torsdag 27 februari 2020

Värmlänningar har humor! "Unicornuppfödare!"

Karlstads universitet bjuder på utbildningar, ackompanjerade av bilder med hijab!
AI-terapeut
Algoritmaktivist (” Du blir expert på att analysera fysiska, musikaliska och digitala mönster och förstår hur vi kan utnyttja dem och eller vad vi behöver undvika för att väcka känslor, förändra beteenden och nå resultat. Ansök senast 15 april.”)
Demokratiförsvarare (”Yttrandefrihet, mänskliga rättigheter, konstnärlig frihet är demokrati i praktiken.”)
Inkluderingsingenjör
Klimatfixare
Landsbygdsförnyare
Livsförnyare
Patriarkatkrossare
Unicornuppfödare

Karlstads universitet,  Mittuniversitetet, Örebro, Linnéuniversitetet och de andra nya är pajasuniversitet. Det återstår för dem att försöka locka sökande som inte kommer in vid de universitet som räknas eller som tycker att miljön är för kvävande traditionell vid Lund, Uppsala, SU, KTH, GU och Chalmers. Vet inte om Foliehatten tycker att Karlstads grepp är lite gulligt eller om det mest är sorgligt, att de anstränger sig så.

Det Sverige behöver är färre universitet och universitetsutbildningar och inte fler. Att det blivit så, kan vi lägga all skuld på sossarna. "HSB" blev dessutom hedrad med en doktorshatt! Den titeln kan han lägga framför "Godsherre!"
Det är fortfarande avsevärd skillnad i tyngd på en examen från ett klassiskt lärosäte och en från något av de här nya universiteten, men det vill man inte veta av från centralt håll. Resultatet blir inflation i examensbevis av olika slag, och krav på "högskoleutbildning" för en massa enklare jobb som i praktiken inte kräver mer avancerade kunskaper än gymnasieekonomi, etc. Dessa förbannade sossar på 70-/80-talet.

Syftet är antagligen att påtala att allt är möjligt om man skaffar en utbildning. Men risken för
backfire måste väl ändå vara påtaglig? Inslaget av slöjbärare skulle kunna tas som ett skämt det också. Värsta PK-drivningen. 
 
Foliehatten måste ändå ge Karlstads universitet en eloge. När han googlade hittade han en ”riktig” pärla, en studie som bekräftar vad många sagt. I svenska fängelser är en övervägande majoritet invandrare!
Sverige och dess svenska feministiska regering tillsammans med de resursstarka och tongivande feministiska grupperingarna har ganska länge väckt förbryllat intresse runt om i världen. Långt före taharrush-gate i Köln och DN-gate angående taharrush-firande i Kungsan, 24/10-15 närmare bestämt, frågade man sig förundrat i Australien om kritik av multikulturalism ansågs värre än våldtäkt i landet Sverige. Att en politiker (Michael Hess) ställs inför rätta för att ha sagt att det finns ett starkt samband mellan invandring från MENA och ett ökande antal våldtäkter, väcker även det ett stort mått av förundran.

Andrew Bolt som är en framstående australiensisk politisk bloggare hänvisar även till en studie gjord vid Karlstads universitet av Ann-Christine Hjelm, vilken visar att år 2002, alltså långt innan massinvandringen fullständigt exploderade, var 85 % av internerna i svenska fängelser, vilka avtjänade straff på två år eller mer för våldtäkt, utrikes födda eller andra generationens invandrare. Ändå görs ingenting för att skydda landet mot de destruktiva influenser massinvandringen innebär. Det tycker han är konstigt.Hur stor andel av befolkningen utgjordes av invandrare, första och andra generation, år 2002?

Bolt tycks ha satts på spåret genom att ha tagit del av "Spenglers", dvs David P Goldman, funderingar kring fenomenet i Asian Times. "Spengler" spekulerar i sin autentiske namnes spår kring Västerlandets Undergång och tycks se oss som rena rama avant gardet i den frågan.

1 kommentar:

  1. Dessa skämtuniversitet behövs ju för att kunna utdela h.c Professors titlar till totalt ovärdiga politiker.
    Minnes herr godsherren på Torp...

    SvaraRadera