tisdag 3 mars 2020

Dags för EU att visa handlingskraft annars är det dödsryckningarna vi ser!

Om inte EU omgående visar handlingskraft, kan vi nog officiellt dödförklara EU, eftersom man har noll makt och det är upp till varje land att försvara sin gräns. Alla ska ha rätt att skydda sina gränser, ingen ska behöva ta emot miljoner migranter och definitivt ingen ska inte ha rätt att skicka miljoner migranter speciellt inte som utpressning. 

EU håller på att kräva, att EU länderna måste ta in miljoner med migranter. Antingen lyder man EU eller så gör man det inte, de länder som lyder kommer att gå under. EU visar alltmer upp sig som det globalistinstrument det är. Med syfte att förstöra det som en gång var Europa. Inte som en stark sammanslutning för européernas bästa.
 
EU skulle naturligtvis aldrig förlitat sig på Turkiet och gett bort en massa miljarder till dem, utan istället satsat resurser på det egna gränsskyddet. Nu är risken på nytt, att situationen upprepar sig och 2015 kommer tillbaka, med velande politiker som pratar om delat ansvar, fast där den humanitära stormakten på nytt ska visa vägen.

Att EU står så svagt inför en muslimsk envåldshärskares manipulationer är patetiskt. Att vi kastas hit och dit mellan USA-Israel och Ryssland och Turkiets proxykrig är också patetiskt. Det beror på den svaga och hycklande PKismen. Med ytterligare 2-4 miljoner lyxmigranter som väller in kommer Europa att börja brinna på allvar. Dessutom om de som finns i Turkiet kommer in i Europa, är det en signal till Afrika, att det är fritt fram att passera bara man använder våld. Här talar vi om kanske 50 miljoner afrikaner som vill till Europa. En tsunami!

Foliehatten har sett ett reportage ifrån någon grekisk ö. Han tycker synd om grekerna, det kommer främlingar som stryker runt och som täcker upp för sina behov med vad dom får händerna på och så kräver våra politiker, att portarna ska öppnas på vid gavel. Det blir till ett krig, när Grekland får nog och om inte Grekland, så på Balkan. På Balken lever de med samma problem som grekerna med främlingar som smyger runt och tar vad de kommer över
.
U.N. says Greece has no right to stop accepting asylum requests, FN - ett av globalisternas främsta vapen och korruptionens högborg. Vad Foliehatten förstår skall man söka asyl i första land som anses säkert och Turkiet är 1:a asylland. Konventionen följs. Det är de asylsökande som inte följer konventionen. Turkiet ger inte samma ekonomiska utbyte som flera länder i EU. Denna asylrätt är ett skämt som UNHCR åberopar. Enligt den har alla rätt till individuellt prövad rättssäker asylansökan. Finns inte ett land i världen som har kapacitet till detta, när det är folkvandringar med miljoner i rörelse. I Sverige får personer från Marocko och andra afrikanska länder asyl, när de är efterlysta för brott i sitt hemland!
 
Bonnier media går nu ”all in”, med den ena vinklade artikeln efter den andra i olika tidningar som ingår i deras sfär. Värst är DN, Expressen och Sydsvenskan.
Vi har redan sett flera snyftreportage om höggravida kvinnor och gråtande barn. Intervjuer med syriska läkare som flyr för sina liv och intervju med någon hjälporganisation om hur allvarligt läget är. M.a.o. precis som vanligt. Denna gång har de inte en bild på en dött barn som ligger på strandkanten. För övrigt en arrangerat bild!
 
Foliehatten undrar fortfarande vad svenska politikernas och mediernas strategi är/kommer vara. Än så länge har politikerna i Sverige varit återhållsamma med sina uttalande, medan media strategi är glasklar -släpp in lyxmigranterna. Före 2015 hade vi haft brandtal till höger och vänster och det tyder på, att åsikterna svängt eller hänger det ihop. När nu medierna satt igång med full kraft kommer även politikerna hoppa på. Förstår varför Morgan Johansson gömmer sig.

Omni skriver i en mycket vinklad artikel: ”Ett videoklipp som cirkulerar uppges visa hur Greklands kustbevakning försöker välta en gummibåt med flyktingar från Turkiet. Klippet, som har fått stor spridning på nätet och hos flera tidningar, har släppts av turkiska myndigheter. I videon passerar kustbevakningen mycket nära flyktingarnas överfulla båt, som guppar upp och ner till följd av de stora vågorna. En av gränsvakterna slår på båten med en pinne och en annan avfyrar skott i vattnet.”

Sanningen är att grekerna vill skrämma och stressa dem, därför skjuter de i vattnet också. De vill att historier som "Grekerna skjuter mot flyktingar som försöker passera gränsen" ska spridas och att det ska spridas både om att man skjuter på land och till sjöss.
Foliehatten har en gång sett Kustbevakningen stressa ihjäl en gummibåtsförare i Göteborgs skärgård som de trodde smugglade droger. Det ser fruktansvärt aggressivt ut och som åskådare fick man faktiskt lite respekt. Personen som framförde den gummibåten stannade direkt när de började stressa honom genom att köra upp stora vågor. De(grekiska kustbevakningen) försöker inte välta båten, de vill att de ska förstå att de inte har en chans och återvända samt berätta om det för alla de träffar. Så folk blir rädda. Det här handlar om att sända signaler och om uthållighet hos grekerna.

Intressant är det också nu i Corona tider som framtvingar politiska beslut, även obekväma som att "svenska" iranier inte är välkomna "hem" till Sverige. SAS begränsar trafiken runt om i smittohärdar. Det märkliga är att dessa iranier som flydde för sina liv, är och hälsar på, där det var livsfarligt att bo. Det är fråga om flera tusen. Vad kommer UD att göra, när svenska medborgare ropar på hjälp?

Coronaviruset visar, att när dessa godhetsapostlar som vill ha hit islamister, nu riskerar att själva
nu drabbas av en farsot som Corona, kommer en ny "humanitär" policy, där gränserna stängs och skitsnacket om Sveriges ansvar upphör. Nu talas det seriöst om skyddsintresset. Det är ett friskhetstecken i dessa Corona tider, när globalister riskera själva att drabbas av ett virus.
Coronaviruset är demokratiskt och det kan drabba makthavare också. Det vi ser är hur makthavare agerar, för att också rädda sina egna skinn när det handlar om ett virus man kan dö av utan urskiljning. Skjutningar i förorten drabbar inte Löfven,
Rödskrikan, Reinfeldt eller Wolodarski!

Problemen i regionen började med att USA och sedan Europa trodde på, att demokrati var en exportvara som araber köper. Likt en IPhone eller kläder från Addidas. I potten låg stora oljefyndigheter och en gasledning som skulle dras från Kuwait genom Syrien till kusten, för att strypa den ryska gasen. När det nu visat sig, att befolkningarna i arabvärlden vill ha islamism och starka ledare borde polletten trillat ner. En sak USA nu insett, genom att ta hem sina soldater frän olika kaosländer.

Syrien är det största hotet mot Israel, och USAs politik. Därför är Assad den part som de borde lösa konflikten med och hoppas på att han tar hem sin flyende befolkning.

Både Grekland och Turkiet är NATO-medlemmar. Grekland av naturliga skäl då de springer ur samma kultur (eller snarare startade den) som övriga NATO, medan Turkiet är en anomali som endast är med tack vare sitt geografiska läge och sin stora volym kanonmat. Måste NATO en dag välja mellan
turkar och greker, väljer de inte turkarna varje dag. När NATO grundades som en anti-Sovjet pakt, så var Rysslands gamla arvfiende Turkiet en given medlem.
 
Igår gårdagens debatt i Aktuellt mellan en moderat kvinna och en kvinnlig vänsterpartist, var patetisk och fy fan vad Foliehatten fick huvudvärk av att lyssna på debatten. Kort sammanfattat så var moderaten rena floskelmaskinen som inte kunde svara rakt på någon fråga utan svarade inövat med sin replik.... vilken robot.

Vänsterpartisten anser sig ha det rätta svaret och
säger rakt ut, att hon vill fördela miljoner migranter i Europas länder genom en "rättvis" fördelning, vilket hon dessutom tror är genomförbar. Dessutom kritiserar hon Turkiet. Vad är det för skillnad på att forcera dessa människor på länder som Polen, Tjeckien, Ungern osv. Mot deras vilja jämfört med det Turkiet gör och släppa kranen löst? Foliehatten tycker att denna Malin Björck borde återgå att leka med sina sexplastleksaker, där gör hon större nytta!
 
När en ny migrantvåg nu är på väg att dra över Europa kräver Centerpartiets ungdomsförbund, CUF, att gränserna ska öppnas. ”Öppna era hjärtan – och era gränser!” skriver man på Twitter." Vänsterpartiet kräver "öppna gränser" för flyktingarna." Nu är frågan, kommer S och MP också gå ut och kräva samma sak?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar