torsdag 27 februari 2020

Varför försvarar vänstern och medelålders kvinnor gängen?

De som såg SVTs debatt i ”Sverige möts” med Belinda Olsson måste ha fått sig mer än en tankeställare. 80 % av debattörerna hade vänstersympatier och det var mer än tydligt, att många ville klämma dit Joakim Lamotte som provokatör. Debatten kunde inte hållas i Kronogården eftersom Trollhättans kommunen ansåg att det inte var en säker plats. Istället hölls debatten i en annan stadsdel Kulturskolan N3, även boende i Kronogården var inbjudna.

Att
Joakim Lamotte bar en skyddsväst, var kanske inte så konstigt eftersom han kom direkt från Kronogården, men skälet var säkert i demonstrativt syfte, för att visa att situationen är illa och att skyddsväst behövs. Annars, rent taktiskt, vore det en dum idé av honom, att visa att han bär väst för då vet gängen var dom ska hugga och skjuta.

Enligt Hem & Hyra är Trollhättans kommun landets mest segregerade kommun.

I januari 2020 arrangerade Trollhättans lokaltidning, TTELA, en direktsänd debatt om segregationen i Trollhättan. Medverkade gjorde diverse kommunpolitiker, däribland KSO sossen Paul Åkerlund. På frågan om hur kommunen ska komma till rätta med segregationen svarade Paul bland annat att kommunen tagit fram ett flerpunktsprogram för att förbättra integrationen. En av punkterna i det programmet är ombyggnationen av stadens torg, vilket är beläget flera kilometer från segregerade områden såsom Kronogården. Strax efter Joakim Lamottes besök i Kronogården uttalade sig Paul om oroligheterna i Kronogården och sade bland annat att föräldrarna i de "finare stadsdelarna" borde ta ett större ansvar då det är därifrån pengarna till droghandeln kommer. Tydligen har Löfvens ord om Djursholm fått genomslag i sosseleden!
 
Är det ett friskt samhälle vi har, när polishelikopter, polisförstärkning, SVT och en massa andra resurser krävs, för att en journalist enbart ska komma på besök? Debatten visade med all tydlighet den nya befolkningens generella hållning. Följer du inte deras regelverk, får du skylla dig själv. 

Det här är Löfvens Sverige, där bestämmer pöbeln. Konstigt att Löfven fortfarande sitter kvar, förstår inte sossarna sitt eget bästa? Vi bor ju tyvärr i land där media, politiker och vänstersympatisörer bara har ömmande känslor för ligister och noll sympati för de som känner sig otrygga.
 
Att så många som kämpar med att visa en bra framsida, för att kunna intervjua ett par invånare om de vågar befinna sig på platsen, utan alla dessa polisiära resurser, är inget annat än ett samhälle som är i sammanbrott. Landets kommuner går redan på knäna på grund av invandringen och då tror vänstern att lösningen på problemen i utanförskapsområdena är att pumpa in ännu mer pengar. Vilka pengar? Var ska man få dem ifrån? Ska svensken betala ännu mer skatt för att de här ligisterna ska sluta begå brott och tror man verkligen att brotten kommer att minska för att mer pengar skjuts till.
 
En kommunist som är en obegåvad mupp som kör om en LP skiva och skyller på allt och alla och skattepengar ska gå till mer kriminella invandrare. Foliehatten blev glad när svenska folket fick se kommunist och förstå hur sjuk sekten vänstermupparna är.

En liberal som inte har nog med självinsikt att inse, att hon är en av dom bär störst skuld för det som händer i Kronogården. Hon kör en Eliasson och undrar vad brottslingarna bär med sig för trauman. Väljarna gör det!

En advokat som står och säljer sig direktsändning och inte förstår grundlagen som tjänar miljoner på att företräda kriminella invandrare. Advokatens prat om att polisen visiterar hans killar, att det är rasistiskt och han ansåg att polisen skulle visitera mindre p.g.a. kränkning Ska gängen i förorterna bestämma när och hur mycket polisen ska visitera dem? Advokaten blev helt stum efter att Lamotte sagt att Sverige har världens snällaste polis
.
En fotbollsmorsa som tappade allt och varför tar svenska medelålders kvinnor alltid invandrarna i försvar? Toppen var när fotbollsmorsan ansåg, att de som gjorde FB-kommentarer på Lamottes inlägg, är det stora brottet!

En klippt-håret-i-galleria-invandrare som försöker vända utryckningskostnaden från gängen och lägga den på Lamotte.

Var det ingen i debatten som begrip att gatan är en allmän plats som journalister har rättighet att befinna sig på och filma. Även om Kronogården är en krigszon och styrs av gäng, så borde i alla fall folk utanför begripa, hur landets lagar och regler fungerar. Gängen har absolut ingen rätt att bestämma vem som få vistas på gatorna i de kvarter de bor, lika lite vem som filmar. Foliehatten tycker det är fullständigt obegripligt.

Som om alla totalt hade tappat förståndet.
Hur kan man säga att en svensk är provocerande? Tänk om någon sa att om en mörkhyad man som kommer in på ett vitt område skulle vara provocerande?
Får inte en svensk vistas var han vill i vårt eget land, utan att det ska vara provocerande? Säg att Foliehatten drömmer!

När SVT släpper fram invandrare i TV som uppenbart bara vill försvara heder och kultur, så är de inga bra representera för det nya Sverige. Helt galet att vända och vrida på situationen och säga att det var Lamottes fel att de blev upplopp och att han provocerade fram det. Behandla kriminella med respekt är det sista vi i Sverige ska göra. Det är det som är problemet, att går man med på deras villkor, så är det kört.

SVT är i mig experter på att bjuda in fel människor. Bjud in någonn psykolog från Danmark. Forskningen ligger 20 år före i Danmark än i Sverige. Danska socialdemokraterna resonerar så här.
1. Det är invandrarna som är rasisterna. Det är danskarna som rånas och får sin bilar uppeldade och sitt liv förstört.
2. Busar skall bli hemlösa. Hela familjer vräks om en i familjen "skapar oro" Gängbildning sprängs direkt.
3. De är byfånar man har att göra med. Det är ingen ide ens att föröka föra en dialog med dem.
Foliehatten rekommenderar att läsa den danska artikeln. Där finns påståenden som Foliehatten inte vill ta upp här! Dansk polis har stor ”stake!”

Vart är Sverige på väg? Vi fick ett kvitto igår hur vänstern resonerar, att det är samhällets fel att de kränker, jagar och inte respekterar gängen. En svensk journalist blir påhoppad och kritiserad för att han försöker göra ett reportage och intervjua folk på ett torg i Sverige, ingen ville försvara honom i debatten. Ingen kritiserar de som i filmen gör rena upplopp, skriker och hotar samt tar Lamottes mobil. Foliehatten undrade vad polischefen gjorde i debatten?

3 kommentarer:

 1. Ja, det vore ju önskvärt det du föreslår. Men tyvärr, och det vet säkert du också, att skillnaden mellan Danmark och Sverige är att i Sverige har det regeringsbildande partiet ett avtal med migranternas ledarorganisation som förbjuder kritik. Detta är ett avtal om röster mot förbud mot kritik. Det har mig veterligen inte Danmarks regeringsbildande parti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...och det är just det vi ska ändra på! Eller hur?

   Radera
 2. Såg detta i gåg.
  Du har en mycket god redogörelse för de vansinnigheter som utspelades där. Bl-en med papegojfrisyr, lagvrängaren som sökte publicitet, soc tanten (?) som tyckte synd om alla. Vi skulle visa de kriminaella "respekt" och begära tillstånd av dem för att beträda "deras område"..
  På slutet kändes situationen lätt spyskapande..

  SvaraRadera