måndag 24 februari 2020

Varför skuldbelägger media och Löfven Sverige för ”Förintelsen”, för något som hände under WW2?

Dagligen utsätts Svensson av den eviga kollektiva skuldbeläggandets mäkleri och som vanligt hittar vi den i Bonnier-ägd media!

"Sverige" blundade för Förintelsen - Sveriges svek. Kollektivt skuldmäkleri från Lapidius den äldre. I inga andra områden i svensk kristen moral kan kollektivet hållas ansvarigt för enskilda individers gärningar. Förintelsen är den nuvarande världsordningens skapelsemyt. Alla imperialistiska krig under efterkrigstiden och även andra politiskt avgörande händelser bygger på lögner och mytbildning. Media är behjälpliga att sprida skiten för att upprätthålla rådande världsordning.

Kollektiv bestraffning får ej förekomma
eller utdömas av rättsväsendet. Där skall individernas individuella ansvar fastställas. All svensk rättsuppfattning strider mot kollektivt skuldbeläggande eller kollektivt ansvarsutkrävande. Utom när det gäller Förintelsen. Bonniers kan fortsätta att mångla kollektiv skuld, utan att någon säger något.

Bäste herr Lapidius,
Foliehatten är skuldfri! Han som svensk och alla andra nu levande svenskar står inte i skuld till dig och ditt folk. Du mäklar en kollektiv skuld som är moraliskt förkastlig. Så håll käften.
Svenska media och judar av olika slag sparar fortfarande inte på krutet när det gäller att skapa negativa stämningar gentemot det ”särskilda folk” allt kretsar kring. Det är väl ingen orimlig tanke att detta oupphörliga tjat om ”judeskuld” hit och ”judeskuld” dit, är det enskilt största hinder som ligger i vägen för en mer sansad syn på judar som vanliga människor. Perfekt grogrund för lite hederlig antisemitism av folkligt märke. När vi äntligen fått annat att tänka på, de brutala ungdomsrånen, så är media snabba med att påminna om, att vi minsann inte får glömma det judiska lidandet.
"Vad rör det oss i dag?" Tja, fråga Lapidius och övriga
Förintelse tjatare i media. Folk har tröttnat!
Man kan fråga sig, om varför detta eviga Förintelse-tjat och "antisemitism"-tjat, och andra narrativ som är bevisade lögner kan fortsätta. Dag efter dag, lögn på lögn på lögn och "Putin did it" och "Fake news."

Vi kan börja med att fastställa, att dagens Sverige inte bär ansvar för vad som hände under WW2. Vi kan därmed fastställa att Lapidius kollektiva skuldmäkleri bygger på en falsk premiss. Det han torgför är således lögn.

I dagens G
P så skriver överintendent Ingrid Lomfors om den verkliga faran för judar i Sverige. Det är inte muslimer utan högerextremister.
Lomfors: ”Svenska politiker, debattörer och ledarskribenter pekar ut muslimsk invandring som det största hotet mot Sveriges judar. Ingrid Lomfors, överintendent vid Forum för levande historia, varnar för att skuldbelägga en viss invandrargrupp och riskera att bortse från hotet från högerextremister – och den antisemitism svenska judar möter i vardagen.”
Man får eldunderstöd av Expressen, för att de vill till varje pris att det upprätthålls, att det är de högerextrema som är de skyldiga. Expressens ledarredaktion har i en samlad front varnat KD och M för SD.

”I Norrköping polisanmälde SD ett museum för en tidningsartikel i en utställning om nazism.”

”Skurups kommunfullmäktige beslutade i december att införa ett slöjförbud i skolan. När rektorn för Prästamosseskolan förklarade att förbudet strider mot svensk lag och lade upp en artikel där Skolverket redovisar sin bedömning beordrades han att ta bort den. Kommunens beslut ska följas, inskärper SD:s Lars Nyström.”

”I Hörby har 26 chefer slutat i kommunen sedan SD tog över styret för ett drygt år sedan. Medarbetare vittnar om mobbning, trakasserier och försök att etablera en tystnadskultur. Facken har nu anmält kommunen till Arbetsmiljöverket. SD:s gruppledare svarar med att kalla kritiken för ”ett generalangrepp på folkstyret.”

Ingrid Lomfors påstående, att svenska "högerextremister" utgör det största hotet mot judarna i Malmö, är en falsk premiss och en lögn. Både Lapidius och Lomfors försöker med sina lögner bara behålla status quo, och sträcka "den liberala demokratins" världsinflytande "as long into the future as possible", som det stod i den där PNAC-rapporten från 1997.

Majoriteten av folket känner inte längre något förtroende för att de som nu styr som så totalt ignorerat folkviljan. Det är klart att institutioner ska vara oberoende. Men har vi röstat för kommunkriser, bombdåd, terrorism, våldtäkts, sämre välfärd och ett samhällskontrakt som inte gäller? M
inoriteten visste hur det skulle gå, men de blev hånade och förföljda. Organisationer som ABF har vägrat hyra ut lokaler till SD trots att ABF får bidrag från skattemedel eller att SD exkluderas i alla möjliga sammanhang som Nobelfesten. Detta nämner inte Expressen. Vilket då visar var man fortfarande står, det vill säga i ett gammalt narrativ. Medieägarna vet att dom prånglar ut lögner, men utan lögnen skulle dom inte ha någonting kvar.

1 kommentar:


  1. Håller med om det du skriver hatten ,,, så dåligt ,,, tyskarna som inte ens var födda vid ww2 betalar skadestånd till något som inte ens får utredas ,,,,

    Jag lägger till åkessons uttalande om att såna som nordiska motståndsrörelsen ska förbjudas ,,,, det är viktigt o se var sd står ,, konstigt när sd själva blivit utsatta för samma retorik som åkesson säger

    SvaraRadera