lördag 1 februari 2020

Våldtäkts Sverige och en ung tonårsflickas redogörelse för en våldtäkt!

Dagligen begås mängder av våldtäkter. Bara i Stockholm kan det ske 5 våldtäkter om dagen! Vi har kommit dithän, att många har insett att regeringen, SVT, MSM ljuger hela tiden, förvränger och försöker dölja verkligheten

Antalet sexbrott och gruppvåldtäkter har stiger skyhögt i statistiken. Anmälda våldtäkter har gått upp ca 500-600% sedan 1975. I en enkät säger 300% fler tjejer att de utsätts för fler sexbrott, än för 10 år sedan. Ökad anmälningsbenägenhet i all ära, men var är alla privilegierade medel- och övre medelklass feministkvinnor i denna debatt. Det hör
des inte ett knyst från deras sida, med tanke på hur många röster som kom fram i #Metoo debatten!

Påståendet att just feminister inte säger ett "pip" om våldtäkter måste väl anses vara århundradets störst skämt och deras kamp, för att få igenom samtyckeslag, en konstant debatt kring sexuellt våld och "mäns våld mot kvinnor" och
feminister ägnar sig endast åt utstuderad härskarteknik, genom att kollektivt skuldbelägga alla (vita) män. Problemet för feministerna är, att de aldrig har brytt sig om vanligt kvinnofolk. Sveriges feminister vill bara skydda invandrare.

De flesta "feminister" har ingen susning vad feminism betyder. De inser inte att feminism inte är politisk rörelse, utan social rörelse för jämställdhet
. De har mage att utge sina personliga och politiska värderingar för en feministisk norm. Vägar att uppnå jämställdheten och många är annorlunda, beroende på vilka perspektiv man har. Därför kan man vara feminist och rasist eller feminist och republikan lika så vänsterliberal.
Om man önskar en konstruktiv lösning, kan man börja med att:
”Vi” lär MENA-kulturerna hur man uppfostrar gossar och beter sig mot kvinnor? Det är ett ”projekt” på några generationer.
De svenska feministernas beröringsskräck för gruppvåldtäkter följer en obehaglig och enkel logik. Feminister = oftast vänster
liberaler = hatar SD/gillar invandring = blunda för att gruppvåldtäkter är direkt kopplat till invandring = blanda istället bort korten och påpeka snusförnuftigt att det minsann är män som gruppvåldtar.

För någ
ra år sedan genomförde JP Jonassons en undersökning av alla våldtäktsdomar i Tingsrätten. Undersökningen är en stenhård knockout på BRÅ och deras tillrättalagda rapporter. Det går inte att prata bort fakta som Jonasson kommit fram till, även om Sarnecki SnickiSnacki, försökt göra detta.

Siffrorna från undersökningen baserar sig på fällande domar:
• 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
• 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst.
• Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter.
• 85% av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner.

Siffrorna är alarmerande och direkt chockerande och egentligen inte ett enda dugg överraskande. Med den stora invandringen de senaste åren har också våldtäkterna ökar lavinartat. Sverige befinner sig nu på en absolut bottenplats när det gäller våldtäkter. Man förstår nu varför den sittande regeringen, men även den tidigare regeringen, varför de vägrat genomföra en seriös våldtäktsstatistik. Man vill till varje pris skydda och inte få statistik som visar, vem som är de skyldiga. Vad Jonasson nu visar, är hur de senaste årens invandring påverkat våldtäktsstatistiken. Regeringen har haft som mål att till varje pris tysta ned fakta. Hanteringen och vägran att inte genomföra detta är inget annat än en skandal av rang!
I ett samhälle genomföras mängder av statistikundersökningar för att få fram korrekt statistik och fakta, för att politiker och andra intressenter, skall kunna göra rationella och korrekta val och ta välunderbyggda framtida beslut. Det är därför viktigt att medborgare inte skall ta över den uppgiften och få fram sanningen.


Det kanske allra intressantaste i Jonassons undersökning är den faktiska överrepresentationen, det är den som beskriver verkligheten. Att rensa för olika faktorer kan förstås vara intressant, men ännu mer intressant är den absoluta andelen brott som begås av olika grupper och som vi får här (om fällande domar får utgöra facit), eftersom den visar faktisk påverkan på samhället. Glöm ej att Jonassons studie enbart visar fällande domar. Allt talar för ett gigantiskt mörkertal med invandrartjejer som brottsoffer. Oavsett etnicitet, så är nog mörkertalet enormt stort. Det skulle vara intressant att göra en anonym undersökning för att få ett hum om detta. Studien motbevisar dessutom Tinos S.tes om att utländska brottslingar i första hand begår sexualbrott på invandrartjejer. Studien visar helt klart, att svenska tjejer är måltavlan nummer ett, för invandrare. Jämför man brottsstatistik med länder i EU med ungefär lika många invånare som Sverige, så ser man direkt att andra länder har mycket färre våldsbrott. Till exempel Schweiz, där våldtäkter verkar ligga på nivåer som Sverige hade på 50-60 talet.

En ung tonårsflicka blev våldtagen och skrev ett inlägg om det hela på sin Instagram:
”Hade tänkt att vänta med detta, men nu så vet redan väldigt många om det som hänt mig. Och jag vill inte att de ska bli fel någonstans eller att folk ska behöva gissa. Men ja, de är sant. Jag är den tjejen som blev våldtagen den 27 januari 2020 i en sandlåda i lekparken vid S-backen i Bålsta. De är otroligt jobbigt för mig att skriva detta, men jag vill inte sitta och känna att jag ska vara rädd för att folk ska veta. Jag var ute och pratade i telefon med min kompis, jag sitter på bänken i lekparken. Precis när vi lägger på samtalet och jag ska röra mig hemåt så kommer det en person från träden vid gångvägen. En man, klädd i svarta kläder och luva. Och jag inser inte att han är påväg mot mig, han tar tag i mig och slänger mig på marken, och jag försöker resa mig upp, men de är meningslöst för han tar tag i mig och slänger ner mig i sanden. Håller fast mig, tar av mina kläder och förgriper sig på mig. Där ligger jag, maktlös och livrädd i en sandlåda, och ingen hör mig skrika och be om hjälp. Minuter senare så ställer sig mannen upp, och springer. Jag som är i total chock och panik bara gråter, jag ringer min mamma och pappa. Och mamma kommer springandes till mig, och där ringer hon polisen. Hela händelseförloppet skedde inom bara några minuter, men det kändes som att de aldrig skulle ta slut. Mot min vilja så tvingar han sig på mig. Jag har aldrig känt sån smärta i hela mitt liv, jag har aldrig känt mig så rädd och panikslagen tidigare. Den här mannen har på bara några minuter, förstört hela mitt liv. Jag blev förd till sjukhus, och jag är otroligt tacksam över personalen där på sjukhuset. En av sjuksköterskorna där var helt fantastisk. Hon höll min hand och tog hand om mig hela kvällen. Vill med detta inlägg att folk ska förstå vad vi lever i för samhälle, och att detta kan hända vart som helst och när som helst. Detta har satt djupa ärr i mitt liv, och de är ärr jag aldrig kommer bli av med. Önskar och tror att alla har respekt och kan hjälpa mig. Stöd är det ända jag behöver just nu, allt är så nytt och jobbigt för mig. Tack för att ni förstår... ”Inga kommentarer:

Skicka en kommentar