onsdag 19 februari 2020

Sverige försöker dölja att de stödjer al-Qaida i Syrien!

FN, Sverige, MSM och Public Service försöker på alla sätt dölja, att de stödjer den neokonservativa omdaningen och kriget i Syrien. De är stolta över att vara USA:s, Saudiarabiens och Israels megafoner. Större delen av Sveriges befolkning köper rakt av deras propaganda och lögner och alla tror uppenbarligen, att folk är kompletta idioter. De som följer utvecklingen i utländsk media inser, att FN, EU, Sverige, MSM och PS  tagit ställning för al-Qaida. 

Ett bra exempel på vinklingen i svensk media är den sjungande målvakten!
Aftonbladet: ”Abd al-Basset al-Sarout var en välmeriterad fotbollsmålvakt i staden Homs och hade spelat i ungdomslandslaget. När upproret mot president Bashar al-Assad startade 2011 blev han mera känd för att sjunga oppositionella sånger. Han hade också en ledande roll i den syriske regissören Talal Derkis film "Återkomsten till Homs" som prisades vid Sundance-festivalen 2014.”
SVD: ”Den kända målvakten och upprorssångaren Abd al-Basset al-Sarout sades personifiera den syriska revolutionen: fattig, besviken men outtröttlig. I början av juni blev han den femte sonen som hans mamma förlorar. ”
För media måste det vara ytterst pinsamt att det var Proletären som förmedlade sanningen. Proletären: ”I Syrien hyllade han bin Ladin – i svenska medier är han den ”sjungande målvakten!”

Ett
annat bra exempel var gårdagens SVT Rapport, där en FN-talesman, anklagade Syrien för att begå krigsbrott. Foliehatten undrar vad denna talesmannen stödjer sig på, när han kommer med en sådan allvarlig anklagelse! Kan det vara för att Ryssland är iblandade? SVT, Rapport visade bilder på flera sönderbombade hus och påstod att det var sjukhus och skolor som regimen i Syrien hade bombat. Var finns bevisen på att det var sjukhus och skolor? Foliehatten undrar på vems sida det korrupta FN står på? Vad Syrien håller på med är, att eliminera de sista och värsta mördarmaskinerna världen någonsin skådat och deras grymheter, kan på inget sätt jämföras med nazisternas under WW2.

Givetvis glömde
SVT tala om, att hade inte Ryssland gått in och hjälpt Syrien hade ISIS tagit makten i Syrien. Om ISIS fått makten i Syrien skulle det blivit etniska utrensningar med ett mördande som världen aldrig tidigare skådat.

US gjorde ett stort misstag och såg inte konsekvenserna med att skapa ISIS och andra terroristorganisationer i Ira
k, för att använda dem till regimförändring i Syrien. De som sedan stöttade US i galenskapen var Israel, Saudi, Turkiet och Europa.
Det var
syriska armen (SAA) med hjälp av Ryssland, Iran och Hezbolla som räddade världen, från den värsta terrorismen som någonsin funnits.

Se vad Erdogan gör och inte vad han säger. Erdogan har ett antal agendor som han försöker pressa igenom med olika prioritet. Om saker förändras så kan både agendan och prioriteten följa efter. Vissa möjligheter försvinner och andra öppnar sig. Han har effektivt släppt fram SAA på ett sätt som hindrat att "rebellerna" flyr i stort antal in i Turkiet. Rebellerna har istället sakta malts ner utan att vända sig mot Turkiet. Erdogan är inte intresserad av en okontrollerad massflykt av beväpnade fundamentalistiska soldater in i Turkiet.

Det sista Erdogan vill är att tusentals välbeväpnade och stridserfarna soldater ger sig in i Turkiet och börjar härja.
Han har till och med skickat dem till Libyen, för att förhindra dem att ta sig till Turkiet. De som ändå kommit in har skickats till buffertzonen mot kurderna i Syrien.
Det stora problemet för Erdogan, är att han gick in i konflikten på förlorarnas sida ("rebellerna") med NATO:s och USA:s goda minne. Tänk bara uigurerna som han i övrigt stöder. Han sitter på ”Svarte Petter” samtidigt som han måste bevaka Turkiets intressen som att hålla kurderna stången. Samtidigt som han antagligen vill hålla sig väl med Putin. Ett annat dilemma för Erdogan är att Turkiet tillhör Nato och att de har stöttat terroristerna som nu förlorar och även USA förlorar, medan Rysslands inflytande har vuxit. Turkiet behöver hålla sig väl med både USA och Ryssland, en balansakt som blivit allt svårare. Detta är nog grunden till Erdogans krumbukter.

Flyktingfrågan är inte Erdogans största problem, men den är bra att använda i propagandasyfte för att dölja sveket mot de egna terroristerna i Syrien. Erdogan måste åtminstone låtsas, att han hjälper dem.

Ann Linde kommenterade situationen i Syrien i Aktuellt igår:
En mänsklig tragedi. Så beskrivs situationen för människorna i Aleppo och Idlib provinsen i nordvästra Syrien, där regimen fortsätter sin framryckning. 900 000 personer är på flykt, barn fryser ihjäl och människor har ingenstans att ta vägen.
EU måste kräva att bombningarna och våldet slutar. Och att man måste pressa regimen i Damaskus.”
Detta smuts som nu framställs som "opposition" och "rebeller" av FN, MSM, SVT och Ann Linde som SAA begår "krigsbrott" emot, är inget annat än al-Qaidas sista fickor i Syrien!

Det blev en lång följetong när Ryssland krävde av USA att de skulle separera oppositionen från al-Qaida och deras kumpaner. Det är faktiskt en både rolig och avslöjande historia. USA anklagade Ryssland för att attackera oppositionen, det var anledningen till kravet från Ryssland. USA gick med på det, men tiden gick. Lavrov påminde igen och igen. Långt senare föll uppdraget på Turkiet, men inte heller de har lyckats.Och MSM gör det enkelt för sig genom att kalla alla "rebeller" numera. De vet naturligtvis hur fel det är, men vill att vi skall tro det ändå.

Lavrov: Terroristerna måste elimineras och flyktingar måste få möjlighet att komma hem, Syrien måste byggas upp igen. Shoygu nämner sanktionerna mot Syrien och stölderna, de nämns aldrig i MSM.

Erdogan är också klämd från ett helt annat håll - från EU. I Idlib befinner sig en mycket stor del civila, men även milismän som har som målsättning att ta sig till norra Europa för att få ett bättre liv. Skulle han släppa in alla dessa, de kan vara ett antal hundratusen, skulle de säkert ta sig vidare inom Turkiet men mötas av ett verkligt och inte längre skenbart stopp vid Turkiets gränser mot EU.
I en artikel kan man se hur SAA skyddar och räddar civila undan terroristerna och hjälper dem tillbaka till befriade områden.

Syriska regeringstrupper går nu snabbt in och erövrar nya områden för att dra åt snaran ett snäpp till och sedan följer säkerligen ännu ett stillestånd där Syrien och Turkiet hoppas civila tar sitt förnuft till fånga och överger den där drömmen om politisk asyl och försörjning i norra EU. Turkiet fruktar massinbrytning över gränsen och tappar
att de kontrollen, kan de börja hota syriska regeringen på allvar. Ett kallt och smart spel av Assad och Putin och de spelar till Syriens fromma.
Saudi och Israel har varit med i konspirationen mot Syrien från första början, en udda allians absolut, men det går bra när det är USA som styr och även EU var med på tåget. Det är klart att alla dessa inte har slutat hoppas på att Syrien och Ryssland och Iran skall göra bort sig, bli osams eller vad som helst, bara de inte vinner över Västs proxy-krigare.
Vi skall komma ihåg att de har investerat tusentals miljarder dollar på det här krigsäventyret. Eller vi kan kalla det gruppvåldtäkten på ett land och dess folk. De är säkert glada över att det inte är deras egna pengar som gått upp i rök utan skattebetalarnas, som mår bäst av att inte veta

Tänk om MSM,
SVT och FN någon gång skulle berätta om USA:s, Israels, Saudis och EU:s agerande mot Syrien! De har finansierat och beväpnat al-Qaida som är de som drivit människor på flykt och håller dem gisslan.

1 kommentar:


  1. Du gör det så bra hatten ,, som du skriver uppfattar jag situationen ,,, du skriver underhållande o lättförstått

    Önskar att det finns fler som engagerar sej i kommentarsfältet

    SvaraRadera