onsdag 18 mars 2020

Foliehatten tittade på TV och om Nazisternas hemliga dokument!

I dessa Coronatider blir det en del TV-tittande, eftersom Foliehatten tillhör riskgruppen. Han såg på en intressant dokumentär på kanal 10 "Nazisternas hemliga dokument."

Där påstås det, att Hitler såg
judendomen och kristendomen som "slavreligioner" och att han beundrade Islam och att Nazityskland var Islams bästa vän och största beskyddare. Bara för att han "beundrade" Islams fanatism så betyder inte det att han ville ha Islam i Tyskland. Hitler såg islamisten som en bekväm bundsförvant, när judefrågan skulle lösas. 

När Hitler levde fanns det väldigt få invandrare som var islamister, så han såg juden som en värre parasit. I hans bägge böcker Mein Kampf i 1:a och 2:a kap., så nämner han stundtals islamisternas sundare matvanor.

Här har vi mycket intressanta fakta! Nazisternas och muslimernas gemensamma fiende är judarna. Idag stödjer NMR tillsammans med vänstern i Sverige Palestina!

Historiker har varit ganska enade i åsikten att Hitler var ateist och inte kristen. Hitler ansågs inte heller vara kristen, av de kristna ledare som levde samtidigt. Han tyckte kyrkan var korrupt och inte fullföljde sin roll som ledsagare. Han såg till att rena ut de präster som var kritiska i kyrkan. De som inte anpassade sig blev i bästa fall av med sin position och förbjudna att predika/publicera texter och i värsta fall så fängslade de och vissa skickades till koncentrationsläger. Detta ledde till motståndarna startade den så kallade "Confessing Church" som var en oppositions rörelse/kyrka.
Han ut
tryckte beundran för Islam som kultur och beundran för japansk kultur, men förakt för Kristen kultur som han tycke var "svag."
 
Tyskland har en rik historia i romersk-katolicismen och kristendom. Kristendomen spelade en stor roll under valrörelserna 1900 - 1935. Vad Adolf Hitler menade med "slavreligion" kan ha göra med att han tyckte att Kristendom jobbade mot andra mål och värderingar som kunde påverka Tyskland dåligt, ur en politisk synvinkel.
Se
dan har Bibeln och Koranen en gemensam sak mot judendomens bok Talmud. Det  har något med skatter att göra (går att fördjupa sig i det mer).
 
Hitler hade annars inget till övers för muslimer. Han såg dem som ett vapen emot britterna i Nordafrika och Mellanöstern. Det fanns även förband med muslimer på östfronten. Över 60 000 muslimer stred tillsammans med tyskarna, det fanns Imamer bland trupperna. Alla muslimsoldater fick varsin Koran med solkorset på. Muslimska divisioner hade namnen Handschar och SS Skanderbeg divisionen som löd under Waffen-SS, alltså frivilliga. De var inte SS, dvs "elitstyrkor.
 
Soldater från över 50 olika länder stred för Adolf Hitler, det var ett självständighetskrig, ett krig emot sionismen och ett kommunismen. Det som är intressant att även tusentals judar och halvjudar stred för tyskarna och flera hade höga poster inom militären.

För att förstå WW2 så måste man förstå WW1 och även känna till och tala om att bolsjevistiska judar, låtit mörda ca 20 miljoner ryssar.
Sossar och andra i vänstern verkar aldrig tröttna på, att propagera för denna lögn. Särskilt ironiskt eftersom det är vänstern som lierar sig med Islam. Kritiken mot kristendomen är densamma som Nietzsches eller Evolas. Hitler beundrade även japanerna oerhört mycket men han var ingen shintoist för det.

Foliehatten hittade denna helt galna spekulation och påstående! Tar med detta och var och en kan fundera över sanningshalten i detta!
När Muslimska Brödraskapet slog ner sina pålar i Sverige var tanken att samarbeta med svenska nynazister. När de insåg hur få nynazister det finns i Sverige och möjlighet till makt genom samarbete med nynazisterna helt omöjligt, tog man kontakt med sossarna istället och på den vägen är det!”


2 kommentarer:


  1. För att förstå WW2 så måste man förstå WW1 och även känna till och tala om att bolsjevistiska judar alldeles innan, låtit mörda ca 20 miljoner ryssar. Sossar och andra i vänstern verkar aldrig tröttna på att propagera för denna lögn.

    Nu hänger jag inte med ,,, menar du att det är lögn att miljoner ryssar mördades av bolsjevikerna?

    Så har jag förstått att det var ,,,

    SvaraRadera
  2. Redigerat och tagit bort "alldeles innan!" Helt rätt!

    SvaraRadera