tisdag 18 februari 2020

De värsta jihadistiska mördarmaskinerma från Syrien är nu flyktingar!

Ni som fortfarande litar på propagandan i svensk media och SVT om "rebeller" och "regim" och "flyktingkris" som uppstår så fort den syriska armén gör framsteg. Hur tänker ni? Varför backar ledarna i Väst och svensk media och SVT Al-qaida?


Varför har
väst investerat många miljarder på att byta "regim" i Syrien? Hur försvarar ni detta? Ligger det i vårt intresse i Sverige, att Syrien krossas och att ännu fler flyktingar kommer hit?

Foliehatten tycker det är oerhört allvarligt att våra makthavare kan hålla på med sådana här ”regime change” i länder som vi knappt har kontakt med och knappt vet något om. Det har orsakat hundratusentals människors död, miljoner på flykt och ett land i ruiner. Och Syrien har inte gjort något alls för att "förtjäna" detta.  Syrien är en suveränt land enligt folkrätt och FN-stadgan och skall således respekteras. Vi har ingen som helst rätt att lägga oss i deras inre styre.

Det är inte konstigt att makthavarna förtiger den här verksamheten så mycket de kan, de låter inte ens media visa att det finns två sidor i den här kampen och man vågar inte ens berätta vilka man ger bistånd till. Det enda som basuneras ut är, "regimen" som "bombar" "sjukhus och tvingar civila på flykt när de bekämpar "rebeller". Varför berättar man inte vilka rebellerna är?

Vad skulle svenska folket säga om de får veta att rebellerna i själva verket är terrorstämplade al-qaida? Kan man rycka på axlarna åt en sådan sak?

Den syriska armén och de allierade har återtagit omkring 70% av det område i östra Ghouta i Syrien som olika rebellgrupper kontrollerade i början av året och snaran kring de återstående områdena dras åt. Ahrar al Sham lägger nu ner sina vapen, i utbyte får de fri passage till området kring Idlib i västra Syrien. Ett område dit rebeller evakuerats till förr, från Aleppo.Aleppo är nu också befriat efter 7 år.


I propaganda Public Service i både statsradion och SVT har vi sett och hört upphetsade inlägg om flykting katastrofen i Syrien, så fradgan yr ur munnen på reportrarna.

I
SVT, Agenda fick den FN-korrumperade norske asylaktivisten Jan Egeland med darr på stämman fördömda Europas folk och ledare, för att man inte vill ta emot några ytterligare miljoner syrier och bland dem, de värsta jihadistiska mördarmaskinerna. Enligt Egeland skulle det röra sig om den värsta humanitära katastrofen detta syriska inbördeskrig kunnat uppvisa.

Det Egeland och andra upphetsade i svensk media och SVT inte talar om, är att ingen vill ge skydd för dessa islamistiska rebeller. Inte ens Turkiet som öppet stött sina "muslimska systrar och bröder" inom islamistkollektiven vill befatta sig med flyktingarna från Idlib. Det är rätt talande faktiskt och regimen i Damaskus har inget till övers för de islamistiska mördarmaskiner. Ryssland tänker inte heller visa misskund med dem. Skulle nu "Europa" få för sig att ta emot de allra värst hängivna kvarvarande jihadisterna i Syrien, lär det ta hus i helvete. Det fattar politiker och mediehus som inte helfinansieras via skattsedeln, Aftonbladet och DN är givetvis ett alldeles lysande undantag, det är väl därför de inte helt oförbehållsamt ylar med i statsmediernas extatiska falsett tjut!

De muslimska jihadkvinnorna är inte oskyldiga viljelösa offer som många tror. Det är väl belagt att precis som motståndskvinnorna från Amineh Kakabavehs, är de nog så flinka med vapen och tortyrredskap som någon jihadman. Nu är de dock offer och inget annat och förresten, de är också mödrar.

I princip hela Syrien bedöms vara så pass rättssäkert att utvisningar kan verkställas, saknar givetvis relevans för svensk media. Att syrier åker dit på semester eller hälsar på släkten, är intressant att notera!
Trots att vårt eget högt ärade Migrationsverk bedömer att individen kan få regimens beskydd mot förföljelse i alla andra delar av Syrien än just Idlibprovinsen och det kurdiska självstyret har uppenbarligen inte den s.k. civilbefolkningen i Idlibprovins i någon större utsträckning valt att sätta sig i säkerhet, från de s.k, rebellerna, medans de hade tid. Men nu, när den hemska, hemska regimen står i begrepp att återta sitt territorium, då ska
man fly och givetvis ska man fly till Europa.
 

2 kommentarer:


  1. Två kanonbra artiklar ,,, tack hatten

    SvaraRadera
  2. Jag är väldigt dålig på att kommentera dina artiklar, trots att jag läser dem alla. Kollar minst tre gånger om dagen om du skrivit något. Tack för att du finns och upplyser oss. ♥️

    SvaraRadera