onsdag 19 februari 2020

Har svensk polis ändrat uppfattning?

Det är verkligen intressant att se hur snabbt utvecklingen och debatten förändras, om de förnedrande ungdomsrånen. Förutom att media öppnat slussarna, verkar också polisen i en allt högre utsträckning ta bladet från munnen och börjat gläfsa mot sina uppdragsgivare på ett sätt som inte alltid är värdegrundscertifierat. Fortfarande finns det många höga polischefer som måste bita sig i tungan, för att hitta de rätta PK-orden och inte säga rakt ut, vad det handlar om


Att Jan Eliasson tillsattes av sossarna för att slå sönder den traditionella polisorganisationen, tillsätta chefspoliser med PK, centralisera den och samtidigt genomföra en woke kulturrevolution som skulle stöta ut den gamla traditionella polismentaliteten, framstår nu som allt mer tydligt.

Den genomförda kulturrevolutionen verkar inte ha kunnat framgångsrikt genomföras fullt ut. Man hann med att stöta/köpa ut poliser som Peter Springare och hundratals andra.

Foliehatten
tror att den vänsterpolitiska och mediala klassen ändå med stigande oro ser på tendenserna till att deras "fårhundar=polischefer" börjar muttra, vilket visar att de inte längre kan lita på fårhundarnas lojalitet fullt ut, från att hålla flocken på plats. Flera debattörer var inne på detta fenomen i ett poddavsnitt redan förra året.

Peter Springare hävdar att polischefer prioriterar politiskt korrekthet, mångfald och "värdegrund" före verklig brottsbekämpning. Dessutom har myndigheten börjat medla mellan klanerna på klanernas villkor i stället för att lagföra dem enligt svensk lag.

Mustafa Panshiri konstaterade helt nyligen att nästa logiska steg är att svenskarna kommer att börja självorganisera sig i medborgargardes liknande grupper. Polisens främsta uppgift är att se till att svenskarna håller sig i ledet och inte börjar stöka.

Ett brott har ägt rum i Norrtälje, där en svensk manlig förälder ska ha slagit tillbaka med batong med tydligt ressentiments drivna förtecken mot en svensk ungdom. Enligt uppgifter ska polisen helt enkelt ha avskrivit ärendet.

Från FB: ”Två 15-åringar, en pojke och en flicka satt på biblioteket i Norrtälje cirka 18:00. Det kom fram tre yngre män av utländsk härkomst. De började trakassera ungdomarna, kallade pojken "jävla äckliga pedofil" påstod att han var 40 år och kladdade på den 15-åringa flickan. De sa att de kunde hantera tjejen bra samt andra nedlåtande saker. Till sista plockade männen på sig flickans mobil. Ungdomarna blev såklart chockade. En förälder till pojken kom till plasten omgående och ringde polis. Invandrarna var kvar på platsen vilket polisen upplystes om. 20 min gick och ingen polis kom. Däremot kom också flickans föräldrar.
Pappan var rasande, stormade ut ur bilen med en batong
och gick fram till ena killen och drog batongen rätt över ena utlänningens ben. Efter det utdelades knytnävsslag mot bl a huvudet. Tumultet utspelade sig utanför biblioteket och ICA (som ligger vägg i vägg) Det blev även lite livat inne på ICA då ena utlänningen tog sin tillflykt in dit och hämtade där en stol som han skulle slåss med. Både personal och privatpersoner ringde polisen och kort därefter kom det ca 10 poliser i tre bilar med påslagna blåljus. Att två tonåringar blivit trakasserade och bestulna var inte lika viktigt. Flickan fick tillbaka sin mobil.

Pappan sattes i en bil, brorsan i den andra
och utlänningarna fick nog inte ens se insidan av polisbilen. Dom släpptes sedan ut därifrån & kunde åka hem. Polisen tog ej med sig någon alls därifrån. Enligt Norrtälje tidning är pappan& brodern misstänkt för misshandel! OM han åker dit för det så ska jag samla in pengar till hans eventuella böter. Jag är trött på all skit som händer & poliser & rättsväsendet som jamsar! Det skulle inte förvåna mig om förövarna, dom 3 männen går fria men pappan åker dit. Flera vittnen till slagsmålet säger sig inget ha sett. Rätt eller fel av pappan kan diskuteras, men jag förstår honom till fullo.
Åtminstone EN av männen påstod att han var 15, men dom foton jag sett visar definitivt inte ett 15-årigt barn! ”


Pappan på FB: ”Samtalat med polisen idag. Troligtvis kommer ärendet läggas ned eftersom "dom här killarna inte vill bli inblandade." I alla fall var det den uppfattningen poliserna på plats fick. Det kan jag gott förstå eftersom minst EN av dom säljer droger tämligen öppet! Jag berättade att ungdomarna är lite oroliga att dom här förövarna ska gå på dom igen då så polisen "du, jag tror det här pappan lärde grabbarna en läxa, så det tror jag inte dom törs" & han sa det på ett sätt som kunde tolkas som att han förstod pappan & tyckte det var mer eller mindre rätt gjort. "Tog saken i egna händer så att säga" sa han också. Jag tror ändå inte dom här invandrarkillarna är så lättskrämda. Dom har ju fan inga spärrar känns det som! Tonåringarna är oroliga & rädda för att vistas på busstationen & utanför bibblan/ica när dom väntar på bussen!
Polisen skulle åka till en av killarna som bor på ett HVB-hem i kommunen & ringa mig om han fick reda på "nåt nytt".

1 kommentar:

  1. Den här pappan visade med andra ord att hans dotter tillhör en klan som tar hennes heder på allvar och slår tillbaka. Allt enligt Panshiris förklaring på förnedringsrånen.

    SvaraRadera