söndag 23 februari 2020

Bullshit och fabricerad dynga om Eriksdalsbadet!

Foliehatten har läst mycket skit genom åren men ”vete fan” om inte detta tar alla pris. Cissi Wallin nya alster i Expressen är uppenbart, inget annat än fabricerad dynga och hela texten är påhittad bullshit. Det intressanta är varför Expressen överhuvudtaget publicerar sådan dynga.

Wallin: ” En pappa i 40-årsåldern med fotbollshalsduk och stirrig blick gapade och skrek på den stackars kassörskan, för att hon inte kunde trolla fram en snorkel åt honom och hans son.
Det ville tydligen också gänget i Jockes svensexa. Fem svettiga snubbar i min ålder med några för många starköl innanför västen hade tagit jacuzzin i besittning, medan sura tanter i badmössa stod med armarna i kors och köade. Det verkade dock inte bekom
ma Jockes svensexa, som byggt en långvarig mänsklig köttgryta av tribaltatueringar, hårvax och alkoholdimma.
Könsseparata badtider är ingen ”farlig segregering”, det är en ren nödvändighet för att kvinnor inte ska börja begå impulsiva hatbrott mot män i grälla badshorts.”

Foliehatten tycker att efter Cissis svammel, att alla svenskar skall kräva samma rätt. Skulle de nekas skydd, från dessa hemska ”svensexefirare” enbart på grund av kön? Varför skulle man ha ett gemensamt ansvar för vad andra män gör när invandrade grupper, inte anses har ansvar för den egna gruppens beteende? Cissi Wallin kanske anser att det vore en god idé med könsseparerade badtider p.g.a. Sveriges nya befolknings mäns agerande? Foliehatten har sett flera inlägg på Facebook, att familjens svenska tonårsflickor inte längre får besöka badhuset utan pappas beskydd. Det är ”tabu” att skriva i MSM och ta upp detta i SVT.

Texten är skriven så, att den underförstått handlar om vita män, "Jockes svensexa", "
Finlandsfärja" m.m. Men det finns enskildheter som inte självklart handlar om vita män, "tre vuxna karlar också som dessutom envisades med att simma någon egensnickrad variant av ryggsim, en flaxande rytmik som skickade mindre tsunamivågor över bassängen."


Media har haft flera artiklar om Eriksdalsbadet och enligt artiklarna verkar det fortfarande vara invandrar buset som fortsätter driva verksamheten mot monokultur och nedstängning. Svensexor och brölande ölgubbar kanske blir för mycket ovanpå detta, lättare att hänga ut dem.

Eriksdalsbadet verkar inte vara platsen, för en så ”fin dam!” Damen ska snarare ligga och späcka” sig på något spa ute i skärgården. Men hon behövde väl något uppslag till en ny krönika, offrade ett par timmar för att samla lite intryck som passar i sin agenda och blundade för det stora problemet.


Vad är det dessa feminister stöttar?  Kampen om badtider visar hur den progressiva vänster/feminismen har blivit. Det spelar tydligen ingen roll, att badtiderna tycks rymma både pedofili och sexism. Islamismen får lika förbannat helhjärtat stöd från, just det, feminister.

2015 var MP:s Shakhlo Altieva en av alla som bar hijab som motionerade i kommunpolitiken om separata badtider. Paulina Neuding kritiserade i Dagens Samhälle denna uppenbart islamistiska kampanj:

”I skrivelsen ställs även frågan varför det finns en åldersgräns på 13 år för kvinnobad. Politikern i fråga skriver: ”Har ni inte tänkt på att de flesta flickor mognar mycket tidigare nu och redan från 9 års ålder börjar de känna sig obekväma att bada/simma med män och pojkar!”


Smålandspostens artikel om ”Farväl till arbetarklassen”: Det där fungerar inte längre. Hat mot vita män börjar bli ute. Vänstern inser att vita män nu har alternativ att rösta på. 30 procent av de unga röstar på SD.”

Fredrik Hage på Smålandsposten skriver angående partiledarbytet för vänsterpartiet och dess framtid: "Ta bara in det här uttalandet av Framtidskommissionens Ida Gabrielsson: ”Manliga bilförare på landsbygden är absolut inga fiender till Vänsterpartiet, de ska vara medlemmar. Samtidigt ska vi givetvis stå upp för mänskliga rättigheter.”

Man vill vara ett parti för arbetarklassen men utan att ge avkall på vad man har blivit. Det är vid det här laget ingen idé att Vänsterpartiet försöker. Processen mot ett inter sektionalistiskt identitetspolitiskt parti är för långt gången. Precis som är fallet med så många systerpartier runt om i västvärlden. Vänsterpartiet är inte och kommer inte att vara ett parti för den breda arbetarklassen.
Ta alla de investeringar som den radikala vänstern (tekniskt sett skattebetalarna) gjort inom bidrags- och kultur
Sverige i antirasistisk och postkolonial ideologi: all opinionsbildning riktad mot vänstersinnade invandrare i förorterna. Det vore ren politisk kapitalförstöring att försöka fusionera det med bilburna LO-arbetarnas värderingar."


Det är alltså ingen idé att man försöker. Väljarna kommer aldrig att återvända till de rödgröna. Processen har skett under över 20 år. Man lämnade S och gick till M och sedan till SD och tog med sig även M:s kärnväljare. Både S och M har tappat enormt många väljare för att man skyddat Vänstern och tillflödet bland yngre är tunt. Att vänstern skulle kunna locka till sig dessa väljare som gjort den här resan är således otänkbart.Cissi Wallin är en förtals dömd nolla. Hon är bränd för att skriva någonting viktigt igen. Hon kommer tjata på om sitt gamla skit precis som det vore 2015 för evigt och därför föra en tynande tillvaro medan vi andra går vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar