lördag 8 februari 2020

Invandrarungdomar klär av svenska ungdomar in på bara kroppen!

Aftonbladets Anders Lindberg bor i Haninge och hans plötsliga uppvaknande över de ungdomsrån som sker nästan vid hans hemadress, visar att den brutala verkligheten även drabbat honom!
 
Vem vet om även han har fått stifta direkt bekantskap med folkets vrede och han inser att det är på allvar, ingen lek längre som AB försökt hävda. Brakar det loss på riktigt i framtiden finns det få ställen att gömma sig på, ingen kommer komma undan, varken politiker eller journalister. Det är säkert många av dem som börjar inse sin roll i det hela och att det finns en jävla vrede där ute bland folk som nog måste tas med i framtida kalkyler.
 
Liljestrand, Expressen: ”Jag ska erkänna att jag länge hade svårt att ta det på allvar. Vadå, ungdomar som rånar andra ungdomar? Visst, sånt händer säkert i utsatta områden, problemförorter, platser präglade av knark och vapen och hopplöshet. Men Täby, detta villaparadis, Fredrik Reinfeldts hemtrakter, platsen där Moderaterna har styrt sedan 1970-talet? Sådan är alltså verkligheten. Ungdomar – i lagens mening ofta barn – rånar andra barn, på dagtid, i tät bebyggelse, ofta på promenadvägarna till och från pendeltåg och tunnelbanor. ”

Det vanligt hederligt folk för länge sedan insett, börjar nu journalister att vakna ur sin Törnrosasömn och börjat inse, att det här bara kommer växa med fortsatt ökad import och inhemsk produktion av potentiella våldsverkare, utan vare sig uppfostran eller medfödd känsla för svenska folket eller landet.
Inte undra på, att det pyser ut vrede lite här och var och når även de som inte ville eller vill se verkligheten i vitögat. Det kan tillräckligt långt, att det inte är invandraren som är problemet för politiker och journalister, utan vanliga svenska medborgare som släpper loss vreden.

Nu gäller det nog för politik o
ch media att ställa om och lugna folket, om vi ska få ordning på den här soppan. Det potentiella hotet med våld från organiserade grupper invandrarungdomar skrämmer antagligen "eliten" bra mycket mer, än de kriminella invandrande ungdomsgängen. Och med all rätt. Invandrarungdomarna skiljer sig mycket mer, än de kriminella gängen, de är så effektiva, hänsynslösa och brutala i sin rån/våldsutövning mot svenska ungdomar, medan de kriminella gängen för en kamp i sina egna grupperingar. Det är skillnad på folk och folk.

Danskarna har myntat ett nytt brottsbeskrivande ord "Dominanskriminalitet” som nu sprider sig i Skandinavien. ”Dominanskriminalitet” är våld som framför allt invandrare begår mot danskar. Våldet beskrivs vara grovt, hänsynslöst, ofta oprovocerat och mycket vanligt förekommande i vardagen.
 
Redan för över 10 år sedan kunde vi läsa på nätet om våldet från invandrare och media beskrev det som inlägg från nazister!
”Det handlar om att ta status. Blattar räknar sin status efter hur många som är rädda för dem, och om man anfaller och besegrar någon tar man hans status och lägger till sin egen. Det är därför polisen i blatteländer är så enormt brutal, skulle de slacka så skulle de få sina bilar vandaliserade precis som mjukissnutarna i Sverige. Om snuten skjöt några blattar varje gång det var utryckning till ett blatteområde skulle alla blattarna i området snart bära sig mycket hövligt åt.”

Det är samma sak som skrivs idag som
för 10 år sedan och det är samma reaktioner, där läsarna förfasas och undrar över "när svensken skall vakna" och reagera på att han blir totalt utnyttjad, våldtagen, misshandlad och berövad på allt som var bra med landet.
En sajt på nätet som av maktens beskrivs som hatmedia har tagit del av ett videoklipp som visar hur ett gäng invandrare förnedrar en svensk pojke genom att misshandla och urinera på honom samtidigt som de filmar händelsen. Videon är borttagen förmodligen på order av makten.
En annan video som också spreds på nätet visar hur en svensk kille blir förnedrad, misshandlad och tvingades öppna munnen, så invandrargänget kunde stoppa en pistol i hans mun. De tvingade honom att dansa för dem och att pussa pistolen som de kallar ”tabbe”, slang för ”tabanja”, hämtat från turkiska tabanca, som betyder pistol. Denna video är också borttagen från samma utgivare. Makten vill inte att folket skall se för mycket!

Den 31 januari hade Corren och NT en artikel bakom betalvägg av Frida Glenning Ströberg. Motala och Vadstena Tidning publicerade samma artikel 3 februari:
Barn som begår våldsbrott ökar kraftigt. Antal barn som begår våldsbrott ökar kraftigt. "I många fall klär man av offret naken. Binder, sparkar, slår och kissar", sade Carin Götblad, regionpolischef Mitt, när hon besökte Barnafridskonferensen.

Barn som misshandlar, hotar och rånar andra barn ökar dramatiskt. Under torsdagen besökte Carin Götblad, regionpolischef Mitt, Barnafridskonferensen i Linköping och presenterade en preliminär kartläggning. På fem år har anmälningarna av våldsbrott begångna av barn under 15 år ökat med 35 procent i Sverige. 9.259 våldsbrott anmäldes under 2019.
Det är framförallt personrånen som ökar. Anmälningarna har under fem år dubblerats. Polisen ser en ny, rå hänsynslöshet i brotten, där syftet är att förnedra offret.
Man klär av personen naken. Binder, sparkar, slår och kissar på offret. Tvingar dem att svälja cigaretter och spott, rispar med kniv och tvingar barnet att krypa på alla fyra och skälla som en hund. Oftast filmas allt och läggs ut på sociala medier.
Fler flickor än någonsin finns bland förövarna. Flickor slår mot huvudet och sparkar mot den som redan ligger. Ofta i grupp.
När polisregion mitt undersökte 390 våldshändelser under 2019 i området såg de att de allra flesta brotten, 53 procent, begicks i skolmiljö. Gärningsmännen var i de flesta fall 14 år. 5 procent av förövarna var mellan 7 och 10 år."

Liknande våld mot svenskar förekommer mängder av gånger varje dygn. Detta är ett resultat av 7-klöverns galna asyl- och invandringspolitik. Varje sund människa som sakligt protesterat mot dagens fullständigt galna och extremt kostsamma asyl- och invandrings-politik har falskeligen pekats ut som högerextremist, rasist, fascist, främlingsfientlig och / eller nazist.
Vem glömmer 2015 när det välde in invandrare och vänstern stod på järnvägsperronger med skyltar ”Welcome refugee” och delade ut saft och bullar och idag skördar kommunerna frukterna av detta vansinne!

Det otäckaste är hur försvarslösa vi svenskar är. Ingen gör något på riktigt åt de hotfulla, invandrade mobbarna av rädsla att bli stämplad som rasist. Om förövarna mot förmodan skulle ställas inför rätta, så kommer de undan med några dagars samhällstjänst eller ett par terapisamtal, eftersom de inte anses vara straffmyndiga.
Om det svenska offret hade gjort motstånd, däremot, då kan man räkna med att det hade blivit ett väldigt ståhej om hatbrott och vitmaktmiljöer och att den som försvarat sig hade fått sitt liv förstört av straff, "vård" och sociala utredningar.

När de aktivistiska myndigheterna står på fiendens sida går civilisationen mot sin upplösning. Framtiden hotar att bli ett våldsamt kaos som gör det som en gång var Sverige till en del av Mellanöstern.

Etablissemanget säger "Vi var visst lite naiva och för snälla!" Foliehatten säger "nej ni är odugliga och för vårdslösa med våra svenska ungdomars liv och framtid".
Vi har mycket mer av detta framför oss och inte många kommer bli förvånade. Uppgivenheten sprider sig allt mer, me
dan invandrares aggressioner blir alltmer uppenbara och de njuter av sitt sätt att bete sig, ett sätt de tagit med från sina hemländer. Det är så man skaffar sig makt och utöver makt, vilket förklarar varför det är så oroligt i dessa länder. Invandrarungdomarna är ofta andra generationen som är uppfostrade av föräldrar som föraktar svenskar. I Danmark utvisas hela familjen när yngre familjemedlem döms för brott. Ansvaret ligger på föräldrarna som brustit i sitt uppfostringsarbete.
 
Enligt vänsterliberalismen och socialisterna kan det inte finnas någon rasism mot den vita inhemska befolkningen i Sverige, så är det logiskt att mobbning, gruppstryk hela vägen till gruppvåldtäkter, okvädningsord och bespottning kan göras mot denna befolkning utan större konsekvenser eller dåligt samvete hos förövarna, snarare tvärt om. 

Glöm inte konstaterandet hos den (ö)kända syrianska kulturjournalisten Rakel Chukri i SvD(nu SDS): ”Ingen mänsklig rättighet känna igen sig i sitt land” så känn dig trygg och omhändertagen i ditt hemland, lille vän.

Svenska rättsstaten ger inget skydd. Hela världen gapskrattar åt Sveriges rätts-samhälle, när det är på tok för billiga straff för grova allvarliga brott. För det första grips förövarna inte. Om dom grips, nekar dom. Om inte åklagaren lägger ner åtalet, hotar dom domarna. Domaren komma med en mjukisförklaring och invandrarna blir inte fällda trots uppenbara bevis.

I den här mjukisvärlden är det ”
Hets mot folkgrupp” som gäller och att så mycket som misstänka att en polare från Mellanöstern eller Afrika kan begå brott, finns inte på kartan.
Att brottsligheten har ökat i raketfart med minst 1000% sedan 1970, beror på allt daltande med kriminella personer och kriminella maffiagäng. Den politik som både vänstern och Alliansen fört sedan 1970 har bidragit till att brottsligheten har spritt sig som cancertumörer i hela Sverige.
För de flesta av Sveriges intellektuella vänsterbenägna liberala eliter är sadism bara en sexuell fetisch som är en fråga om personlig smak. Du är sadistisk mot andra så länge de tycker om det och samtycker till smärta.

Men för icke-europeiska invandrare som kommer från ett arabiskt land, Afghanistan eller Afrika är sadism ett sätt att imponera på sina vänner och fiender. Sadistiska brott, såsom rån för kläder och elektroniska konsumtionsvaror, utförs med avsikt att orsaka fysisk och psykisk skada.

Anders Lindberg kan inte erkänna, att etniska svenska barn har blivit byte till följd av invandringsexperimentet. Bara det att han skriver om problemet, är en enorm attitydförändring. Han identifierar implicit etniska svenskar som folk och de kan ha ett kollektivt intresse att försvara sig mot våldtäkt och rån.
Föreställ dig om vanliga etniska svenskar utsätter journalister och politiker för sadistiska vedergällningar för vad de har gjort mot landet, kunde Lindberg känna för offren?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar