fredag 6 mars 2020

Det svenska samhället är totalt politiserat av synen på Turkietkrisen!

Turkietkrisen har satts igång av en diktator som drömmer om ett nytt Osmanskt välde. Den enorma mängd personer som befinner sig vid gränsen mellan Turkiet och Sverige visar, hur politiserat det svenska samhället är idag och synen på hur stor migrationen skall vara. 

Enligt SCB skall invandringen i år öka med 88334 personer. SCBs tidigare prognoser har alltid slagit fel. Bara på 8-10 år har Sverige tagit emot över 2 miljoner invandrare som totalt i grunden har försämrat det svenska samhället till det sämre. I flera årtionden är det redan bevisat vad massmigration från inkompatibla kulturer leder till. Folkvandringar har i alla tider skapat död och massförstörelse. Dagens tryck på västvärlden är inget annat än en pågående folkvandring. Försvarar vi oss inte går vi under.

Muslimernas hijrah, erövring via folkvandring, ställer västvärlden schack matt. Antingen måste vi bryta mot de principer våra EU-ledare trumpetat i oss, att EU är bäst i världen eller meja ner invasionsstyrkorna eller så låter vi oss erövras. 

Det visar också på ren svenska, att våra politiker skiter i sina undersåtars väl och ve. Svenska kyrkan under ledning av enligt ryktet Stasiagenten visar vägen, genom att börja ett samarbete med Muslimska brödraskapet! För övrigt kan vi notera att Foliehatten under sin aktiva arbetstid träffade den enda avslöjade Statsiagenten i Sverige, Norrlandsprästen, men även kyrkans huvudlösa ledare.
 
En viktig sak som ofta kommer bort i diskussionen är att migration har framkallas genom krig eller globalisters maktlystnad, för att få kontroll över råvaror. Intressant är också att notera, att dagens snabba information via mobiler om var det finns mest bidrag att lägga beslag på, uppmuntrar storskaligt rån av västvärlden av FN.

Ett stort varnande exempel för svenska politiker borde vara, det tidigare välmående kristna Libanon och vad som händer när ett land inte bevarar sin självständighet och befolkning. Libanon fylldes på med helt andra grupper, med annan religion och ideologi. En totalt omöjlig blandning. Dagens Libanon präglas av ständig oro, aldrig fred och sammanhållning. Utländsk makt styr med terrorism över den ursprungliga befolkningen av Iran via Hisbollah. Sverige har inte långt kvar till samma situation som Libanon!

I en debatt i SVT Aktuellt för någon dag sedan, säger på fulaste allvar och att det går att genomföra, att ta emot alla som finns vid den turkiska gränsen av V:s representant i EU - Malin Björk. EU skulle klara av att ta emot 3-4 miljoner s.k. migranter och att fördela dem i EU. Björks uttalande är ett bra exempel på en politiker som inte förstår vad det handlar om, utan hon drivs av en ideologi, där andra skall ta alla de konsekvenser som hennes förslag innebär!
 
Utan att ta till allt för stora överord, anser Foliehatten, att det finns en stor majoritet hos det svenska folket som fått nog och att de vill stänga gränserna och stoppa alla invandring. Det räcker med att läsa i den vinklade PK-median eller nätet, för att dagligen få en skörd av rån av äldre, förnedringsrån av unga, bedrägerier av bidragssystemet osv. Det talas mycket tyst om, är importen av LSS-fall och arbetskraft och med detta stora bedrägerier. Det är bara att inse, att vi inte kan fortsätta på den inslagna vägen.
Kostnaderna har skjutit genom taket och JÖKen kommer att göra en översyn av LSS. Foliehatten anser att all import av LSS-personer och arbetskraft skall stoppas omedelbart.

Det är svensk PKmedia och vänstern som bär det stora ansvaret för att vi fått ett sådant politiserat samhälle. Det som de flesta glömmer bort, är att den svenska tidningspressen är beroende av statliga subventioner(har ökat de senaste åren) och det är därför naturligt att de ställer sig bakom den förda regeringspolitiken. Det är inte heller bra, att det finns en stor ägare som snart dominerar all svensk media. Inte heller skall vi glömma bort Public Service som enligt sändningstillståndet skall vara neutrala i sina sändningar som inte är det, utan ett språkrör för vänstern och inte minst den helt sanslösa klimatpolitiken. PS agerande är inget annat än en stor skandal som vi dessutom skall betala via skattsedeln!

Jimmie Åkessons agerande att åka till gränsen mellan Grekland/Turkiet och dela ut flygblad, har startat en stor brand i proppskåpen i media och vänstern.

SR, Studio Ett:s kvällsupplaga sände för någon dag sedan ett inkvisitoriskt förhör med Åkesson vid gränsen till Turkiet. Intervjuaren sköt allt vildare allteftersom hon jagade upp sig själv, men inte ett skott träffade. Ett sällan åhört och sänt spektakel mot bakgrund av bolagets uttalade opartiskhet och saklighet.

Behrang Eslami har anmält svensken Åkesson. En av orsakerna tycks vara att Behrang (smaka på det svenska namnet) anser att han är svensk. Såsom varandes svensk känner han sig kränkt av flygbladen. Flygbladen har SD signerat med “Svenska folket och Sverigedemokraterna”, vilket fick advokat Behrang Eslami att ringa polisen.

Eslami: ”FU-ledaren gjorde preliminärt bedömningen att gärningen kan rubriceras som hets mot folkgrupp.”

Hur fa-an kan detta klassas som hets mot folkgrupp? Vilken folkgrupp är det Åkesson pekat ut? Foliehatten vet vad han tror och det är att Behrang överdriver eller hittar på vad förundersökningsledaren sagt. Ska vi gissa att anmälan rinner ut i sanden eller läggs ned och att advokat-Behrang inte vill kännas vid det han dragit till med, om man konfronterar honom med det.
Den svenska mångkulturen är beskaffad, att i Behrangs ögon ser han sig inte som svensk, utan han skriver "medlem av den svenska befolkningen", det svenska rättsväsendet ser honom som offerstatus eskalerad invandrare. JK skrev att "Hets mot folkgrupp innefattar alla etniciteter utom den svenska." Alltså omfattas inte svenskar av HMF. Sen används den som en gummiparagraf. Kan man inte anmäla denne jurist till advokatsamfundet eller liknande för okynnesanmälan eller liknande rubricering? Det låter helt befängt, att slösa polisresurser på något som förmodligen inte ens i PK-Sverige kan vara i närheten av ett brott.

Det vänsterradikala och feministiska partiet F! har återigen rört upp känslor. I en video som sprids på sociala medier vänder sig partiledaren Farida al-Abani, född i Libyen, till ”miljontals” migranter och bjuder på arabiska in dem till Sverige.
I ett inlägg på Twitter som verkar vara en reaktion på Jimmie Åkessons flygbladsutdelning vid den grekiska gränsen gläds partiledaren al-Abani att ”nätet når miljontals” och inte kostar som flyg eller flygblad. ”Tur att jag kan arabiska”, skriver hon också. I ett videotal vänder hon sig till migranterna på arabiska och bjuder in dem till Sverige.

”Ett rasistiskt parti sprider lögner, lyssna inte på dem, välkomna hit, det är inte fullt” översätter hon sitt tal kortfattat.

Om någon mot förmodan bryr sig om det al-Abani säger, blir det till att simma till Sverige. Gränsen är igenbommad och vaktas av flera tusen grekiska Ulf Kristersson med jaktkeps och bister uppsyn. Skämt åsido: det här är ett utspel ämnat för svenska media och svenska konsumenter. Det lär knappast ge Fi! vind i seglen. Är all publicitet god publicitet i dag? Nej, möjligen negativ publicitet p.g.a. "främlingsfientliga" ställningstaganden/klavertramp. Motsatsen? Nix, den tiden är förbi.

Samnytt har hittat några kärringar som pratar om asylrätt och att söka asyl är en mänsklig rättighet. Det är en rätt att söka asyl i första säkra land, det är bara att söka asyl i
Turkiet. "Asylshopping" är inte en mänsklig rättighet.

"Refugees Welcome"
höll en demonstration i Göteborg och de är  samma dårar som Löfvén.  Han stod och skrek på Medborgarplatsen 2015 att "mitt Europa bygger inga murar", men Löfvén har ju fått memot nu. Men på sådana här aktivistiska Gambia-resenärer biter inget memo.
 
Det är så djupt ironiskt hur rasistiska dessa vänstermänniskor egentligen är. De är givetvis helt inkapabla att inse det själva utan projicerar istället gärna sin rasism på högerspöket och andra mörka krafter.


1 kommentar:

 1. Varifrån kommer detta sk självhat???
  Är det den förbannade kommunist skolan??? Vilse i pannkakan och c:o??
  Dessa kvinnfolk, som osar avsky mot allt svenskt/skandinaviskt, kan de Inte bara flytta härifrån??
  Med eller utan huckle.
  Måste vara enklast så.
  De borde ju rimligtvis hata bidragen, oxå??

  SvaraRadera