onsdag 12 februari 2020

Det är nog nu Stefan Löfven – avgå eller ta itu med våldtäkter, ungdoms- och äldrerånen som till största delen utförs av invandrare!

Dagligen sker minst 10 ungdomsrån,1-2 äldrerån och mer än 10 våldtäkter. De som utför detta är till största delen invandrare.
Stefan Löfven, är du inte medveten om, att det jäser och det jäser rejält hos svenska folket. Krutdurken bara väntar på den antändande gnistan. När den kritiska massan av oförrätter är nådd, går det snabbt.
 
Varför är du så tyst och gömmer dig Stefan Löfven? Det är dags, att du visar att den statsministerkostymen som du bär, innebär ansvar mot det svenska folket. Den enda gång du visar dig i kostymen, är när någon muslim blivit blivit oförrättad.

Träd fram och ge svenska folket ett svar, vad tänker du göra åt alla våldtäkter, ungdoms- och äldrerån. Foliehatten tror att du är en riktig feg kruka som inte kan ge svenska något svar, för du har inga svar att ge
eller helt enkelt för att du vill inte ge något svar! Anledningen är att invandrande afrikaner och araber är ditt valboskap. Socialdemokratin dör utan dem, dessa är socialdemokraternas kärnväljare.
 
Du tillsammans med övriga i JÖKen bär ett stort ansvar tillsammans med Fredrik Reinfeldt som satte igång detta helvete för svenskarna och fortfarande är Sveriges portar öppna på vid gaveln för mer import till helvetet!

Det finns bara två alternativ för dig Stefan Löfvén!
Avgå vilket är det bästa alternativ och utlys nyval!
Ta itu med problemen på skarpen. Utvisa precis som danskarna gör, de värsta ligisterna med familjer som inte tar ansvar för sina barn!
Varför utvisas inte våldtäktsmän som har förstört många svenska flickor/kvinnors liv. Flera har t.o.m. begått självmord, för de orkar inte leva längre!

Ingen av alla de många tiotusentals svenskar som har blivit grovt misshandlade, rånade, våldtagna och förnedrade har utkrävt någon våldsam hämnd. Ingen av de många fäder, bröder, makar, söner och pojkvänner som har fått anhöriga brutalt våldtagna har hämnats. Ingen av de många svenskar som har fått nära anhöriga mördade har hämnats.
Det är bara en tidsfråga innan något drastiskt händer i Sverige!

Invandrarrånen mot svenska ungdomar har fått rejäl uppmärksamhet de senaste dagarna, i förgår var det förstanyheter i SVT Rapport och Aktuellt och både Aftonbladet och Expressen har skrivit om det i några dagar. Alla med fler än tre hjärnceller begriper att det handlar om invandrare som ger sig på svenskar. Otäcka historier. Tänk vilken enorm mediahysterin, om det var svenskar som pissade på en invandrare eller om två vita unga män i Sverige (eller något annat vitt västland) hade rånat, misshandlat, kidnappat och tvångspissat en svart i munnen och lagt upp filmen på nätet, så hade det blivit en mycket uppmärksammad nyhet i hela Västvärlden.

2010 så existerade knappt
några videon om våldsamheter. 2019 så har de börjat ploppa upp som svampar, med svenskar som blir sparkade i ansiktet i en epatraktor, slagna när de ligger ner och på-cyklade på en skolgård, får en luftpistol inkörd i munnen, blir pissade på eller en flicka/kvinna som blir våldtagen o.s.v.

Varför denna plötsliga oro för utvecklingen just nu? Detta har pågått i flera år!  Ett stort kännetecknen för hela den svenska invandringsdebatten, är att svensken är feg och han kommenterar gärna på nätet anonymt eller till nära och kära vid köksbordet, hur hemskt det är, med alla dessa problem som invandrarna ställer till med. Vi är åskådare till Sveriges fördärv och det enda vi kan göra är att sitta och klaga och kommentera på hur vi behandlas i vårt eget land. Vi målar upp oss som själva som offer och skvallerkärringar. Har för många medelklassbarn drabbats? När mångkulturen kommer för att ta dina barn är det inte roligt längre.

Detta är livsfarligt. Många är arga. Men, vilken svensk man i 30-45 års ålder med barn är beredd att gå ut och göra något? Vem vill lämna barn och fru på det sättet och antingen själv få sätta liv till eller åka in på livstid? Och vad hinner man göra? Viktigare att vara med sin familj och barn.
 
Idag är svensken utelämnad, övergiven och totalt maktlös i detta land. Politikerna är ett skämt. Foliehatten har aldrig sett så handlingsförlamade politiker som dagens i Sverige. Det är nästan som att de har fått ett frivilligt hobbyuppdrag eller liknande. De går till riksdagen, debatterar likt en teater. Sen går de hem och chillar i soffan och skriver tweet! Det är helt sjukt. De borde avsättas hela bunten. Totalt värdelösa. Har Foliehatten fel?

Verkar som att hela Sverige har stannat upp, ingen har kontrollen på riktigt. Det enda som funkar är det som går dagligen av sig självt. Men de behöver inte politiker för att sköta det dagliga, det som saknas är beslut. Vågade, tuffa och riskabla sådana. Beslut med mod! Det är det som är problemet med svensken. Man tar inte sitt jobb eller uppdrag på blodigt allvar. Man ser det som ett karriärsteg och att få en bra politikerpension.
 
Svenskar är väldigt udda fåglar och är man inte svensk själv, så är det svårt att förstå, ens om det förklaras. Dels har du jante, klimatet och konformiteten. Länder som har haft krig, där är folk vana att samarbeta och protestera. Svensken är antagligen världens mest jämlika folkslag, mellan könen, klassgränser o.s.v.

Sverige har haft fred i 200 år och hundra år av socialdemokrati. Svenskar har vaggats in i en enorm individualism, staten tar hand om dig från vagga till grav. Så långt ifrån beroende av familj och klan du kan komma. Denna trygghet har såklart vilat på ett jämlikt folk och håller nu på att vittra sönder. Ett rättsväsende som inte förstår och kan hantera en förändrad verklighet och folk förstår inte detta innan det är försent. Kan ta en generation innan det förändras.

Problemet är att du har ideologiska krafter i form av feminism, socialism, klimatalarmismen som förhindrar eller fördröjer en naturlig reaktion. Är inte alltid lätt att vända tillbaka ändrat beteende, kanske inte går i gällande samhällsordning (skulle krävas krig/naturkatastrof/ekonomisk kris/diktator). Kanske har evolutionen/selektivt urval domesticerat oss till labradorer allihop. Kanske även hormonstörande kemikalier. Detta gäller inte bara våldet, utan avsaknad av masstrejker, demonstrationer gällande korrupta politiker, skattehöjningar o.s.v.

Syftet med massinvandringen är förmodligen enbart fientligt. Det gamla Sverige där ryggraden består av de 7,5 miljoner svenskarna ska förintas.
Sverige ska ersättas med våld, könlöst, identitetslöst skitland där de globala företagen och deras ägare kan suga ut så mycket av landets tillgångar det bara går.

1 kommentar:


  1. Lugn o fin nu hatten ,,, röv'en har inte fått order från överheten som styr sverige ,, inte än på ett tag ,, det måste bli mycket värre innan globalisterna kommer med en lösning ,, då tar vi emot vilken skit som helst ,,,

    SvaraRadera