söndag 23 februari 2020

Får en riksdagsman var hatisk och odemokratisk?

Daniel Riazat som representerar vänsterpartiet är inget annat än en tvättäkta kommunist. Han har gjort sig ett namn på att vara gapig, sprida fake news och respekterar uppenbarligen inte svensk demokratisk ordning. Blev riksdagsman 2014 och är V:s utbildningspolitiska talesperson. Hela hans politiska karriär har kantats av märkliga uttalanden.

Foliehatten ifrågasätter skarpt om det
är lämpligt att V har en riksdagsman som uttrycker, att han hatar oliktänkande som inte kan skilja på sak och person och tycker hat är berättigat att uttrycka istället? Daniel Riazat är inget annat än en demokratifientlig och hysterisk person som inte borde få vara riksdagsman.

Här kommer ett axplock på hans framfart:
Daniel Riazat anklagar polisen för att de genomsyras av "grov rasism.” Han är upprörd över att poliser nu öppet ifrågasätter regeringens påstående att det är skattesänkningar som är orsaken till fenomen som förnedringsrån mot unga svenskar.
Daniel Riazat Twittrar: "Dessa tendenser finns i många andra länder o brukar synas o höras mer när rasismen blir en del av samhällsnormen och samhällsdebatten. Men i Sverige är det tabu att nämna den grova rasismen som finns inom den myndighet som har vapenmonopol. Well, let’s end that taboo."

Polisbefälet Viktor Adolphson, YB Södermalm reagerar kraftigt och skriver på Twitter: "Totalitär ynkedom!"
YB Södermalm: ”Hävdar du på allvar att grov rasism genomsyrar svensk polis? Som folkvald politiker påstår du detta? Du borde skämmas.”

Mitt under en brinnande valrörelse 2018, brann över 80 bilar i Göteborgsregionen. Daniel Riazat Twitter: Nattens händelser med maskerade män som brände ett stort antal bilar med en månad kvar till valet var välorganiserat. Skulle inte förvåna mig om extremhögern var inblandade på något sätt”

Tino Sanandaji kommenterar på sin FB-sida hur Falu kommun nu fått starta ett stort sparprogram efter att man tidigare haft överskott. Ett planerat överskott på 70 miljoner kronor är på väg mot ett underskott på sex miljoner kronor och ett stort sparprogram ska sjösättas. Underskotten i kommunen finns bland annat inom försörjningsstöd, för HVB-hem och familjehemsplaceringar.
Sanandaji skriver: ”Falu kommun var bland de som gick på bluffen att flyktingar skulle frälsa landsbygden med guld och gröna skogar.
Till skillnad från Stockholm öppnade många naivsnälla Falubor faktiskt sina hem för flyktingar. Men lång sikt når förr eller senare oss alla, och nu märker ännu en kommun konsekvenserna av att okritiskt svälja lögner.”
Daniel Riazat: ”Tino Sanandaji är en fascist!”

Tino kommenterar Riazats påhopp: ”Riazat är en folliehatt som påstår att kriminellas bilbränder är operationer av extremhögern, försökt tysta SVD:s ledarsida som ”smygrassar” och allmänt bidrar till Vänsterns image som kryptokommunistiska muppar som få utanför Södermalm och Hamas tar på allvar.”
 
Under ett nazistmöte i Borlänge som hårdbevakades av polis, fanns det många motdemonstranter på plats, men det hela gick väldigt lugnt tillväga. Den enda som försökte få igång lite tumult var DR som tillsammans med några vänsterkamrater, försökte provocera fram bråk och våld. Nazisterna förblev lugna och polisen insåg, att DR:s målsättning och motade bort honom vid varje försök till konfrontation. Till slut fick Riazat lomma iväg, utan att ha fått igång något upplopp.

Daniel Riazat(DR) är trött på att bli stoppad av poliser, när han rör sig ute i Falun. Han säger att det finns ett strukturellt problem i myndigheten där vissa poliser gör skillnad på folk och folk o ch att många av hans vänner varit med om samma sak. Det är väl ganska enkelt att förstå varför DR blir stoppad. Umgås man med grovt kriminella i en bil där även Daniel finns med, blir man stoppad. Frågan är varför DR umgås med dem, är han själv kriminell? En person som satt som ordförande i skolnämnden bör nog inte umgås med grovt kriminella.

DR: ”Jag har blivit stoppad av poliser ett tiotal gånger de senaste åren. Jag har aldrig begått något brott. Ingen i min familj har begått något brott. Många av mina vänner med utländsk bakgrund vittnar om samma sak, och det spelar ingen roll om jag är ordförande i skolnämnden eller kriminell. Min hårfärg kommer alltid vara densamma."

Daniel Riazat är född 1991 i Iran. Han kom till Sverige 2000, när han var 9 år gammal. 2004 hotades han och hans familj med utvisning, men de räddades av Göran Perssons amnesti. Hela familjen Riazat är kommunistiska revolutionärer från Teheran. Varför hans familj sökte asyl i Sverige är en intressant fråga som många bör ställa sig. Det verkar som att sossarna under Persson fortsatte i Olof Palmes anda med en policy, att attrahera kommunister från Chile och Iran, att komma hit till Sverige.

2010 tog Daniel Riazat studenten, när han var 19. Samma år blev han invald i
kommunfullmäktige i Falun för V och skapade genast stora problem för de styrande rödgröna inom främst Skolnämnden, när han blev ordförande vid 20 års ålder.
Iraniern Daniel Riazat är en känd svenskfientlig politiker i Dalarna som under lång tid omhuldats av systemet. Nu har dock Riazat granskats av Dalarnas Tidningar efter att han jämfört Sverigedemokraterna med Utøya. Skolnämndens ordförande, Daniel Riazat, befinner sig just nu på turné bland kommunens skolor och han har inför tioåriga mellanstadieelever kommit att berätta om Anders Behring Breivik och sina politiska motståndare med förevändningen att det skulle ha handlat om värdegrundsfrågor.
Dalarnas Tidningar uppger att tidningen fått uppgifter om att Riazat i samband med talet om Anders Behring Breivik har varnat barnen för Sverigedemokraterna med orden: ”
Ni ska passa er för dem – det är ett farligt parti”. När tidningen ställer frågan om tioåringar verkligen kan ta in denna typ av samtal, svarar Riazat att ”skolan ska jobba med värdegrundsfrågor redan när de är små”. Enligt Riazat var det inte fel av honom att i egenskap av Skolnämndens ordförande tala om Sverigedemokraterna i detta sammanhang. Detta eftersom partiet enligt honom inte håller med om värdegrundsfrågor kring jämlikhet och jämställdhet eller hyser toleranta åsikter till bland annat religiös tro eller sexuell läggning.” 
 
Jimmie Åkesson var på besök i Dalarna 2014 och besökte bland annat Högskolan Dalarna.
Daniel Riazat: ”
Jag vill vara här för att visa att han inte är välkommen på vår skola, det här är en skola för alla och det är inget som Sverigedemokraterna står för.”
Skolnämnden läggs ner efter att Riazat kört den i botten, efter bara 3 år som ordförande. Kommunalrådet har försökt få Riazat att avsäga sig ordförandeposten, men han vägrade. Det fanns ingen annan utväg för kommunstyrelsen, än att ta över skolnämndens uppgifter.

Daniel Roazat verkar ha en högst personlig tolkning av vad "demokrati" innebär. På sin tidigare FB-sida har Daniel Riazat bland annat skrivit: "de borgerligas politik förde hans tankar till Nazityskland med Survival of the fittest.”

3 kommentarer:

 1. Där fick han in Darwin.
  Var det verkligen hans mening?

  SvaraRadera
 2. Om tittar vad det betyder, så var det nog meningen!

  SvaraRadera
 3. En tidigare meningsfrände till DR, som studerade vid prästseminarium, har vittnat om hur Darwins teori gjorde ett så starkt intryck på honom att han avslutade sina studier och blev marxistisk revolutionär. Han hette Josef Dzhugashvili, mer känd som Josef Stalin ...

  SvaraRadera