måndag 24 februari 2020

Vart är vi på väg – borttagandet av det fria ordet?

På sociala medier har Morgan Johansson synpunkter på dådet i Tyskland.

Morgan: ” Av allt att döma ännu ett rasistiskt terrordåd, denna gång i Tyskland. Högerextrema rörelser är ett reellt hot, som måste tas på stort allvar. Våldsverkarna inspireras ofta av det omfattande rasistiska hat som sprids i sociala medier.”

Morgan får givetvis svar:
”Vad bra då får ni ännu en anledning att ringa till FB/Youtube/Twitter för att tysta folk. Ni kanske kan ge ännu mer skattelättnader och lågt elpris till era polare. Glöm inte alla de tusentals rasistiska rån/misshandel/våldtäkter som sker varje år i Sverige. Till skillnad från det omfattade marxistiska hatet som sprids från etablerad media, staten, regeringen och skattefinansierade organisationer. Ni lurar allt färre.”
Det märkliga är att Morgan inte skyller varken på SD, M, KD eller skattesänkningar. 
100 islamistdåd = ingen reaktion.
1 högerextremdåd = Reaktion. 
Vi måste ändra lagar anser makten. Strypa yttrandefriheten, införa avlyssning och rätt att installera spionappar i telefoner. Sociala medier ska kunna hållas som medansvarliga för inlägg. Det är sanna beskrivningen av denna regering.

Vänsterextrem och islamistik terror och attentat (eller vad man nu vill kalla den) förringas av politiker och journalister i maktpositioner, genom SVT och alla andra nivåer av det svenska samhället. 

De som har sunt förnuft inser, att det extremistiska hatet bedrivs av människor som Morgan Johansson och kommunisten rikdsdagsmannen Daniel Riasat som kanske är den värsta av alla.
Sossarna sitter och håller tummarna
hårt, för att någon ”vit” ska ”balla ur” även här i Sverige. Tro inget annat. Sedan har sossarna alla ursäkter i världen, att de behöver gå "all in" med censur på sociala medier. Sedan 2018 har den svenska regeringen arbetat för, att inskränka yttrandefriheten på nätet. Drevet började med att Bonniertidningarna Expressen och DN utövade intensiva påtryckningar mot nätbolag som Facebook och Google, att ta bort så kallat hat och hets mot folkgrupp från Internet.
Regeringen kallade till sig företagen och krävde "självsanering" mot "hatiskt innehåll", samtidigt som man hotade med hårdare lagar. Sedan dess har det pågått en systematisk ”jakt” mot det fria ordet på nätet och bland annat har invandringskritiska Youtube-kanaler raderats. Till och med den sansade samhällskritiska kanalen SwebbTV togs bort, men tilläts slutligen komma tillbaka efter massiva protester. 

Näthatsgrtanskaren har anmält mängder av pensionärer, för att de varit slarviga med, att kommentera vad de tycker och fått många fällda. Det visar också vilka brott vårt rättsväsende prioriterar, medan allvarliga brott skrivs av direkt! Svenska Google anpassas numera på samma sätt som i diktaturen Kina, där otillåten information försvinner och inte går att hitta via söktjänsten.
Tidigare i veckan meddelade Löfvenregeringen att man nu också vill straffa inte bara individer för hets mot folkgrupp utan även nätbolag som tillåter informationen på sina plattformar. Sveriges Radio kallade informationen regeringen vill ha bort för "skadligt innehåll."

Frågan är om inte Sverige är på väg in i en diktatur, där det fria ordet inte längre får existera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar