström ute på banan och vevade om att ”volymerna” på migrationen till Sverige måste minska. Då hölls han i schack av Fredrik Reinfeldt som snabbt var ute och dementerade Billströms utspel. Mycket har dock hänt med M sedan 2013. Då var SD inte en självklar partner till partiet. Då var inte Ms retorik främlingsfientlig och i svensk debatt fanns fortfarande någon form av anständigt tonläge kvar. Så är det inte längre.


M försökte göra en Trump men det blev en Bloomberg. Uffe är förmodligen den största kappvändaren som funnits inom svensk politik. Han är egentligen för fri invandring, men måste säga tvärtom för hans väljare kräver det, men sådant hyckleri lyser alltid igenom till slut. Gigantiskt gap mellan Ms partiledning och övriga inom partiet och deras väljare, när det gäller invasionen av främlingar. Sånt här måste komma organiskt om det ska fungera, memepolitik är inget för hundraåriga looser organisationer som svensk partipolitik består av. De enda med tillräcklig ”fuck you” attityd, för att kunna köra hårt på ”memes” är S och de har inget att förlora och deras fräckhet i DNA:t och de har understöd av media. M genomsyras precis som S av köpta karriärpolitiker. Noll ideal. Noll ryggrad. De lyder sina EU- bossar och Bilderberg.

M är det sämsta partiet i Sverige, hundra år av att bli totalt förnedrade av S och nu dagligen förnedrade av samtiden. Att de har noll förståelse för kultur utanför Djursholm är hanteringen av Bali ett bevis på. Bali måste känna sig som
Gud, när han pratar med lågpannorna som M:s partistyrelse består av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar