måndag 17 februari 2020

Så länge JÖKen sitter vid makten fortsätter gängrånen!

Förnedringsrånen har fått stor publicitet och media har vaknat. PK-filtret har blivit svårt att upprätthålla, eftersom det finns en så tydlig rasistisk prägel kring detta fenomen. Vi som lever i verkligheten har varit medvetna om vad som sker och har sett den här utvecklingen komma på flera mils avstånd.

Anna Dahlberg i Expressen skriver: ”De utsatta områdena kan liknas vid öppna sår, som länge har varit infekterade utan att någon effektiv behandling har satts in. Först när varbölden nu spricker reagerar det omgivande samhället.”
Att kalla det öppna sår är alldeles för snällt. Det är inget annat än kallbrand. Och hur behandlar man kallbrand? Man skär bort det angripna områden så fort som möjligt, innan det sprider sig till vitala organ som gör kallbranden livshotande. Det var sår, men nu har det utvecklats till samhällsfarlig kallbrand. Det kan fort att ta död på hela samhället.

Otroligt mycket tjat om "utsatta områden!" Vad är det  stackarna är "utsatta" för? Svenska förortsområden är rena paradiset jämfört med motsvarande bostadsområden i de länder asylinvandrarna kommer från. Det är ingen som "utsätter" dem för någonting. Tidigare bodde svenskar i miljonprogram-områdena och det gick alldeles utmärkt att bo där, jobba och sköta sig och sedan flytta någon annanstans, om man ville det.
Det handlar som vanligt om att blanda bort korten och skylla på något annat än den verkliga orsaken. Kommer det plötsligt hundratusentals invandrare från massor av länder med helt främmande kulturer så uppstår problem och brutala förnedrande ungdomsrån är ett av problemen. Mindre asylinvandring = färre ungdomsrån. Löjligt enkelt att förstå för alla utom journalister och politiker som till varje pris vill tro på massinvandrings-evangeliet.

Alla i JÖKen, journalister och flera polischefer vet, varken ut eller in av vad som sker. Antingen är de ”korkade” på riktigt eller så ljuger de så mycket de bara kan, för att inte behöva konstatera, att det är invandringen som (återigen) är den springande punkten för de flesta samhällsproblem som finns i Sverige.

Hur många gånger har inte vänstern blivit upprörda över folk som är upprörda över kriminalitet? Att vifta bort rån, bränder, blåljussabotage och allmänt kaos är standard. Receptet från vänstern, för att minska ungdomskriminaliteten är fler fritidsgårdar. De inser inte att det är frågan om fullfjädrade känslokalla ligister, fulla av hat mot allt som har med svenskhet att göra.

Många vänsterpolitiker och journalister verkar på allvar tro, att invandrarproblemen skulle försvinna av sig själva bara man slutade prata om dem i media samtidigt som man utestänger SD. Något har hänt där ute i samhället som fått politiker och inte minst journalister att reagera. Förmodligen har de själva nu drabbats av att anhöriga, grannar eller bekanta blivit utsatta för mångkulturens handpåläggning och det var inte pizza och kebab som kom med på köpet.

I Kvartal skriver Jörgen Huitfeldt rakt på sak: ”För låt oss säga precis som det är: Detta handlar till stor del om ett strukturellt förtryck som utövas av i huvudsak barn och ungdomar med utländsk bakgrund mot i huvudsak barn och ungdomar med svenska rötter. Polisens beskrivningar talar, om än ofta inlindade, därvidlag sitt tydliga språk. Den bilden stärks ytterligare av det vi vet om vilken slags offer som väljs ut, vilka ord som ibland uttalas i samband med övergreppen och vilka strategier potentiella offer säger sig använda för att minimera risken för att bli utsatta.”

Det som verkligen skrämmer, är att absolut, absolut ingen har någon konstruktiv idé hur man skall få stopp på gängrånen och annan kriminalitet. Att det behövs mycket drastiska åtgärder, är ställt utom all tvivel. Danskarna har tagit i med hårdhandskarna och det har också gett effekt. Om JÖKen skall återupprätta sin heder, kan de börja med följa danskarna:
Göra utvisning till praxis för utlänningar. Kollektiv bestraffning av hela familjer.
Dra in bidrag för alla som inte ska ha.
Stänga gränsen för asylinvandrare och fuskarbetskraftsinvandrare.
Sätta kriminella i fängelse istället för att låta dem springa runt och begå hundratals brott per person.
Dra in medborgarskap för de som har dubbelt.
Istället har Morgan Johansson gått ut och meddelat att man skall höja straffen och fotboja från kommande årsskifte! Hur naiv får man bli, att dessa åtgärder skall stoppa gängrånen?

Igår fick
se ett reportage i SVT Rapport, om en konferens i Stockholm om konflikthantering av gängrånen. Lösningen skulle kunna vara efter en modell i Nordirland, där man tog tag i gängledarna för att slå sönder gängen.
Samma kväll i Aktuellt Agenda sändes en debatt om gängrånen. Foliehatten är inte alls förvånad över urvalet av det gäng som SVT lyckas samla ihop som absolut inte tillförde någon som helst lösning av problemet.  Han trodde att den enda vettiga var f.d. polisen Mustafa Panshiri, men ack vad han bedrog sig.
Panshiri: ”De letar aktivt efter svenskar att ge sig på. Det handlar inte om rasism utan de letar efter personer som inte har ett våldskapital och som inte kommer att göra motstånd.”

Jerzy Sarneckis kollega Filip Estrada Dörner med sin bakgrund som kommunist och kopplingar till flyktingaktivism förkroppsligar den agenda BRÅ pumpat ut år efter år säger: ”De allra flesta med utländsk bakgrund begår inte grova våldsbrott. De som begår brott har andra riskfaktorer gemensamt och det handlar om psykiatriska problem och allvarligt uppväxtproblem.”

Löfvéns passivitet och undanflykter av gängrånen och hans konstaterande, att det beror på gamla skattesänkningar, är illavarslande. Han tänker uppenbarligen inte göra någonting under mandatperioden. Det är som Chris Forsne säger på Ledarsidorna: "det handlar bara om att behålla positionerna och privilegierna och tjänsterummet med utsikt över Strömmen och kaffepauserna med UD:s statsbesöksporslin."

Ingen
i JÖKen vill göra något, eftersom det skulle skada den egna förljugna bilden av det moderna och upplysta landet Sverige. Ibland inser Foliehatten, att Sverige faktiskt styrs av krafter och nätverk utifrån. Det handlar om kretsar som är närstående demokraterna i USA. De här krafterna håller emot den rörelse åt höger som blivit alltmer tydlig i Europa. Det ska hållas emot till varje pris. Löfvén håller emot i Sverige och Angela Merkel i Tyskland. Det är överordnat allt annat och gängen får fortsätta med sin verksamhet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar