måndag 10 februari 2020

Sverige bäst igen toppar HIV-statistik!

I Publicos artikelserie ”Den nya AIDS-epidemin” finns hopp om att kampen mot HIV inom EU skall minska, utom för några få länder. I EU-länderna sjönk HIV med 11% mellan 2007 och 2017, medan antalet sjuka i AIDS sjönk med hela 58 % och i sex länder steg antalet AIDS-sjuka.
Undersökningen visar att i Sverige steg HIV med hela 77% och ökningen beror främst på migranter från Afrika. Flera hundra migranter som anländer till Sverige som har HIV och afrikaner leder den statistiken överlägset.

Återigen utmärker sig Sverige på ett flagrant sätt och vi är bäst eller sämst i klassen som vanligt. Sverige det mångkulturella idealet och paradiset. Det makten talar ”mycket” tyst om, är de kostnader som orsakas årligen, av de 33 000 invandrare som dör i EU av multiresistenta bakterier, enligt Läkartidningen.
Foliehatten undrar hur svenska myndigheter tänker om det gör det överhuvudtaget. Enligt Migrationsverket flög Sverige in 1600 kvotflyktingar från Kongo till Sverige mitt under den värsta Ebola krisen!
HIV var en sjukdom som var på god väg att börja minska i Sverige, istället får alla med HIV stanna i Sverige, eftersom vi är den humanitära stormakten. De smittade får också chans att sprida smitta i landet. Varför alla med HIV-smittade söker sig till Sverige i hela Europa, är inte svårt att förklara, de får vård här! 7000 personer lever i dag i Sverige med HIV, enligt folkhälsomyndigheten. Uppenbarligen så är Sverige suicidalt som medvetet importerar smittspridare.
HIV,
polio och tuberkulos är på stark uppgång i Sverige. TBC som var utrotat i Sverige men som kommit igen starkt med alla nysvenskar.

Foliehatten tycker det är för jävligt att man avskaffade skyldigheten att informera om, att man har HIV. Dessa HIV-smittade män kan smitta kvinnor, utan att berätta för dem och kvinnorna för sedan smittan vidare. Hur många gör ett HIV-test? Vad hände med svenska försiktighetsprincipen? Var är allt sunt förnuft? Glöm inte att M valde att sänka straffet för dom som medvetet försöker smitta någon med HIV.

Varför släpps
HIV-smittade in i landet? Är det en så bra idé, för att förhindra att sjukdomar sprids? Inte alls underligt att kommuner och sjukvården går på knä i landet, samtidigt som man också stänger vårdavdelningar och permitterar sjukvårdspersonal, för att klara driften och samtidigt importeras allvarligt sjuka personer till landet? Finns det ingen "nationalekonom" värd namnet som kan sätta stopp på detta slösaktiga vansinne?
Den livslånga behandlingen av HIV är svindyr. Det är just detta som gör, att allvarligt sjuka söker sig till Sverige. Den enorma pullfaktor för sjuka och handikappade som Sverige har som också JÖKen satte på pränt.

Det är också det som gör att vården är så belastad. Vi har inte bara fått fler människor, det är också en dyr och vårdkrävande grupp vi fått in.
Kostnaden för HIV-medicin har sjunkit
och den ligger på ca 12000 kr/ månad nu för den senaste generationen. Generiska av generation 2, kostar ca 20000kr/månad. Detta ska finansieras av våra skattepengar, till vilka en relativt färre och färre del av befolkningen bidrar, men det känns som ett omöjligt uppdrag.
HIV behandling kostar oss skattebetalare stora pengar varje år per HIV smittad med dyra patenterade mediciner och så undrar folk varför svensk sjukvård ständigt försämras. Samma behandling kostar ca 25.000kr per år i Indien där de inte följer några patentlagar och kopierar våran dyrt framforskad medicin helt hänsynslöst.
Resistens mot HIV-läkemedel och spridning av resistent HIV i Sverige har fram till nu varit ett begränsat problem. Nya data från nydiagnostiserade patienter i Sverige, erhållna från InfCare HIV databas, visar att det skett en ökning av överförd resistens under perioden 2010-2017. Denna tendens har hållt i sig även 2018 enligt preliminär analys. Särskilt inom gruppen migranter som infekterats utanför Sveriges gränser är prevalensen hög, senast för 2018 20 %.

Går man in på Tinder ser man att svenska flickor/kvinnor talar öppet om, de dejter de har har med afrikanska män och att de ligger runt med migranterna till höger och vänster. De har haft alla möjliga kortare förhållanden, så det går nog många kvinnor i Sverige med HIV, utan att veta om det. För närvarande lever cirka 115 barn och ungdomar yngre än 18 år med känd HIV i Sverige. Årligen föds 60–80 barn av kvinnor som lever med HIV i Sverige.
En hälsoundersökning av varje Invandrare är väl en självklarhet, eller.…? Har Hiv aids personer medicin med sej när dom kommer eller får dom direkt gratis medicin och sjukvård här? Foliehatten undrar om inte dagens självklarheter är förenligt med dagens feministiska värdegrund som JÖKen står för?

Den globalistiska experiment verkstaden Sverige i ett nötskal. Foliehatten vill ge alla en liten tankenöt. Försök lista ut nåt djävulskap/dårskap som kan tvingas på befolkningen, vad som helt och ”Bingo!” Den kommer att hända i Sverige först! Garanterat, sa 91:an Löfven, Rödskrikan Annie och fågelskrämman Bolund nickar instämmande och myser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar