onsdag 19 februari 2020

DN anser att EU och Sverige skall ta 1 miljon syrier!

För någon dag sedan skrev Per Svensson i DN en lång och osande krönika om Syrien och ”kräver” att Europa måste ta ansvar och ta emot den nära miljon migranter och oppositionella som nu sitter fast i Idlib. Cynismen och ondskan i det ”Pelle Svanslös” skriver är helt enkelt bottenlöst. Endast i förbigående andas han några ord om att det "i provinsen" runt staden finns " de värsta islamistiska terroristgrupper", men han blir förstås inte så konkret att han säger som det är!
 
Att Idlib i flera år styrts av den radikalislamistiska al-Nusra-fronten, en salafistisk-jihadistisk rörelse med starka kopplingar till al-Qaida och flera andra grupperingar under andra namn. Per Svensson skriver som om de allihop vore goda och vänliga demokrater och som om skiljelinjen mellan små milisgrupper och civila inte finns och som ett brev på posten drar han upp en flyktingkonferens i Schweiz år 1938, så att vi ska förstå att folket från Idlib är vår tids förföljda judar.
 
Per Svensson i DN: ”Europa suckar. Vi vill ju så väl, men vad kan vi göra? Alla vet vad vi kan göra åt det, men att säga det är politiskt självmord. Erdogan suckar också, av belåtenhet. Nu kan han och al-Assad i mer eller mindre öppet samförstånd genomföra de etniska rensningar och folkförflyttningar de länge önskat sig.”

Per Svensson är sarkastisk och spydig så att det räcker, för att med råge fylla kvoten för det kommande 2020-talet, med närmare 1 miljon migranter och bland dem de värsta mördarmaskinerna världen har skådat. De EU-länder som nu blir extra taggade på att rädda fler "lidande syrier" ur käftarna på Assad, den satans mördaren, säger givetvis ja, efter att läst Per Svenssons krönika!

Inser inte den gode Per Svensson att svenskens tålamod med liknande fasoner tryter åtminstone sedan båtresorna över Medelhavet 2015 och rekordåret i Sverige, att det nog kan komma att bli lite extra kinkigt, när situationen ser ut som det gör i Idlib med omnejd? Någon som undrat var de sista spillrorna av det religiösa motståndet i svart hamnade? Foliehatten tror nog att Per Svensson har svaret, men han själv tror av någon anledning att det är bättre om man gömmer undan ”gullgossarna”och de drabbade barnen  i Sverige.

1 kommentar:

 1. Bara!!!!
  Jag trodde vi skulle ta emot 5 000 000 000 och gaga för det.
  Minst...
  Welcome RAPEFOGISE!!!
  Dystopsi$k???
  Nope!!

  SvaraRadera