torsdag 6 februari 2020

Har demokraterna satt sin sista ruttna potatis inför presidentvalet!

Igår friades Donald Trump i riksrättsprocessen där man anklagat Trump för maktmissbruk och förhindrande av kongressens arbete. Demokraterna anklagade Trump för att i ett telefonsamtal påstås ha pressat Ukrainas president Volodymyr Zelensky, att starta en utredning mot demokraternas Joe Bidens son som haft skumraskaffärer för sig i Ukraina och så blir Trump anklagad för försök till att få fram sanningen i det hela! 

Den drivande bakom denna process var den demokratiska talman i USA:s representanthus Nancy Pelosi. Samma Nancy som efter presidentens tal till nationen igår, rev sönder en kopia av talet bakom Trumps rygg. En praktskandal, men förmodligen har Nacy kort stubin, eftersom Trump inte hälsade på henne!

U
tfallet var givet och anklagelserna har inte kunnat styrkas och ändå drev demokraterna igenom det hela. När det amerikanska rättsväsendet blir så här politiserat, då är deras samhälle på väg nedåt och det fort. En republikan röstade för åtalet. Foliehatten gissar att det kommer bli stora problem för denna person framöver!
 
Frågan är vad demokraterna ska hitta på härnäst? Dems har kört McCarthyism och försökt skrämmas med ryssen när dom själva tog fram den kända "dossiern" och blev avslöjade som ryssälskare. Nu fiaskot med riksrätten för att Trump avslöjade, att Biden och hans son är genomkorrupta. Dems trodde de satt på fakta och vad som är rätt. Dems har förlorat allt förtroende och respekt, för det fanns inte bevis, det är helt uppenbart.

Official impeachment var en desperat sista åtgärd, efter att Rysslandslögnerna inte fungerade. Demokraternas kandidater i år, är verkligen sällsynt värdelösa. De är en samling misslyckade personer. En galen kommunist som fyller 79 år innan valet. En genomkorrupt barnsniffande senil gubbe som fyller 78 år två dagar efter valet. En notorisk lögnerska och låtsasindian som fyller 71 i sommar, samt en38 årig homosexuell.
Foliehatten hoppas att Joe Biden blir nominerad. Debatterna mellan den snabbtänkte Trump och denne gaggige föredetting skulle bli väldigt roligt att titta på.  Anledningen att Foliehatten tar upp deras åldrar, är att demokraterna gapade som ”hyenor” om att Trump minsann var alldeles för gammal, för att bli president då han fyllde 70 sommaren 2016. Hillary Clinton som endast är ett år yngre än Trump, var ypperligt lämpad och se på dems startfält i år.
 
Om fyra år lär dems vara nere på nivån, att Trump eventuellt gick mot röd gubbe 1978 och därför inte är lämplig som president samtidigt som dom själva är nere på 1% i väljarstöd. 

Demokraternas agerande är ett utomordentligt bra exempel på hur man gräver sin egen grav och ett präktigt självmål! Hatet raderar förnuftet och kommer ge Trump en ny fyra års period och ”Fake News” i Sverige har tillfälligt tystnat.
SVT är sin agenda trogen, målade upp en bild av frikännandet som politisk korruption av republikaner och de lät endast den enda republikan som röstade ja, Romney, samt en annan demokratisk senator få ge kommentarer om frikännandet. 

Svensk media kan inte förlika sig med, att Trump jobbar för den vanlige amerikanske medborgaren och sitt land. En framgång som Trump kan peka på är, att de svartas arbetslöshetssiffror har sjunkit rejält!  

Demokraterna och svensk media jobbar för globalistoligarkerna. Under snart fyra års tid har demokraterna försökt det ena kuppförsöket efter det andra, för att ogiltigförklara amerikanska folkets val av president.
President Trumps tal häromdan var ett mästerverk. Långt från föregångarens Obamas narcissistiska självcentrering.
Det amerikanska folket kan vara stolta över sitt val av president och den utveckling som skett i USA de senaste åren.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar