fredag 14 februari 2020

Svenska politiker briljerar!

I en intervju med Expressen ansåg Stefan Löfven att de grova explosionsökande ungdomsrånen, hade en kopplingen till de skattesänkningar som Alliansregeringen drev igenom 2006 till 2014.

Att Stefan Löfven återigen i en intervju svamlar precis likadant som i höstens Agenda intervjun, visar att regeringen inte fattar någonting. Här finns en undertryckt vrede och frustration i breda befolkningslager som kan blossa upp rejält om en del makthavare inte är försiktiga. Att Löfven kliver fram och levererar ytterligare ett ”goddag yxskaft” svar var väl väntat, men att Nyamko Sabuni sedan försöker ta några poäng och bara förvärrar sin situation är beklämmande. Hon inser inte att mångkulturfiaskot numera är minerad mark. Det är ingen slump att övriga partier håller käften och hoppas detta är en övergående trend. Varför inte oppositionen istället lyfter fram och tydliggör Löfvens katastrofala politik för folket, är en gåta. Vilka konsekvenser som den förda politiken redan har fått. Inte vad den riskerar göra och ändå står oppositionen och argumenterar mot Löfven som om han skulle ändra uppfattning, på grund av oppositionens argument.

Oppositionen kan peka på vad sossarna har sagt. Ta Löfvens politik rätt upp och ner och översätt den till verkligheten för vanligt folk, så kommer politiken förändras av folkets vrede. Duka upp ett riktigt dystopiskt smörgåsbord fyllt med vedervärdigt skådebröd, öppna portarna och släpp in folket. Regeringen Löfven klarar inte av att lösa problemen. Det gör säkert inte oppositionen heller, men nu är det Löfven som sitter i heta stolen. Nu är rätt tillfälle att mata på med vittnesmål och ”makabra” historier från ”Det nya spännande Sverige.”
 
Är det någon som vill ha mer av detta?" Den politiska oppositionen i all ära.  Vilken borgerlig dussinkrönikör som helst torde klara uppdraget utan bekymmer i en dagstidning nära dig. Löfven är redan för bra för att vara sann. Bara att sätta igång.

Utan vidare skulle de sänka vad sossarna säger! Vi har aldrig varit tryggare. Lite problem får man tåla. Integration måste kosta mer än allt annat. Skatterna måste höjas och kraven alltid sänkas. EU behöver mer pengar. Hamas måste ha mer pengar. Mångkultur är bara början på socialdemokraternas projekt.

Att som nu som opposition gör, att gå in i diskussion om alternativ till hur Löfven skall styra är att flytta fokuset från den förda politiken till det egna alternativet.  Problemet är den förda politiken. Inte alternativen. Fokusera då inte på alternativet.
Att lyfta fram Löfvens politik är att tvinga regeringen förklara konsekvenserna av deras egna förda politik. Att tvinga dem ta ansvaret för dagens situation.


Det är verkligen minerad mark att ge sig ut i etern och försöka lösa de mångkulturella problemen. Här gör Sabuni ett försök efter Stefan, med öppet mål, medvind, ribba o
ch stolpar borttagna, ett försök att misskreditera Löfven! Lyckas hon? Nej, för L har inga som helst lösningar.
Visa en snickare ett problem och han kommer att vilja lösa det med en hammare. Visa en socialliberal ett problem och
de kommer att vilja lösa det med social ingenjörskonst och ökade bidrag. Nyamko talar som en sann liberal. Bara bort med den som missköter sig, väck, så att vi andra kan leva våra liv fritt och ostört, precis som vi vill.

Integrationsskuld: Ska man skuldsanera så är det brukligt att strypa utgifterna till ett minimum. Massiva investeringar i de socialt utsatta områdena: Ett gammalt beprövat knep som funkat sådär efter 30 års sockrande. Barnrånare ska tvångsomhändertas: Med andra ord, vi löser detta löpande, problemen kommer inte upphöra, lika bra att förbereda ett bra sätt att möta efterfrågan på åtgärder. Offren riskerar att möta förövare i skolan: Nya offer kommer det bli i massor, det får vi kallt räkna med, men att låta dom möta sina förövare dagligen i skolan är för mycket, vore rent omänskligt.

SVT intervjuade i Rapport, de eritreanska föräldrarna till sonen som ”skändade och förnedrade” en svensk tonåring. Den eritreansk fadern verkar vara integrerad i alla fall. Detta visas tydligt i för ringandet av sonens hatbrottsprestationer genom faderns utbristande i fullsvensk medieliturgi, "han är ju bara ett barn, en tonåring!" Om båda föräldrarna har jobb finns det tydligen inte så mycket integrationsarbete kvar att utföra. Vilka åtgärder tänker då Löfven och Damberg sätta in?

Foliehatten har noterat att vardagsverkligheten bjudit f.d. justitieminister Bodström på en liten korrigering av hans fasta övertygelse om att det är elakt förtal och alarmism att påstå att brottsligheten kryper nedåt i åldrarna.
Sydsvenskan skriver i en artikel: ” Fyra fjärdeklassare på en grundskola i Malmö har stängts av från undervisningen till och med fredag. Bakgrunden till beslutet är en händelse i tisdags när de fyra eleverna misshandlade en elev och även slog vuxna som grep in och försökte stoppa misshandeln, enligt rektorns beslut.”

Paradoxen är, att makten istället försöker dra bort uppmärksamheten från den dominans- och förnedringsvåld som svenskar utsätts för. Överduktiga politruker uppvisar en tondöv hängivenhet för en alldeles särskild folkgrupps historiska, sedan länge utagerat trauma.

"Skapa 24 regionala museer om Förintelsen", det uppmanar Länsmuseernas samarbetsråd riksdagens kulturutskott. Regeringen har tillsatt en utredning med uppdraget att föreslå ett nytt museum om Förintelsen. Men Länsmuseerna avråder från det, och menar att man ska satsa resurserna regionalt i stället.”

Förintelsemuséer över hela Sverige, skulle verkligen göra skillnad för dagens offer. Varför när man inte är igång ändå, se till att sätta upp enstaka romska statyer av tiggare. Tillsätt en sanningskommission som ska skänka tornedalingar som inte fick vara finnar i Sverige under första halvan av förra århundradet, en egen lika skinande vitbok som samerna fick. Det är viktiga grejer det!

Oppositions ständiga käbbel och gafflande om regeringsalternativ hit och dit har blivit en svensk paradgren, där KD och M excellerar. Hur var det nu: "Sverige förtjänar en borgerlig regering"? Sverige förtjänar en sanningsenlig rapportering om hur jävla uselt det är ställt i Sverige. För fram sanningen att svensk ungdom idag, utsätts för en förnedring utan dess like och det bara fortsätter. Regeringens svar via Morgan Johansson är att sätta fotboja och höja straffen från kommande årsskifte!

1 kommentar:


  1. Jag är 60 plus ,,, jag försöker var dag om jag möter nån yngre att be om ursäkt ,,, varför frågar dom ,,, för att min skitgeneration förstört deras framtid ,, då förstår dom vad jag menar ,, jag tillägger att jag under minst tio år försökt att prata med folk i min omgivning om vad som kommer att hända utan nån respons ,,, säger att jag varit sd trogen tills dom uteslöt ungdomarna i partiet , då insåg att det var nåt som inte stämde med sd ,, de följande åren har jag fått belägg för vilket förrädarparti sd ,,, när jag nu pratar med min omgivning om detta så tror folk mej inte utan man tänker rösta på sd

    Sd tog som vanligt några billiga poäng när man bjöd den gamle 88 årige gubben på hotell , sånt begriper folk ,, men hur sd röstar i det förbannade eu parlamentet fattar inte folk , det är vad sd gör i såna lägen som folk inte fattar ,,, bara kovändningen om eu är skamlig ,, vi ska inte vara i närheten av detta odemokratiska spektakel som tar betalt för att vi förstör vårt land ,,, jooo helt plötsligt skulle sd vara med i eu , dom skulle ändra eu inifrån ,,,, man får kväljningar ,,, det är så uppenbart att sd är i globalisternas klor

    Afs blir det , men hur kan man lita på att inte dom blir uppköpta eller hotade av soros maffia

    Nää sverige är kört o det är till stor del sd som förstört sverige för att dum svensken inte är påläst

    SvaraRadera